Gönüllülerin kavgası gösterilmedi, oyundan sonra kavga ediyor olabilirler. Yani ünlüler kazanmış olabilir, inşallah kazanmazlar.Serkan gidici gibi. Ünlüler bu oyunu kazanıp Mehmet'i alırlar o halde.
Serkan bence de gidici.
Gönüllülerin kavgası gösterilmedi, oyundan sonra kavga ediyor olabilirler. Yani ünlüler kazanmış olabilir, inşallah kazanmazlar.Serkan gidici gibi. Ünlüler bu oyunu kazanıp Mehmet'i alırlar o halde.
Kız çok güzel ama bize yaramaz, erkek lazım bize.Yağmur olsun
Nagihan yüzünden yunus oynayabilecegi halde oynamiyor adami pes ettirmis artik
Serkan gidecek gibi reklam çıktı.sss
Dizi yüzünden oyunlara girmiyordu. Zaten şişmiş adam Semih'e iyi dalga konusu olacak. İnş elenmiştir diyorum fragmanda yoktu(konsey fragmanında)@Forumdash Serkan elenmiş mi.ss Neden ki. Geçen seneki Ahmet olayı gibi mi olacak ki.
Kavgayı bekliyoruz merakla. Oyunu alalım sonra da zevkle gönüllülerin birbirine girmesini izleyelim.Gönüllülerin kavgası gösterilmedi, oyundan sonra kavga ediyor olabilirler. Yani ünlüler kazanmış olabilir, inşallah kazanmazlar.
Serkan bence de gidici.
Kavgayı bekliyoruz merakla. Oyunu alalım sonra da zevkle gönüllülerin birbirine girmesini izleyelim.
Aman gitsin Serkan, kendini şişirip gelmiş boşuna bir halt yapamadı oyunlarda.
Aslında hızlıydı ilk oyunda Serkan, neden öyle dedin.Kavgayı bekliyoruz merakla. Oyunu alalım sonra da zevkle gönüllülerin birbirine girmesini izleyelim.
Aman gitsin Serkan, kendini şişirip gelmiş boşuna bir halt yapamadı oyunlarda.
Yapacak bir şey yok önümüze bakacaz artık.Ama o kadar hazırlandı
@vadikızı olabilir ama adam oynayabilirmis sonucta doktorlar öyle demis adam isteksiz oynamiyor simdi hos bu durum simdi de gönüllüler istedigini sececek yine puan kaybedecekler degisen bir sey yok
Evet aga kavga var büyük gönüllülerde Semih ve Serkay Zafer ve EfecanKavga mı var bugün fragmana bakamadım ? @EFE UYSAL
Kavga mı var bugün fragmana bakamadım ? @EFE UYSAL
Evet aga kavga var büyük gönüllülerde Semih ve Serkay Zafer ve Efecan
Oo kavga varsa ben de varımevet ablacım kavga var serkay ile semih tartışıyor
Dizi yüzünden oyunlara girmiyordu. Zaten şişmiş adam Semih'e iyi dalga konusu olacak. İnş elenmiştir diyorum fragmanda yoktu(konsey fragmanında)
Birebirlerde beğenmedim ben ya, belki de sakatlığının etkisiyle beklenilen performansa ulaşamamıştır bilemiyorum sonuç olarak adam gidici ne konuşsak boş artık.Aslında hızlıydı ilk oyunda Serkan, neden öyle dedin.