Survivor 2016 - 51. Bölüm Tanıtımı

Hata bir kez olandır Semihin kişiliği bu adam arslandan kaçar Arakani sürekli yeniyorum der 3-0 yenilir bugün çok iyiyimdir der.))) benim için açlık önemli değildir ben aliskinim der iki hafta sonra yemek ödülünde Nihale bile tutyo verir
Semih reis adamım ya :A :Z Tam bana benziyor :A :Z

ayy bu semih denilen insan azmanı nasıl 24 yaşında bir çocuk oluyor yaa :F
24 yaşındaymış çok şaşırdım hiç genç tipi yok çocukta bildiğin 35 yaşında bir hanzoya benziyor domuz etiylemi beslenmiş ne yapmış tövbe estafurullah :F:F
@Bully @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Harunnn60

bizim buradakı 24-25 yas çocuklar bildiğin ince bebek yüzlü liseli tipler bu bildiğin adam bee 24 çocuk sayılır bence rahat 35 görünüyor hemde domuz eti yemiş belli yada kimlikte oynama yapmıs ne 24 ü allah aşkına :F:F:F
Kac ay adada kaliyor tabi olur boyle seyler sende alemsin :F :F

bizim buradakı 24-25 yas çocuklar bildiğin ince bebek yüzlü liseli tipler bu bildiğin adam bee 24 çocuk sayılır bence rahat 35 görünüyor hemde domuz eti yemiş belli yada kimlikte oynama yapmıs ne 24 ü allah aşkına :F:F:F
2.5 ay oldu galiba. Bu sürede yıprandılar tabi. Onuda göz önünde bulundur. :D

Hiç izlemeden bu kadar isabetli yorum az bulunur)))
hiç 24 yasında çocuk görmemiş bu şaşıranlar 24-25 yaş civarlarında hala bir liseli tipiv ardır yanı genç tipi bu semih denilen adam hiç genc olmamıs gibi 35 yasındakı amcalara benziyor sen katıldıysan gerisine daha gerek yok ben gidiyorum :F:F:F

hiç 24 yasında çocuk görmemiş bu şaşıranlar 24-25 yaş civarlarında hala bir liseli tipiv ardır yanı genç tipi bu semih denilen adam hiç genc olmamıs gibi 35 yasındakı amcalara benziyor sen katıldıysan gerisine daha gerek yok ben gidiyorum :F:F:F
O Semih antisi katilimicakta napcak :A :A :F

Haklisin adamda 25yasinda biri tipi yok hatta adam da tip bile yok bildiğin adam tipsiz))))

Haklisin adamda 25yasinda biri tipi yok hatta adam da tip bile yok bildiğin adam tipsiz))))
O Semih antisi katilimicakta napcak :A :A :F
2.5 ay oldu galiba. Bu sürede yıprandılar tabi. Onuda göz önünde bulundur. :D
Niye adama salladın şimdi :A
bir resimle örnek vereyim kırgın çiçeklerden güney arif diren oda 24 yaşında semihle yaşıt bakın çocukta genc tipi var işte 24-25 yaş böyle olur :F
ama birde semihe bakın kocaman bir ayı tövbe estafurullah bune be güneyin amcası gibi durmuyormu yaşıtlar :F
K%C4%B1rg%C4%B1n-%C3%87i%C3%A7ekler-26.b%C3%B6l%C3%BCm-k%C4%B1yafetleri-G%C3%BCney-kot-g%C3%B6mlek-ve-siyah-mont.jpg

semih-ozturk-kimdir2.jpg

bir resimle örnek vereyim kırgın çiçeklerden güney arif diren oda 24 yaşında semihle yaşıt bakın çocukta genc tipi var işte 24-25 yaş böyle olur :F
ama birde semihe bakın kocaman bir ayı tövbe estafurullah bune be güneyin amcası gibi durmuyormu yaşıtlar :F
K%C4%B1rg%C4%B1n-%C3%87i%C3%A7ekler-26.b%C3%B6l%C3%BCm-k%C4%B1yafetleri-G%C3%BCney-kot-g%C3%B6mlek-ve-siyah-mont.jpg

semih-ozturk-kimdir2.jpg
Arifi sakalli gorelim 40 gosterir :A :A

semih-ozturk-kimdir2.jpg
İnsallah şaka amaçlı yazmışsınızdır gercekse hoş değil bu yazılar :)