Survivor 2016 51. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarin iletisim ödülü var gönüllüler kazanir heralde :D

Son konuşmalarında gizemi almadı Semih ben başkasını kurtarmak için niye potaya gireyim diyor gizemi sadece sen takiyorsun

Küre bile gizeme oy yok diyor atam ben tek tufegim diyor anlamadım sendeki kerimoğlu sevgisini)))
Toplu konusuyordular ya Kerimoğlu benim meselem dedi))) Olağanüstü durum onun potada olması dedi

Her neyse Adam haklı Atakan niye kendini yazdırmıyor ? Semih salak mı

Ayağı sakat ya o ödem yapmış olabilir aldığı ilaç yapmış olabilir. Yada gel git olmuş olabilir yüzü şiş biraz)))
Banyo ödülü noldu? Yarına mı?

Toplu konusuyordular ya Kerimoğlu benim meselem dedi))) Olağanüstü durum onun potada olması dedi

Her neyse Adam haklı Atakan niye kendini yazdırmıyor ? Semih salak mı
Atakn sembollerle kıbrıs yolcusu zaten:X sms biriktircek:X

Banyo ödülü noldu? Yarına mı?

Atakn sembollerle kıbrıs yolcusu zaten:X sms biriktircek:X
Dün gece gitiler semihi de yumuşattılar)))) atakan dün kendi kalesine gol attı yattara nagiyi ve Mehmeti kullandığı ortaya çıktı. Delikanlı atakan tursak naci çıktı)))

Aşık ama söylemiyor işte :A
Ne aşık yunus ve tüf Başan sonra
Semihin de l freni Kerimoğlu adama ayak bağı oluyor :A
Aşık değil yunustan ve tugbadan sonra yollayacagim dedi..

Dün gece gitiler semihi de yumuşattılar)))) atakan dün kendi kalesine gol attı yattara nagiyi ve Mehmeti kullandığı ortaya çıktı. Delikanlı atakan tursak naci çıktı)))

Aşık değil yunustan ve tugbadan sonra yollayacagim dedi..
Adam herkesi kullanıyor işi bitince atıyor sen Turabiden iyi diyordun birde Turabi yarışma içerisinde hiçbir zaman kendi arkadaşını kullanıp satmadı.

Atakan-Semih finalinde kim alır

Maskeli yokken semihe giydirmek zevk vermeyecek ama ben yine giydireyim)))

Bir kez sezon başından beri Atakama sahete delikanlı etikçi başı lakaplarını takmistim dün potastan kaçarak hatta ezgi için bile potaya girmeyerek kişiliğini gösterdi

Aç insanlara umutlarını yesinler Nihale sen beni anca ovebilirsin diye yediği yemekleri balndira balmadira anlattan ahlak dersi verirken ziplatirim diyen adam. Kızlara doğru sapanla haraket eden bir atakan gerçek kişiliği dün tamamen ortaya çıktı

Daha önce turabiye delikanlı versiyon 2.0 demiştim atakan için versiyon 3.0 demiştim tek o konuda yanildim atakanin versiyonu virüslü çıkmış arkadaşlar sakin delikanlı diye bulasmayin bilgisayarı yakarsınız)))

Semih arızalarına başladı ben 3de 3 yapmak zorunda miyim diyor la oğlum geldin geleni iki sayı aldın daha önce bu insalar seni taşıdı onlar sayesine yemek yedin sumo güreşinde hasatini çıkardılar şimdi bu arıza niye. Durun Semih 3de 3 yapsın söz o zaman görün semihi))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs