Survivor 2016 51. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yürü be yattara)))

atakan şampiyon olmaya geldim diyor ben gezmeye gelmedim yanı
))))

Semih tirstim demiyor sizin için kendimi niye feda edeyim diyor)))

Yanlış anlamişim atakan haklıymış. Semih oynamak istemediği için atakan arıza çıkarıyor demiş.. Dedim bak semihi savundun bir kez onu da yanlışlıkla))) olmus.

Semih arıza yapıyor atkan doğru demiş)))

Napsın görunen köy klavuz istemiyor. Düşmanı varken neden yoldaşini yollasın?:X ama ezginin gittiği gün reyting kırar yine:X

Ya Atakanın yüzü şiş değil mi yaa? Bi tuhaf görunuypr
Özel günü olabilir malum özel günlerde vücut ödem tutuyor)))

@Yiğitt kimin kazandigini @beyazsoy yazmis zaten ama ödülü yazmamis onu da ben yazayim bari ödül banyo spa ve patatez kizartmasiyla et vardi :D

Ne savunması serkay yanlış bir şey mi yaptı savunayim)) ben atakan ve semihi Gömüyorum ikisi de potaya girmekten korkuyor işte izledik sen neyine savunuyorsun semihi anlamadım))) Semih savunamıyor mu kednini tek geldim tek giderim adam)))
Aga adam o potaya girse Kerimoğlu direk yolcu niye boşuna giriyor Atakan beyin ve yaveri Ezgi için.

Semih olağanüstü durum olarak Gizem beni ilgilendiriyor benim meselem dedi :A

Atakan semihe ayar vereceğini sanmış pampam)). Ezgiyi yazarsan beni karşına alırsın ha Semihte olur Abi ne dersen o mu diyecek bundan dolayı arıza mi olur senin yaptığın arıza atakan bey adam ol ezgiyi yazmayın beni yazın dersin))))

(bakın Semihi savundun). Ben çok değiştirdim))))
Aslında dediklerinin çoğu doğru Atakan Semihi istediği gibi kullanmayacağını anlayınca salladı baya.Oyun miyunda oynamama bahane

Aga adam o potaya girse Kerimoğlu direk yolcu niye boşuna giriyor Atakan beyin ve yaveri Ezgi için.

Semih olağanüstü durum olarak Gizem beni ilgilendiriyor benim meselem dedi :A
Son konuşmalarında gizemi almadı Semih ben başkasını kurtarmak için niye potaya gireyim diyor gizemi sadece sen takiyorsun

Küre bile gizeme oy yok diyor atam ben tek tufegim diyor anlamadım sendeki kerimoğlu sevgisini)))