AwbfadaaadagsafÖzel günü olabilir malum özel günlerde vücut ödem tutuyor)))
Yaa gerçekteş neden şişmiştir ki? Sana da görunmuyor mu? Bunarada ödüle gittiler mi
AwbfadaaadagsafÖzel günü olabilir malum özel günlerde vücut ödem tutuyor)))
Ayağı sakat ya o ödem yapmış olabilir aldığı ilaç yapmış olabilir. Yada gel git olmuş olabilir yüzü şiş biraz)))Awbfadaaadagsaf![]()
Yaa gerçekteş neden şişmiştir ki? Sana da görunmuyor mu? Bunarada ödüle gittiler miizleyemedim.
Toplu konusuyordular ya Kerimoğlu benim meselem dedi))) Olağanüstü durum onun potada olması dediSon konuşmalarında gizemi almadı Semih ben başkasını kurtarmak için niye potaya gireyim diyor gizemi sadece sen takiyorsun
Küre bile gizeme oy yok diyor atam ben tek tufegim diyor anlamadım sendeki kerimoğlu sevgisini)))
Banyo ödülü noldu? Yarına mı?Ayağı sakat ya o ödem yapmış olabilir aldığı ilaç yapmış olabilir. Yada gel git olmuş olabilir yüzü şiş biraz)))
Atakn sembollerle kıbrıs yolcusu zatenToplu konusuyordular ya Kerimoğlu benim meselem dedi))) Olağanüstü durum onun potada olması dedi
Her neyse Adam haklı Atakan niye kendini yazdırmıyor ? Semih salak mı
Banyo ödülü noldu? Yarına mı?
Atakn sembollerle kıbrıs yolcusu zatensms biriktircek
![]()
Atakan böyle giderse zor şampiyon olurBanyo ödülü noldu? Yarına mı?
![]()
Potaya girmeme konusunda eksi yöndeAtakan böyle giderse zor şampiyon olur
İbre Semihten yana gibi![]()
Aşık ama söylemiyor iştePotaya girmeme konusunda eksi yöndekendisi de savunamıyor kendini. Ezgiyi koruma sebebini de tam acıklayamıyor
bişeyler eksik anladın sen
![]()
Aynen semihe boşuna yük. Semih de kabullendiAşık ama söylemiyor işte
Semihin de el freni Kerimoğlu adama ayak bağı oluyor![]()
Yarın ki oyunda Efecanin n bağırması gök nihayetAynen semihe boşuna yük. Semih de kabullendi![]()
O zaman kazancakalar mıYarın ki oyunda Efecanin n bağırması gök nihayet![]()
Dün gece gitiler semihi de yumuşattılar)))) atakan dün kendi kalesine gol attı yattara nagiyi ve Mehmeti kullandığı ortaya çıktı. Delikanlı atakan tursak naci çıktı)))Banyo ödülü noldu? Yarına mı?
![]()
Aşık değil yunustan ve tugbadan sonra yollayacagim dedi..Aşık ama söylemiyor işte
Ne aşık yunus ve tüf Başan sonra
Semihin de l freni Kerimoğlu adama ayak bağı oluyor![]()
Adam herkesi kullanıyor işi bitince atıyor sen Turabiden iyi diyordun birde Turabi yarışma içerisinde hiçbir zaman kendi arkadaşını kullanıp satmadı.Dün gece gitiler semihi de yumuşattılar)))) atakan dün kendi kalesine gol attı yattara nagiyi ve Mehmeti kullandığı ortaya çıktı. Delikanlı atakan tursak naci çıktı)))
Aşık değil yunustan ve tugbadan sonra yollayacagim dedi..
Acun kurnazlık yapmazsa Semih finalde değil gittin ama okuyorsundur şimdi.Adam herkesi kullanıyor işi bitince atıyor sen Turabiden iyi diyordun birde Turabi yarışma içerisinde hiçbir zaman kendi arkadaşını kullanıp satmadı.
Atakan-Semih finalinde kim alır