Ödem vardır vucuttaAtakan neden şişmiş gibi? 2 gündür gözüme şişmiş gibi görünüyor:/
Ödem vardır vucuttaAtakan neden şişmiş gibi? 2 gündür gözüme şişmiş gibi görünüyor:/
?Puzzullar semihe amaliyat yapiyor)))
Adam daha atis yapamadiSemih Efecik'i gömdü.
Yahu adam allstarı yapmiş yarişmayı sıfırlamak istemiş gidişat bu yönde ilerletmek istemişlerdir? Ellerinde biraz olsa da patladı. Bacağı iyileşti acun herkesten cok sevindi. Serkay tamamen rekabet olsun diye öne cıkarılıyor artık. Atakanı yenebilecek bi isim vardı ibo da hantalliğa kurban gitti. Artık bi figuran olduDamla acun boşadı diyorsun))). Her aya bir komplo))) yahuu acuna ne faydası var Damala kazanmış serkay kazanmış
Damlanın önemini sana anlattım ne kadar çok rekabet Acuna o kadar reytingtintir.. Nagihan ile tek mucadele eden damladir adam biran önce iylessin istiyor.. Geçen dövüş oyunu rekor kırdı neden Semih her şeyini verdi rekabet demek reyting demektir.. Serkay Zaten başarılı olunca survivorda on plana cikar.. Atakan ile rekabette serkay daha önde adam bu yaptıkları yüzünden geriledi.. Yoksa atakan ayarında kazanma gücü var. Bu yaptıkları unutuludukca ve böyle kazanmaya devam ettikçe yükselecek amdam kazanınca acun dovsun mu)) kazanamazsa acun istediği kadar parlattsin olmazYahu adam allstarı yapmiş yarişmayı sıfırlamak istemiş gidişat bu yönde ilerletmek istemişlerdir? Ellerinde biraz olsa da patladı. Bacağı iyileşti acun herkesten cok sevindi. Serkay tamamen rekabet olsun diye öne cıkarılıyor artık. Atakanı yenebilecek bi isim vardı ibo da hantalliğa kurban gitti. Artık bi figuran oldu
Yetkililere burdan sesleniyorum ben tv izlerken lütfen elektrik gitmesin
Çok enteresanDamlanın önemini sana anlattım ne kadar çok rekabet Acuna o kadar reytingtintir.. Nagihan ile tek mucadele eden damladir adam biran önce iylessin istiyor.. Geçen dövüş oyunu rekor kırdı neden Semih her şeyini verdi rekabet demek reyting demektir.. Serkay Zaten başarılı olunca survivorda on plana cikar.. Atakan ile rekabette serkay daha önde adam bu yaptıkları yüzünden geriledi.. Yoksa atakan ayarında kazanma gücü var. Bu yaptıkları unutuludukca ve böyle kazanmaya devam ettikçe yükselecek amdam kazanınca acun dovsun mu)) kazanamazsa acun istediği kadar parlattsin olmaz
Çok enteresan
Atakan bir hafta içinde serkaya kaç kere yenildi. Zafer diskalifiye oldu semih de başka adaya yollan(sms gücü)dı. Bunların hepsi 1 hafta içinde oluyor ve serkay basarılı olunca öne cıkmış oluyor😕
Semih herşeyini verdi iyiymişSemihin dayak yenmesi izletildi değil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?