Survivor 2016 - 5. Bölüm Yorumları

@Yiğitt knk bu fragmana çok malzeme çıkacaktır bol yorum yaparız bekliyoruz yorumlarını :Z :Z :Z
Yeni görüyorum fragmanı, baya olaylar çıkmış. :D

Serkay çok efendi ve tatlı bir çocuk, oyunlarda da başarılı. Bence böyle tartışmalara girmemesi lazım, olumsuz etkiler bu durumlar kendisini.

Yeni görüyorum fragmanı, baya olaylar çıkmış. :D

Serkay çok efendi ve tatlı bir çocuk, oyunlarda da başarılı. Bence böyle tartışmalara girmemesi lazım, olumsuz etkiler bu durumlar kendisini.
Efecan napıyor öyle :F :F Diskalisiye olması gerekir ama Acun yapmaz :A 1 hafta erken bitmesine izin vermez :A

Efecan napıyor öyle :F :F Diskalisiye olması gerekir ama Acun yapmaz :A 1 hafta erken bitmesine izin vermez :A
Efecan biraz oynuyor gibi, o da aslında samimi birisi de hareketleri normal değil. Dün Semih'e pislik falan demiş, daha yeni oyunları izledim de o kısımları yakıştıramadım.

Efecan biraz oynuyor gibi, o da aslında samimi birisi de hareketleri normal değil. Dün Semih'e pislik falan demiş, daha yeni oyunları izledim de o kısımları yakıştıramadım.
Evet oynuyor gibi Efecanla Serkay birlik olmuş Semihe sataşıyorlar ne haddinize sataşmak Semihe dersini verecektir onların :A
CbLeVT8WwAAyV1s.jpg

Dokunulmazlık oyunu ve gönüllülerin kavgaları bekleniyor merakla. :A

Serkay, Efecan ve Zafer acayip iticiler benim gözümde. Semih'in şovunu bekliyoruz bakalım. :A

Evet oynuyor gibi Efecanla Serkay birlik olmuş Semihe sataşıyorlar ne haddinize sataşmak Semihe dersini verecektir onların :A
Ekli dosyayı görüntüle 48801
Semih de çok boş ve bilmiş konuşuyor, sevmiyorum o halini. :D

Dokunulmazlık oyunu ve gönüllülerin kavgaları bekleniyor merakla. :A

Serkay, Efecan ve Zafer acayip iticiler benim gözümde. Semih'in şovunu bekliyoruz bakalım. :A
Serkay mı itici? 😱 :love1:

Semih de çok boş ve bilmiş konuşuyor, sevmiyorum o halini. :D

Serkay mı itici? 😱 :love1:
Semih adını Serkaç koymuş onun ne güldüydüm. :F

Anca boş atar yapıyor işe yaramazın teki. :A Ama seviyorsan laf etmeyiz fazla. :A

Serkaç sonun Semihten olacak bir smse kalsanız ne güzel olur Semih çok fena ezer :A :A

ZAFER İTİCİ DEDİ HAHAHA
Sen ne ayaksın la bir havalar, afra tafralar kendini bir şey sanmalar alıntı yap da konuş benden!

Zafer iticinin önde gideni tabii laf taşımalar, garip garip hareketler, oyunlarda da yaramıyor zaten bir halta elenir gider inşallah en kısa zamanda. :))

Sen ne ayaksın la bir havalar, afra tafralar kendini bir şey sanmalar alıntı yap da konuş benden!

Zafer iticinin önde gideni tabii laf taşımalar, garip garip hareketler, oyunlarda da yaramıyor zaten bir halta elenir gider inşallah en kısa zamanda. :))

Türkçe öğretmediler mi yavrum sana :)

Ütopya Serkan elenmiş mi(b) acunun sizi etkileyecek dediği haber o sanırım?