Survivor bitene kadar başlarSeda Hanım geldi, dünkü sözü konuşuyorlar şimdi.
Kavga yok şimdilik.
Oyun bitti, açıp izle diyom işte ne var bunda anlaşılmayacak
Haftanın birincileri olay zatenSurvivor bitene kadar başlar
Survivorda oyun bitti Kanal D'yi aç diyom.@Yiğitt neyi izliyim ne diyon ya
O kısımda saçmalamışım biraz sanirsam@Yiğitt sen bana kanal d yi ac demedin ki ben seni anlamiyorun dedigim mesajdan önce sen bana bir insanin fikri neyse zikri de odur yazdin burda nerden kanal d yi ac sözü ben göremedim sen gördüysen anlatsenin yüzünden anlasamiyoruz
Bazen sahte kavgalarini izlemek zevkli. Dizi gibi bakiyorum ama 2 haftadir izlemedim. Bu aksam girecek kiz nerdeyse tum erkeklere talip olacakmis. Bol kavgali bir hafta izlersin@Forumdash oylama kısmında kavga var fragman çıktı az önce
Ben her gun izliyirum, beklerim seni de yoruma.Bazen sahte kavgalarini izlemek zevkli. Dizi gibi bakiyorum ama 2 haftadir izlemedim. Bu aksam girecek kiz nerdeyse tum erkeklere talip olacakmis. Bol kavgali bir hafta izlersin
Konuya etiketleBen her gun izliyirum, beklerim seni de yoruma.
Aynen bu hafta Cansu gidiyomuş ve yeni bir kız gelmis.Bağımlılık yaptı valla dediğin gibi dizi aynı.
Eski mi yoksa tr de mi yayınlanmayan?Atakani sporu var a sporda manyak maç oluyor
Yok atakanin maçı değil. kiksbox maçı manyak maç oldu eşi de konuk anlatımciydiEski mi yoksa tr de mi yayınlanmayan?
Başka boksörlerin maçı manyak geçti, O boksörün eşi de anlatımcıyı?Yok atakanin maçı değil. kiksbox maçı manyak maç oldu eşi de konuk anlatımciydi
Evet adam rakibe vuruyor kız çığlık atıyor a spor sonra belki gösterir bilseydim kayderdim)))Başka boksörlerin maçı manyak geçti, O boksörün eşi de anlatımcıyı?
İsimleri al youtube düşer illaEvet adam rakibe vuruyor kız çığlık atıyor a spor sonra belki gösterir bilseydim kayderdim)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?