Semihe bakıyorum semihin sapanıdüz durmuyor. Bunda hem fikiriz dimi? Atakanın ki düz duruyor. Atakan isterse bacağini ters acı yapsın abuda kalksın naparsa yapsın ben sapana bakarım. Fotoda düz duruyor.Bu fotoğraftan böyle anlayacağını düşündüm. 3 boyutlu dusun hacı (sozelcilere bu ders verilmiyor ondan yanlış algılıyorsun ) atakanın bacak açılarına bak düz olsa Sapanlara paralel olur ayakları. Ayakları açı yapmış sapana acı vermek için. İstersen videosunu bil izle semihle aynı tarafa ateş ediyorlar
4+1olayi gerçekse dediğim gibi bir kadını adaya gönderme istediginden (damla için yapıyordur))). Kadınlar oy yollasin diye yapılan hamle..
Memiçin kufurunu üç noktayla verdiler nasıl kufur ettiyse artık orayı da başa sar bakatakan semihten etkılenmişti dimi? Memişte serkaydan etkılenmış. Rezalet o masum kız gitti. Şehvet dolu bi kız cıktı resmen sex içeren kufur mu etti acaba azmış bunlar azmışKızın küfüründe ne olur küfür erkek ederse anlamı oluyor))) memicin müdürünü izlemedim semihcilere göre herkes küfür ediyor. Umarım yine twitterdaki Semihçileri okumadın yine)))
Duydun mu sevim memiş kufur etmiş