Survıvor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
@sürgünüm @Bully @Maskeli Fedai @-KADİR- @eskici @Forumdash @Yiğitt @dosimosi @Billy Kane @Doğu @Polat Şaşmaz @ABAY_06 @beyazsoy
Sohbeti koyu adamdır ama kendini övmeye başladiğinda illa içinden sus be dersin(demiştim)''Tek tabanca geldim tek tabanca giderim'' diyor reiss Bu kelamlara hastayım ulan adamda çok acayip bir aura var Tam benim kafada. Şu adamla konuşup sohbet etmeyi çok isterdim, enteresan bir kafa yapısı var vesselam
Demem merak etme Adam beynimizi esir aldı sanki sürekli o konuşsun istiyorum Geçen sene Hakan Hatipoğlu'nda da böyle olmuştu ama bu kadar değilÖfff Semih gene şu efecanı bağirtmiş Çenen kadar elini ayağını da çaliştir (umarım bi oyun bari almiştirsin)
Sohbeti koyu adamdır ama kendini övmeye başladiğinda illa içinden sus be dersin(demiştim)
Demek ameliyat iyi gidiyor Hakani hiç izleyemiyorumDemem merak etme Adam beynimizi esir aldı sanki sürekli o konuşsun istiyorum Geçen sene Hakan Hatipoğlu'nda da böyle olmuştu ama bu kadar değil
Ben de bu aralar bakamıyorum uyku düzenim follofoş oldu yineDemek ameliyat iyi gidiyor Hakani hiç izleyemiyorum
Yok ben o anlamda dememiştimBen de bu aralar bakamıyorum uyku düzenim follofoş oldu yine
Aga taktın mı takıyorsunParola :yalnız geldim yalnız gideceğim
Anlamı : ben de potaya girerse gizeme oy atmak yok oglum ben tehlikedeyim Paçan tutuştu))))
Bireysel de keeimoglu ile birlektiligi hayal miydi yani)). Sıkışınca bireyselim kürenin hesabına bakmadım kesin kerim oğluna oy yok diye yirtiniyordur))Aga taktın mı takıyorsun
Baştan beri bireyselim diyor
Dostluk başka survivor başka orası dostluk yarışması değilBireysel de keeimoglu ile birlektiligi hayal miydi yani)). Sıkışınca bireyselim kürenin hesabına bakmadım kesin kerim oğluna oy yok diye yirtiniyordur))
Son konsey "tatbiki kerim oğluna desteğim surecek" ertesi gün tek geldim tek gideceğim))). Semihteki çark hızı ronaldoda yok)))Dostluk başka survivor başka orası dostluk yarışması değil
Adam Kerimoğlunun samimi dostluk sergilemediğini anlamayacak kadar salak değil.Kerimoğlu Semihin fanlarını seviyor)))Son konsey "tatbiki kerim oğluna desteğim surecek" ertesi gün tek geldim tek gideceğim))). Semihteki çark hızı ronaldoda yok)))
Yanı Semih yalan söyledi diyorsun)))Adam Kerimoğlunun samimi dostluk sergilemediğini anlamayacak kadar salak değil.Kerimoğlu Semihin fanlarını seviyor)))
Hatasız kul olmazYanı Semih yalan söyledi diyorsun)))
Hata bir kez olandır Semihin kişiliği bu adam arslandan kaçar Arakani sürekli yeniyorum der 3-0 yenilir bugün çok iyiyimdir der.))) benim için açlık önemli değildir ben aliskinim der iki hafta sonra yemek ödülünde Nihale bile tutyo verirHatasız kul olmaz