Serkayin lafını yedi Semih)) orada çıkıp beni yazın arkadaşlar diyebilirdi ama diyemedi))))Orda en duruş sergileyen adam Semihtir.Adam Yunusa bugün çok güzel bir gol attı onunla konusmayarakSerkaya yine ayar verdi "Şey korkusu ile oynuyorlar " Semih ne adamsın ya
![]()
Güzel birşey dedi hepiniz beni yazınız ama potadan çıktım karşıma bile gelemediniz dediSerkayin lafını yedi Semih)) orada çıkıp beni yazın arkadaşlar diyebilirdi ama diyemedi))))
Adam onu düelloya çağırdı Semih laf kalabalığı yaptı yanı)))Güzel birşey dedi hepiniz beni yazınız ama potadan çıktım karşıma bile gelemediniz dedi![]()
Hakan reis çok doğru konuşmuş aga niye kızdın ki? [emoji2]Hakan Hatipoğlu denen şahsiyet iyice haddini aştı.Semihe oy verenlere enayi dedi oy atmayın dedi daha önce de yakışıklı değil gibi çirkin söylemlerde bulunmuştu.
Ama ordan bir adam bizde aramızda para toplayalım programa gelme diyerek asrın thug lifeni yaptı
@beyazsoy @Forumdash
sizi gaza getiriyor daha çok programı izleyin daha çok sms atın diye)))) sanmıyorum öyle bir şey dediğini Semih çiler yine abartiyordur)))Hakan Hatipoğlu denen şahsiyet iyice haddini aştı.Semihe oy verenlere enayi dedi oy atmayın dedi daha önce de yakışıklı değil gibi çirkin söylemlerde bulunmuştu.
Ama ordan bir adam bizde aramızda para toplayalım programa gelme diyerek asrın thug lifeni yaptı
@beyazsoy @Forumdash
Hakan sen kim oluyorsun kim enayi sensiz cabuk özür diliceksin kimsin sen!! Prim yapıyor.
Thug life'ı izlemek istiyorumHakan Hatipoğlu denen şahsiyet iyice haddini aştı.Semihe oy verenlere enayi dedi oy atmayın dedi daha önce de yakışıklı değil gibi çirkin söylemlerde bulunmuştu.
@beyazsoy @Forumdash
Al knk burda da tam yerini bulamadım 14. dkdan sonrasını izleThug life'ı izlemek istiyorumhakan ne dedi?
40dkmış yaa GoT insin bakarımAl knk burda da tam yerini bulamadım 14. dkdan sonrasını izle
Buldum buldum 38. dk mors oldu40dkmış yaa GoT insin bakarımSaol video için
![]()
Adam acımamiş yardırmışBuldum buldum 38. dk mors oldu![]()
![]()
![]()
Hakan boşboğaz biri işte daha öncede O ses Türkiyenin finalinde Özgecen Aslan için bir kız kazansın demişti.sizi gaza getiriyor daha çok programı izleyin daha çok sms atın diye)))) sanmıyorum öyle bir şey dediğini Semih çiler yine abartiyordur)))
Semihe yakışlı değil demek hakaret mi yahuu adam yalan mı söylesin sizin için))) orada laf anila gidiyor anıl yakışıklı diye sakat olduğunda oy atıp birinci yaptılar. Semih yakışıklı da değil neyine oy atıyorlar diyor))
Haha alemsin patates Hakan derhal sunuculuktan alınmalı benceAdam acımamiş yardırmış
Hakan önce tv8 çalişanı değilim diyor sonra konuyu yine aldiği ücrete getiriyor. Kimsede senin bedavaya yorum yaptiğini düşünmemiştiEgo konuşacak bundan sonra adamı içeri almazlar
@beyazsoy görürsen screen al lütfen
Bu arada atakancı kız iyi yalakalandı ama şunu söylim ona oraya kimse yorum dinlemek için gitmez savunmak için gider. Yorum dinlemeye gidiyorsa enayi kendisitarz yapıcam derken s*çmiş içimde kaldı
![]()
Hakan ne dedi bilmiyorum ama buna yakın yorumu ben de yaptim..Hakan boşboğaz biri işte daha öncede O ses Türkiyenin finalinde Özgecen Aslan için bir kız kazansın demişti.
Şaşırtmıyor ve Semihi açık ara kıskanıyor.Tamam yakışıklı değil diyebilir ama tvde güzel insanlar barınır demesi hodlş olmadı.Hadi onu geçtim kendisi yakışıklı mı)))))