Survivor 2016 - 51. Bölüm Tanıtımı

Nihal programda kelebeğin twitini gördüm demiş küre buna çok sevinmiş Nihal gizli hayranim çıktı diye twitler rt ediyor)))
Ben de tam yazıp yazıp siliyorlar mı dicektim göremedim bi tek kurrenin o rtsini gördüm:X
Kurre ucuyor acaba dominike mi ucuyor? Aile ödülü için?

Ben de tam yazıp yazıp siliyorlar mı dicektim göremedim bi tek kurrenin o rtsini gördüm:X
Kurre ucuyor acaba dominike mi ucuyor? Aile ödülü için?
Thy de kayitkarian bakabilirsin uçuş listesi Internette oluyor ama iletişim ödülü cumartesi iki gün önceden çekseler yetişemez çok önceden gitmeleri lazım

bir resimle örnek vereyim kırgın çiçeklerden güney arif diren oda 24 yaşında semihle yaşıt bakın çocukta genc tipi var işte 24-25 yaş böyle olur :F
ama birde semihe bakın kocaman bir ayı tövbe estafurullah bune be güneyin amcası gibi durmuyormu yaşıtlar :F
K%C4%B1rg%C4%B1n-%C3%87i%C3%A7ekler-26.b%C3%B6l%C3%BCm-k%C4%B1yafetleri-G%C3%BCney-kot-g%C3%B6mlek-ve-siyah-mont.jpg

semih-ozturk-kimdir2.jpg

Sen Semihi ziyaretçilerin getirdiği bosbol kıyafetler kıyaslarsan:F

Sakalsız Semih
fft99_mf6753798.Jpeg

Gerçek Semih
7exAm_32.png

Thy de kayitkarian bakabilirsin uçuş listesi Internette oluyor ama iletişim ödülü cumartesi iki gün önceden çekseler yetişemez çok önceden gitmeleri lazım
Önceden gidiyordur. O oralara gidip resimler filan ceker :F ödül oyunu kazanıldıktan sonra yayınlar :F semih sayesinde yurt dışı görcek:A

Sen Semihi ziyaretçilerin getirdiği bosbol kıyafetler kıyaslarsan:F

Sakalsız Semih
fft99_mf6753798.Jpeg

Gerçek Semih
7exAm_32.png

Önceden gidiyordur. O oralara gidip resimler filan ceker :F ödül oyunu kazanıldıktan sonra yayınlar :F semih sayesinde yurt dışı görcek:A
@Çiğdem- e hiç acimadin mi bu resimleri koyar. kız iyice semihe giydirecek))

Önceden gittiğine göre herkes gidiyor olabilir

@Çiğdem- e hiç acimadin mi bu resimleri koyar. kız iyice semihe giydirecek))

Önceden gittiğine göre herkes gidiyor olabilir
Bulamadım ucuş tarihlerini(b) tweeti dun rtlemiş. Rtlediği tweet 20 nisan da tweetlendmiş. Tweetteki resim snapten alınma ve 1saat önce filan yazıyor. 20 nisat saat 19'da filan binmiş demek(b)

Bulamadım ucuş tarihlerini(b) tweeti dun rtlemiş. Rtlediği tweet 20 nisan da tweetlendmiş. Tweetteki resim snapten alınma ve 1saat önce filan yazıyor. 20 nisat saat 19'da filan binmiş demek(b)
Tamam o zaman eger Dominige gittiyse aktarmalı gidiyorlar bu cumartesi ödül çoktan oradadır kure

Evet aktarmalıdır. Ödül demek ünlülerin:A
20sinde uçtuysa çekimlere anca yetişir çünkü çekimle gösterim arasında en fazla iki gün var. Ama perşembe günü panorsmaya twit atmış Türkiyede olma ihtimali yüksek dom inik 13 saa saat otele gidip uyuması falan kalkıp panorayi Internetten izleme olasılığı çok dusuk.. Küre Türkiyede