Survivor 2016 51. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öfff Semih yapma şunu beee:T:

Bu arada gönüllüler toplaşmiş bi araya üşüyoruz acız yyağmurda ıslanmış kedi gibiyik:F

Sen geçen atakanın acısını da yanlış gormustun))) açıyla bunun ne ilgisi var)) üç boyutlu topun açısı mi olur.. Çizgiyi geçme tartışması olsa neyse
Kamera açısı diyorum. Topun acısı yoksa neyi tartişiyoruz:F gel tüyonun gıybetini yapak burdan konu çıkmaz:F

@beyazsoy ikisi de ayni serkayin ki cok az önde gibi ama bu tarz seyler hep oluyor o kadar az farka hep berebere sayiyor acun serkaya özel degil ve belki de topun delige tamamen düsmesine göre saymis olablirler :F

Ünlüler kazandi tebrikler :D
Aynı değil yahu inanmıyorum size tarafgirlik olur bu kadar olur))). Cemberlerin durumu ortada bir top sepetin üstünde diğeri içerde

Atakan da diyor serkay birinci çıkmadı neyine guveniyor diyor ama iboya yardırarak:X acun serkayı iyi sırtladı atakan bile isyan ediyor:A

@beyazsoy hic isim yok taraflilik mi yapacam burda umrumda bile degil acunun savunacak degilim acun bu her zaman hak yer kabul ederim ama burda bariz bir sey yok ortada her zaman bu tars cok ufak farklari beravere sayiyor bugüne özel degil diyorum ve toplarin tamamen iceri düsüsünü baya yavas gösterdiler onu dikkate almis olabilirler ikisi de ayni düsmüs iceri :F

Kamera açısı diyorum. Topun acısı yoksa neyi tartişiyoruz:F gel tüyonun gıybetini yapak burdan konu çıkmaz:F
Kamera aynı açıda ne açısı üç boyutlu durum var burda.. Şaka yapmiyorsaniz cidden ben sizle tartışmam bin kadar taraflı olunur mu.. Siz diyince Allah Allah dedim bende mi sorun var dedim bir daha baktım bir daha baktım Ciden taraflisiniz.. Bir daha tartışmaları uzatmayacam bu kadar net kanıta rağmen inkar ediyorsaniz))))

Korkak atakan korkak Semih bir serkay kadar olamazsınız adam kurnazlık yapıldığını bildiği halde gelin gelin yapıyor atakan ve Semih kaçıyor)))))

Semih atakanin yaveri olmuş resmen atamanın ağzıyla konuşuyor tatlı su kurnazıni atakan kulandı Semih hemen o lafı çalıp röportaj veriyor))))

Kamera aynı açıda ne açısı üç boyutlu durum var burda.. Şaka yapmiyorsaniz cidden ben sizle tartışmam bin kadar taraflı olunur mu.. Siz diyince Allah Allah dedim bende mi sorun var dedim bir daha baktım bir daha baktım Ciden taraflisiniz.. Bir daha tartışmaları uzatmayacam bu kadar net kanıta rağmen inkar ediyorsaniz))))
İyi de göruntu sende var istediğin yerden durdurup bize caps atsan nolcak? Semihin topunun üstten bakışıyla serkayın ki aynı mı? Belki acun sepetin içinden bakarak karar veriyor? Semihin topunu nasılsa içten görünüyor. Serkayın ki dıştan ve üstten. Bence de bunu tartişmayalım. Çok açılı bir tartişma konusu bu😕

Devre arasında denk geldim Atakan-Semih hattında yeni cepheler açılmış :) Nur topu gibi bir kaosumuz oldu :A

@beyazsoy hic isim yok taraflilik mi yapacam burda umrumda bile degil acunun savunacak degilim acun bu her zaman hak yer kabul ederim ama burda bariz bir sey yok ortada her zaman bu tars cok ufak farklari beravere sayiyor bugüne özel degil diyorum ve toplarin tamamen iceri düsüsünü baya yavas gösterdiler onu dikkate almis olabilirler ikisi de ayni düsmüs iceri :F
Yere düşmesi nasıl görecekler file var orada)). Çemberden geçince Baskette olay biter. zaten bundan suphelenme sebebi videodan kare çıkarmış montajcilar videonun akışında problem hissetiğim için inceledim daha öncede böyle şeyler oldu hiç incelemedim. Videoyu incelerken de gördüm kare atlamasi var zaten.. Neyse artık tartismsyacagim sizle

Korkak atakan korkak Semih bir serkay kadar olamazsınız adam kurnazlık yapıldığını bildiği halde gelin gelin yapıyor atakan ve Semih kaçıyor)))))
Sen şimdi şaka maka Serkayı mı savunuyorsun?

Yahu Semih potaya girse Kerimoğlu otomotikmen gidiyor adam salak mı boşu boşuna girsin.Serkay kim ki Semihi eleyecek güldürmeyelim

İyi de göruntu sende var istediğin yerden durdurup bize caps atsan nolcak? Semihin topunun üstten bakışıyla serkayın ki aynı mı? Belki acun sepetin içinden bakarak karar veriyor? Semihin topunu nasılsa içten görünüyor. Serkayın ki dıştan ve üstten. Bence de bunu tartişmayalım. Çok açılı bir tartişma konusu bu😕
Sana nasılal anlatayım görüntü ortada burada 3boyut var açının önemi olması iç için düz çizgi olur odanda iki topa baktığınız dan ondada fark olmazdi. sepetin içinde toplar gözükmüyor zaten oradan hiç karar verilemez tek karar noktası benım verdiğim kaps onun dışında zaten kare atlamasi var.. Ben de videoda akış problemi hissetiğim için baktım normalde hiç bu konularda inceleme yapmamistim.. İlkez inceledim.. Acunun ekibi yanlış karar verdiği için kare çıkarmış