Survivor 2016 - 5. Bölüm Yorumları

Yapmasınlar aga öyle düşünüyorsan

Aga karşı taraf hata yapmıyor yollamak için ssaldırıyorlardı görmedin mi ruh hastası adamın üzerine çullandılar tahtayı kırdılar vs vs bunlar ne ister iistemez mmağdur ediyorlar

Serkaç bildiğin tuncik laan
dini görüşü davranışı zekası
haç takmiş. Tuncikin de böyle fotoları dönerdi zamanında

@EFE UYSAL aga bölümden hemen sonra paylasmasi lazim ki herkes görsün asıl heyecan öyle olur gece kim görcek
aga fanlar ne yapmis kime laf atiyon anlamadim

@EFE UYSAL aga bölümden hemen sonra paylasmasi lazim ki herkes görsün asıl heyecan öyle olur gece kim görcek
aga fanlar ne yapmis kime laf atiyon anlamadim
Özentilik yapıyolar işte birinin söylediği lafı kendileri söylemiş gibi paylaşıyorlar
Fragman çıksın artık.ssss

Aga karşı taraf hata yapmıyor yollamak için ssaldırıyorlardı görmedin mi ruh hastası adamın üzerine çullandılar tahtayı kırdılar vs vs bunlar ne ister iistemez mmağdur ediyorlar
Ruh hastası demeleri tahtayı kırmaları hep hata işte.. Semihin psikolojik harp taktiklerine böyle cevap veriyorlar.. Yanlış olan bu.. Semihin. Çıkın barakadan demesine anında barakadan çıkarak cevap vereceklerdi hiç karşılık vermeyeceklerdi yok yemek vermeyeceğiz yerine senin malzemeni yana bırakıyoruz sen yap yemeğini denmeli...

Nihalin. Getirdiği yemek tabağını almaması. Ve yememesi (çok aç olmasına rağmen) aslında her şeyi anlatıyor.. Madura yatmak ve yemek mevzunu konseye getirerek hakli çıkma çabası.. Bu o kadar açık ki

@EFE UYSAL aga tamam da kimin fanlarina laf atiyorsun onu anlamadim semihci olarak semih fanlarina laf atmiyorsun heralde