Az tutsaydın sonraki post için malze göruntusu cıkcaktıBünye kabul etmedi semihi savunmami vücut attı semihi)))
Az tutsaydın sonraki post için malze göruntusu cıkcaktıBünye kabul etmedi semihi savunmami vücut attı semihi)))
Yok semihe fazla bile)))Az tutsaydın sonraki post için malze göruntusu cıkcaktı![]()
Napsın görunen köy klavuz istemiyor. Düşmanı varken neden yoldaşini yollasın?
Özel günü olabilir malum özel günlerde vücut ödem tutuyor)))Napsın görunen köy klavuz istemiyor. Düşmanı varken neden yoldaşini yollasın?ama ezginin gittiği gün reyting kırar yine
Ya Atakanın yüzü şiş değil mi yaa? Bi tuhaf görunuypr
Bugün izleyemedim, kim kazandı ödül neydi?Bende aciktim su anda ya![]()
Aga adam o potaya girse Kerimoğlu direk yolcu niye boşuna giriyor Atakan beyin ve yaveri Ezgi için.Ne savunması serkay yanlış bir şey mi yaptı savunayim)) ben atakan ve semihi Gömüyorum ikisi de potaya girmekten korkuyor işte izledik sen neyine savunuyorsun semihi anlamadım))) Semih savunamıyor mu kednini tek geldim tek giderim adam)))
Aslında dediklerinin çoğu doğru Atakan Semihi istediği gibi kullanmayacağını anlayınca salladı baya.Oyun miyunda oynamama bahaneAtakan semihe ayar vereceğini sanmış pampam)). Ezgiyi yazarsan beni karşına alırsın ha Semihte olur Abi ne dersen o mu diyecek bundan dolayı arıza mi olur senin yaptığın arıza atakan bey adam ol ezgiyi yazmayın beni yazın dersin))))
(bakın Semihi savundun). Ben çok değiştirdim))))
Son konuşmalarında gizemi almadı Semih ben başkasını kurtarmak için niye potaya gireyim diyor gizemi sadece sen takiyorsunAga adam o potaya girse Kerimoğlu direk yolcu niye boşuna giriyor Atakan beyin ve yaveri Ezgi için.
Semih olağanüstü durum olarak Gizem beni ilgilendiriyor benim meselem dedi![]()