Survivor 2016 - 50. Bölüm Yorumları

Senin dediğin damlada mantıklıydı. Hem de en mantıklısı. Serkay bi kere girdi döndü. Belki gidenin üstündeydi ama damla 1.ardından gelen isim olarak 2,ciydi
hangisi daha garanti?
Ama Damla giderse ayvayı yerler riske atmak ne kadar mantıklı ?

Panorama tekrarı var
Sabah uyanamadım izleyemedim sonlarına yetiştim tekrarına bakayım bari
Sabah uyanamadin ?
ben basladigi saat uyandim cok uyumusum diye dusunuyorum seninkide masallah

Bir kız çok atarli değilse pislik der en fazla bunu başka yere çekmek on yargı olur en uyumlu pislik çek elini ağıza tam oturuyor. Bu arayışında başarılar sana)))

Semih ile atakanin haraketi önceden planlı ve organize bu bile falso ezik çocuklar gibi nedir. Turabi özentisi.. bunun on yargıyla ne alakası var.. İkisinde gönüllülere dönüp haraket çekiyor (cinsel mana ile ufak bir ima yapmadım sindi sen diyince aklıma geldi) yakışmaz bıçkın delikanlıya kızların olduğu yere haraket çekmek. efendiligi kimseye bırakmayan ahlakçı başı atakanin hep yaptığı haraketler aslında bu en ağırı oldu. Kendi iletişim ödülünde sevinir yerdiği yemeği balandira balandıra anlatır başkası yapınca başlar Ahlalak dersine))) yanında bir yaver aldı birlikte ahlak dersi verip duruyorlar)))

Nihalin demediği bir kaftan Nihale ayar çeker ziplatirim der kumutlarını yesinler der.. Dedikodu konusunda tek rakibi negihan onu da geçemez zaten...)))

Böyle birini hala savunuyorsun.. Atakan olacak unut var diyordum ama bu haraketiyle bir halt olmaz semihle el ele finale çıkar. O haraketten sonra kanalı kapadım hiç birinden bir adam çıkmıyor.. Acun boş beleş adamları toplamış işte

@beyazsoy ben senin dedigini anladim da acun reyting alacak diye sürpriz kalmayacak diye kizin hakkini yemek dogru bir sey mi olmasin sürprizi falan bugün konseyde yapmasaydi gerekirse kizin hakkini yemekten iyidir
kurallı acun belirler o zaman dokumulmazlikta oynamaması kerimogkunun daha büyük haksızlı.k niye oynuyor bireysel dokunulmazlikta smsye güvenmiyor mu kerimoğlu çıksın yalakalık yapsın semihe semihin özlü sözlerini ezberlemiş işte)))

Hakaret
)))

Sabahtandır Atakanla Semihi eleştiriyon ahlak konusunda Memice gelince ses yok
Tamam eğer demişse hakaret cahilsin saygısızın diyene birine karşılık vermiş işte ikisi de hakaret.. İkisi de cezali tahtaya yazdım))) hakaretleri tek tek yazacaksak pop işimiz var)))

Sen kızlara hareket çekti diyerek hiçbir mana yukleme heleki zıplatırımdan tut şehvet kelimesini bile her şeyi cinsel manaya cekerek buyut o hareketteki mananı kızlara o anlamada demedim de
sana diyorum ki ahlak değerlerine vuruyorsun diye sen hala yeni kavrıyorsun?

İnsanın yüzü güzel olucana içi güzel olsun. Memiş oranın içi en pis olanı en fitnesi.. zafer ve semih kavgasına git bak. Semihle zafer saygısızı bana mı dedin kime dedin dedikten sonra semih yeriene oturmaya gittiğinde memiş de zaferin yanına gidiyor. Sen bu kızı sessiz sakın de. Kime yalakalanacağını bilmiyor. Daha feçen bulaşik var diye kavga edecekti
lütfen nihal seviyor diye sevme
nihale bugun yarın sırt mı döner başka yerini mi bilemedim

İbo kişiliğini gösterdi yine yine Tilkilik yaptı doku zedelenmesi ile kendini yere atan adam şimdi serkay giderse önüm açılır diye umuyor kerimoğlu giderse yemek yerim diye. Win win Ibrahim)))

Delikanlı tabirini kullandım eleştirirken. Cinsel mana olsa delikanlı tabiri yerine ne biçim erkeksin derim (cinsel vurgu yaparim) cinsel espri burda çok yaptım semihe ve zafer olayında. benim öyle kaygım yok ama sen on yargılı yaklaşiyorsun)))

Ayrıca ben ahlak dersi hiç vermedim dediğim sen delikanlısın Racon kesiyon sonra eleştirdiğini yapiyon atakana bastan beri eleştirken bu..

Beni yanlış anlaman için özel kurs mu aliyon)))

Ahlak dersi verdiğini söylemedim Atakanın yaptiği toplu hareketleri hep ahlak değerlerine vardıran bi söylem içine giriyorsun.

Bariz yaver Semih atakan abisi kazanıyor en çok sevinen Semih hemen atakan abisini savunuyor birlikte koreografi yapıyorlar))).. Yavercioglu Semih)))

Ahlak dersi verdiğini söylemedim Atakanın yaptiği toplu hareketleri hep ahlak değerlerine vardıran bi söylem içine giriyorsun.
İlk mesajımda bu konuyu eleştirken delikanlıya vurgu var etikçibasi tabiri atakana taktiğin yakıştırma sürekli kullanırım.. Delikanlıya yakışmaz kızlara haraket

@beyazsoy konuyu baska yere cekme farkli konukar en kisa sekilde söyleyecem birinde kiz kendi oynamak istemiyor acunun karismaya hakki yok eger olsaydi karisirdi zaten haksizliksa halk bunun cevabini verir ama birinde acun kendisi kızı oyunda oynatmiyor ne alaka yani kiz oynasin konunda kendini koruma hakki var

Bariz yaver Semih atakan abisi kazanıyor en çok sevinen Semih hemen atakan abisini savunuyor birlikte koreografi yapıyorlar))).. Yavercioglu Semih)))
Bir ipte iki cambaz oynamaz

Karşıya gıcık veriyorlar işte

Tamam eğer demişse hakaret cahilsin saygısızın diyene birine karşılık vermiş işte ikisi de hakaret.. İkisi de cezali tahtaya yazdım))) hakaretleri tek tek yazacaksak pop işimiz var)))
Yahu bariz küfretti üç nokta verdiler.Birine saygısız demek ile cahil demek le hakaret veya küfür atmak farklı şeyler.

Sırf Nihal Memiçi seviyor diye Memiçi savunma yahu o adada milleti gazlayıp köşeye çekilen Gizem Kerimoğlunun elinii uzamasına kızıp vuran Semihe adam değilsin gibi kötü biri gibi ağırcümleler söyleyen ve dedikodu yaptığ8 kişilerle can cciğer kuzu sarması olan biri.Memiç çok sinsi Damladan bile sinsi.Böyle birini savunma

Anlatamıyorum acun istese koruma oyununu kaldır bu bir hak değil ki. Acun koruma oyununu bir kişi çıksın diye yapiyor.. Kerim oğlunin dokunulmazlikta oynamama hakkını da acun veriryor bu nasıl hak olur mu bak Caner oynamadı takımdan kovuldu sporun ruhuna aykırı oynamama .. Acun kısaca kerim oğlumun bireyselde oynamama hakkını elinden alıyor işte. Burası survivor dokunulmazlıkta oynamayıp gücünü saklarsin sonra bireysel dokunukmazlikta güçlü bir şekikde girip avantaj sağlayıp kalma uyanlikligina dur diyor işte. Bence ilk baştan yapması gereken bir uygulama tam adalet saglaniyor.. Sen dokunulmazlıkta takımı baltalla sonra bireysele asıl.. Yok öyle