Suan 8-3 semih serkaya karsi. Zevkle izleyebilirim daha yeni actim10'a 5 kazandık ve ödül bizim oldu.![]()
Kamera açısı diyorum. Topun acısı yoksa neyi tartişiyoruzSen geçen atakanın acısını da yanlış gormustun))) açıyla bunun ne ilgisi var)) üç boyutlu topun açısı mi olur.. Çizgiyi geçme tartışması olsa neyse
Aynı değil yahu inanmıyorum size tarafgirlik olur bu kadar olur))). Cemberlerin durumu ortada bir top sepetin üstünde diğeri içerde@beyazsoy ikisi de ayni serkayin ki cok az önde gibi ama bu tarz seyler hep oluyor o kadar az farka hep berebere sayiyor acun serkaya özel degil ve belki de topun delige tamamen düsmesine göre saymis olablirler
Ünlüler kazandi tebrikler![]()
Kamera aynı açıda ne açısı üç boyutlu durum var burda.. Şaka yapmiyorsaniz cidden ben sizle tartışmam bin kadar taraflı olunur mu.. Siz diyince Allah Allah dedim bende mi sorun var dedim bir daha baktım bir daha baktım Ciden taraflisiniz.. Bir daha tartışmaları uzatmayacam bu kadar net kanıta rağmen inkar ediyorsaniz))))Kamera açısı diyorum. Topun acısı yoksa neyi tartişiyoruzgel tüyonun gıybetini yapak burdan konu çıkmaz
![]()
İyi de göruntu sende var istediğin yerden durdurup bize caps atsan nolcak? Semihin topunun üstten bakışıyla serkayın ki aynı mı? Belki acun sepetin içinden bakarak karar veriyor? Semihin topunu nasılsa içten görünüyor. Serkayın ki dıştan ve üstten. Bence de bunu tartişmayalım. Çok açılı bir tartişma konusu bu😕Kamera aynı açıda ne açısı üç boyutlu durum var burda.. Şaka yapmiyorsaniz cidden ben sizle tartışmam bin kadar taraflı olunur mu.. Siz diyince Allah Allah dedim bende mi sorun var dedim bir daha baktım bir daha baktım Ciden taraflisiniz.. Bir daha tartışmaları uzatmayacam bu kadar net kanıta rağmen inkar ediyorsaniz))))
Semih ütopyada da çok kullanıyordu bu lafı... atakan almiştir 7/24 aynı lafları duyuncaSemih atakanin yaveri olmuş resmen atamanın ağzıyla konuşuyor tatlı su kurnazıni atakan kulandı Semih hemen o lafı çalıp röportaj veriyor))))
Yere düşmesi nasıl görecekler file var orada)). Çemberden geçince Baskette olay biter. zaten bundan suphelenme sebebi videodan kare çıkarmış montajcilar videonun akışında problem hissetiğim için inceledim daha öncede böyle şeyler oldu hiç incelemedim. Videoyu incelerken de gördüm kare atlamasi var zaten.. Neyse artık tartismsyacagim sizle@beyazsoy hic isim yok taraflilik mi yapacam burda umrumda bile degil acunun savunacak degilim acun bu her zaman hak yer kabul ederim ama burda bariz bir sey yok ortada her zaman bu tars cok ufak farklari beravere sayiyor bugüne özel degil diyorum ve toplarin tamamen iceri düsüsünü baya yavas gösterdiler onu dikkate almis olabilirler ikisi de ayni düsmüs iceri![]()
Sen şimdi şaka maka Serkayı mı savunuyorsun?Korkak atakan korkak Semih bir serkay kadar olamazsınız adam kurnazlık yapıldığını bildiği halde gelin gelin yapıyor atakan ve Semih kaçıyor)))))
Birseyde anlasinlarSen şimdi şaka maka Serkayı mı savunuyorsun?
Yahu Semih potaya girse Kerimoğlu otomotikmen gidiyor adam salak mı boşu boşuna girsin.Serkay kim ki Semihi eleyecek güldürmeyelim
Sana nasılal anlatayım görüntü ortada burada 3boyut var açının önemi olması iç için düz çizgi olur odanda iki topa baktığınız dan ondada fark olmazdi. sepetin içinde toplar gözükmüyor zaten oradan hiç karar verilemez tek karar noktası benım verdiğim kaps onun dışında zaten kare atlamasi var.. Ben de videoda akış problemi hissetiğim için baktım normalde hiç bu konularda inceleme yapmamistim.. İlkez inceledim.. Acunun ekibi yanlış karar verdiği için kare çıkarmışİyi de göruntu sende var istediğin yerden durdurup bize caps atsan nolcak? Semihin topunun üstten bakışıyla serkayın ki aynı mı? Belki acun sepetin içinden bakarak karar veriyor? Semihin topunu nasılsa içten görünüyor. Serkayın ki dıştan ve üstten. Bence de bunu tartişmayalım. Çok açılı bir tartişma konusu bu😕