Survivor 2016 - 51. Bölüm Tanıtımı

Semih hani kerim oğlu dostundun ne oldu survivora yalnız geldim yalnız Ayrılacağım aha aha.. Bir de memici çıkartacaklar diye yine ileriyi bildim diye hava atıyordu şimdi Ibrahim kafasinsakini yapmadı ona bozulmuş

Nagi semihi yokladı kendi isminin yazılacağını anlarsa hemen uyduyu değiştirip Tuğba ve yunusa doner yattarayi da yanına alıp atakan ve ya semihi yazdırir gerekçe basit karşı tarafı siz eleyebikirsin diye)))

Son düzenleme:
''Tek tabanca geldim tek tabanca giderim'' diyor reiss :) Bu kelamlara hastayım ulan adamda çok acayip bir aura var :A Tam benim kafada. Şu adamla konuşup sohbet etmeyi çok isterdim, enteresan bir kafa yapısı var vesselam :)

Öfff Semih gene şu efecanı bağirtmiş:( Çenen kadar elini ayağını da çaliştir:( (umarım bi oyun bari almiştirsin)

''Tek tabanca geldim tek tabanca giderim'' diyor reiss :) Bu kelamlara hastayım ulan adamda çok acayip bir aura var :A Tam benim kafada. Şu adamla konuşup sohbet etmeyi çok isterdim, enteresan bir kafa yapısı var vesselam :)
Sohbeti koyu adamdır ama kendini övmeye başladiğinda illa içinden sus be dersin:F(demiştim)

Öfff Semih gene şu efecanı bağirtmiş:( Çenen kadar elini ayağını da çaliştir:( (umarım bi oyun bari almiştirsin)

Sohbeti koyu adamdır ama kendini övmeye başladiğinda illa içinden sus be dersin:F(demiştim)
Demem merak etme :A Adam beynimizi esir aldı sanki sürekli o konuşsun istiyorum :A Geçen sene Hakan Hatipoğlu'nda da böyle olmuştu ama bu kadar değil :)

Parola :yalnız geldim yalnız gideceğim

Anlamı : ben de potaya girerse gizeme oy atmak yok oglum ben tehlikedeyim Paçan tutuştu))))

Burdaki herkes tek gelmedi ama herkes tek gidecek fakat Semih kendisine ön yargiyla gelmis kenetlenmis bir takimla karsilastigi icin ilk basta oda tekdi, kerimoglu sonra onun tarafina gecti.
Nagihan yine Nagihanligini yapiyor

Hatasız kul olmaz :A
Hata bir kez olandır Semihin kişiliği bu adam arslandan kaçar Arakani sürekli yeniyorum der 3-0 yenilir bugün çok iyiyimdir der.))) benim için açlık önemli değildir ben aliskinim der iki hafta sonra yemek ödülünde Nihale bile tutyo verir