Yeni görüyorum fragmanı, baya olaylar çıkmış.
Serkay çok efendi ve tatlı bir çocuk, oyunlarda da başarılı. Bence böyle tartışmalara girmemesi lazım, olumsuz etkiler bu durumlar kendisini.
Yeni görüyorum fragmanı, baya olaylar çıkmış.
Efecan napıyor öyle Diskalisiye olması gerekir ama Acun yapmaz 1 hafta erken bitmesine izin vermezYeni görüyorum fragmanı, baya olaylar çıkmış.
Serkay çok efendi ve tatlı bir çocuk, oyunlarda da başarılı. Bence böyle tartışmalara girmemesi lazım, olumsuz etkiler bu durumlar kendisini.
Efecan biraz oynuyor gibi, o da aslında samimi birisi de hareketleri normal değil. Dün Semih'e pislik falan demiş, daha yeni oyunları izledim de o kısımları yakıştıramadım.Efecan napıyor öyle Diskalisiye olması gerekir ama Acun yapmaz 1 hafta erken bitmesine izin vermez
Semih de çok boş ve bilmiş konuşuyor, sevmiyorum o halini.Evet oynuyor gibi Efecanla Serkay birlik olmuş Semihe sataşıyorlar ne haddinize sataşmak Semihe dersini verecektir onların
Ekli dosyayı görüntüle 48801
Serkay mı itici? 😱Dokunulmazlık oyunu ve gönüllülerin kavgaları bekleniyor merakla.
Serkay, Efecan ve Zafer acayip iticiler benim gözümde. Semih'in şovunu bekliyoruz bakalım.
Semih hepsini gömecektir ünlenme çabaları üçündenDokunulmazlık oyunu ve gönüllülerin kavgaları bekleniyor merakla.
Serkay, Efecan ve Zafer acayip iticiler benim gözümde. Semih'in şovunu bekliyoruz bakalım.
Semih adını Serkaç koymuş onun ne güldüydüm.Semih de çok boş ve bilmiş konuşuyor, sevmiyorum o halini.
Serkay mı itici? 😱
Damla ve Serkay favorettim.Semih adını Serkaç koymuş onun ne güldüydüm.
Anca boş atar yapıyor işe yaramazın teki. Ama seviyorsan laf etmeyiz fazla.
Sen ne ayaksın la bir havalar, afra tafralar kendini bir şey sanmalar alıntı yap da konuş benden!ZAFER İTİCİ DEDİ HAHAHA
Sen ne ayaksın la bir havalar, afra tafralar kendini bir şey sanmalar alıntı yap da konuş benden!
Zafer iticinin önde gideni tabii laf taşımalar, garip garip hareketler, oyunlarda da yaramıyor zaten bir halta elenir gider inşallah en kısa zamanda. )
Kes almayayım ayağımın altınaTürkçe öğretmediler mi yavrum sana
Kes almayayım ayağımın altına
Yok şimdi açtım TV'yi.Gördün mü yeni fragmanı diskalifiye var herhalde 😵
Gördün mü yeni fragmanı diskalifiye var herhalde 😵