Survivor 2016 51. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bencede atakan korkak davrandi potaya girme konusunda. Bence atakan ve yattara yazilmali.

Sen şimdi şaka maka Serkayı mı savunuyorsun?

Yahu Semih potaya girse Kerimoğlu otomotikmen gidiyor adam salak mı boşu boşuna girsin.Serkay kim ki Semihi eleyecek güldürmeyelim

Ne savunması serkay yanlış bir şey mi yaptı savunayim)) ben atakan ve semihi Gömüyorum ikisi de potaya girmekten korkuyor işte izledik sen neyine savunuyorsun semihi anlamadım))) Semih savunamıyor mu kednini tek geldim tek giderim adam)))

@beyazsoy niye topun düsüsü gayet de görülüyor yakin cekim yaptilar göründü :D montajlara bakarsak oyunlar tamamen yalan :F tartisma zaten isine gelince acun haksizlik yapmaz diyorsun simdi dd yapti diyorsun bende senin dilinden konusayim acunun eline ne gececek burda semihe kazandirinca zaten ünlüler farkla aksine serkaya kazandir ki fark kapansin rekabet olsun ve acun nefret ettigi semihe asik oldugu serkaya karsi oyun kazandirtmak istemez zaten :F

Aşşşşşşşkkkkkk kokusu var havada aşşşşşk kokusu var:bhr::bhr:
Ne alaka ya atakan korktu resmen.. Semih ile atakan potaya çıkacak ezgiden bu ne.. adam olsa atakan madem aşk var ezgiye ne gerek var. ben ve Semih çıksın karşıdan gitsin diyecekti hem de ezgiyi koruduğu için puanı artacak hem de cesaretli olduğu için puanı artacaktı. Korkak atakan

@beyazsoy niye topun düsüsü gayet de görülüyor yakin cekim yaptilar göründü :D montajlara bakarsak oyunlar tamamen yalan :F tartisma zaten isine gelince acun haksizlik yapmaz diyorsun simdi dd yapti diyorsun bende senin dilinden konusayim acunun eline ne gececek burda semihe kazandirinca zaten ünlüler farkla aksine serkaya kazandir ki fark kapansin rekabet olsun ve acun nefret ettigi semihe asik oldugu serkaya karsi oyun kazandirtmak istemez zaten :F
Potanın içinde net olmaz zaten başka top var nasıl net ayiracaksin kırmızı çembere aldıklarında sadece semihinki aldılar yere degmemiske aldılar.

Ben burada Acuna en çok giydikten kişiyim aç reyting sayfasına bak.. Ben survivoru savunuyorum acun istese bozamaz bu yarismayi... Geçen Maskeli ve forumda ah komplo yapıyor bende inceledim görüntüleri baktım acun hakli onu yazdim.. Görüntüleri de koydum.. Şimdi görüntülere baktım acun haksız onu yazdım ben kimseyi tutmam

İki sözde adam mahalle delikanlısı bir Tuğba etmedi ya))))

Tuğba kadar delikanlı yıkmış ünlülerde ne korkak çıktı bu ünlüler))))

Sana nasılal anlatayım görüntü ortada burada 3boyut var açının önemi olması iç için düz çizgi olur odanda iki topa baktığınız dan ondada fark olmazdi. sepetin içinde toplar gözükmüyor zaten oradan hiç karar verilemez tek karar noktası benım verdiğim kaps onun dışında zaten kare atlamasi var.. Ben de videoda akış problemi hissetiğim için baktım normalde hiç bu konularda inceleme yapmamistim.. İlkez inceledim.. Acunun ekibi yanlış karar verdiği için kare çıkarmış
Neyse hacı önemli olan acunun montajcılarının çok iyi oldugu:F hee sen heycan yapıp tekrar geri sarmişsan o senin farkındalıgındır :X konuyu tartişmaya bike gerek yok. Hem 3 boyutlu anlaşilmaz diyorsun hem de tartişacak bişeyler bulmaya calişiyorsun:X

Semihin serkay ile dediğini röportajı anlayan oldu mu))))

Neyse hacı önemli olan acunun montajcılarının çok iyi oldugu:F hee sen heycan yapıp tekrar geri sarmişsan o senin farkındalıgındır :X konuyu tartişmaya bike gerek yok. Hem 3 boyutlu anlaşilmaz diyorsun hem de tartişacak bişeyler bulmaya calişiyorsun:X
Sen yazdığımı anlamadın 3 boyutlu görüntü varsa açıya gerek yok diyorum. Aci sadece iki boyutta önemli erman toroglu bunu yikkardir anlatır.. Top sepetin içinde kim önce düşurdu anlaşılmıyor inceledim de diyorum en iyi görüntü o kaps üstelik kare atlaması var bu bile ayrı ispat. Anladım ki bu kadar net görüntüde bile size ispat olmuyor o zaman tartışmam yanı niye tartisayim)))

Bak yunusun yola cıktıklarını yolda bulduklarına değişme lafı da ütopyada Semihlerin gurubu çok kullanırdı. Semih hepsini işlemiş resmen:F @beyazsoy

@beyazsoy acuna en cok giydiren benim :F dedigim gibi bu tarz beraberlikler hep oluyor ama haksizlik yapmissa da yapmistir acunu savunacak degilim sadece her zaman oluyor onu söyledim :F

Sen yazdığımı anlamadın 3 boyutlu görüntü varsa açıya gerek yok diyorum. Aci sadece iki boyutta önemli erman toroglu bunu yikkardir anlatır.. Top sepetin içinde kim önce düşurdu anlaşılmıyor inceledim de diyorum en iyi görüntü o kaps üstelik kare atlaması var bu bile ayrı ispat. Anladım ki bu kadar net görüntüde bile size ispat olmuyor o zaman tartışmam yanı niye tartisayim)))
Bi tık daha indir topları sepetin içine. Hangisinin topu daha fazla içerde ona bak onu tartişalşm. Bana göre iki top da sepetin çizgisinde:T:

@beyazsoy acuna en cok giydiren benim :F dedigim gibi bu tarz beraberlikler hep oluyor ama haksizlik yapmissa da yapmistir acunu savunacak degilim sadece her zaman oluyor onu söyledim :F
Ulan acuna en çok giydiren benim. Benim utopya gibi haksız geçmiş bir yarilmam var :F @beyazsoy lütfen sıraya girin acuna en çok ben giydiricem:F

Atakan semihe ayar vereceğini sanmış pampam)). Ezgiyi yazarsan beni karşına alırsın ha Semihte olur Abi ne dersen o mu diyecek bundan dolayı arıza mi olur senin yaptığın arıza atakan bey adam ol ezgiyi yazmayın beni yazın dersin))))

(bakın Semihi savundun). Ben çok değiştirdim))))

Gönüüllülere Semihe giydirecem derken ünlüleri övdüler:F ulan daha geçen benchte kavga ettiniz:F

Atakan semihe ayar vereceğini sanmış pampam)). Ezgiyi yazarsan beni karşına alırsın ha Semihte olur Abi ne dersen o mu diyecek bundan dolayı arıza mi olur senin yaptığın arıza atakan bey adam ol ezgiyi yazmayın beni yazın dersin))))

(bakın Semihi savundun). Ben çok değiştirdim))))
Ha şöyle ol :D :ok:

Bi tık daha indir topları sepetin içine. Hangisinin topu daha fazla içerde ona bak onu tartişalşm. Bana göre iki top da sepetin çizgisinde:T:

Ulan acuna en çok giydiren benim. Benim utopya gibi haksız geçmiş bir yarilmam var :F @beyazsoy lütfen sıraya girin acuna en çok ben giydiricem:F
Ben reytinglerde giydirim sen acunun senaryolarını begenmiyon)))
Boş ver daha da tartışmam dedim bitti

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs