Survivor 2016 - 53.Bölüm Yorumları

Hakan ne dedi bilmiyorum ama buna yakın yorumu ben de yaptim..

Semih yatıyor oynamıyor sonra eleme oluyor oy istiyor))). Bu resmen fanlarini enayi yerine koynak.. Semih fanlarini düşünse çıkar oynar daha az sms atmasını saglar.. Ama Semih bencil narsist biri olduğu için herkesi sömürüyor
Bak yine başladın ne narşistliği yahu bencil olsa sumo oyununda dayak yemezdi :A

Şimdi yarın öbür gün sende oy atacan bence kendine şimdiden enayi deme :A

Bak yine başladın ne narşistliği yahu bencil olsa sumo oyununda dayak yemezdi :A

Şimdi yarın öbür gün sende oy atacan bence kendine şimdiden enayi deme :A
Aha aha aha aha semih finale kalamaz ki neyine oy Atacam)))

Enayi demiyorum Semihcilere.. Semih sizi enayi yerine koyuyor.. İyi bir insan yaw yazık babalarından zor harçlık alıyor gitsinler sinemaya diyeceğine.. Dokunulmazlık olunca kaçıyor banane benim Keyfim yerinde diyen biri.. Fanlarini ne yerine koyuyor ohh mis yattt yattt zaten utopyoda Sömürdü fanlari gerçi orada isim listesi oluyordu millet ismim çıksın diye oy atıyordu burada niye oy atacak Semih efendi tatil yapsın yan gelip yatsın diye mi)))

Aha aha aha aha semih finale kalamaz ki neyine oy Atacam)))

Enayi demiyorum Semihcilere.. Semih sizi enayi yerine koyuyor.. İyi bir insan yaw yazık babalarından zor harçlık alıyor gitsinler sinemaya diyeceğine.. Dokunulmazlık olunca kaçıyor banane benim Keyfim yerinde diyen biri.. Fanlarini ne yerine koyuyor ohh mis yattt yattt zaten utopyoda Sömürdü fanlari gerçi orada isim listesi oluyordu millet ismim çıksın diye oy atıyordu burada niye oy atacak Semih efendi tatil yapsın yan gelip yatsın diye mi)))
Semih aslanlar gibi hepsini yeniyor orda ne tatili yahu :A

Semih bu filmin başrolü finale kalacak :A Gei iddaya girelim.Semih finale kalırsa sms atacaksın eğer kalamazsa senden özür dileyecem Semih konusunda yanılmışım diye kabul mü :A

Semih aslanlar gibi hepsini yeniyor orda ne tatili yahu :A

Semih bu filmin başrolü finale kalacak :A Gei iddaya girelim.Semih finale kalırsa sms atacaksın eğer kalamazsa senden özür dileyecem Semih konusunda yanılmışım diye kabul mü :A
Enayi olmak istemem)))

Sen birgun semihin gerçek yüzünü anlayacaksın senin iddiam havadis ben boşuna oy niye atayim))

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs