Survivor 2016 - 5. Bölüm Yorumları

On yargıyla gelmişler de Semih on yargıları besleyecek şeyler yaptı diyorum. Artistlik yapma çarşaf etiler defol hadi vursana çok bel altı lafları var.. Bunlara aç bir beyin kaldıramaz.. Düşün sana biri sürekli laf soksa sana sürekli Tenin ile alay etse kara çocuk falan dese sen ne terbiyesiz adam mi dersin dalar misin..

Semih doku bulunmayacağını bildiği için böyle sinir uçlarına saldırıyor.. Diğerleri zaten bu saldırılara seviyesizce yaklaşarak seviyelerinin belirtti..

Kısaca iki tarafta aynı haklı kimse kalmadı gönüllülerde
Düşün biri sana ruh hastası kötü insan diyor hasta diyor senin sırtına hızlıca vuruyor senin yaptığın tahtayı kırıyor yemek yemeyeceksin yere döküp yerden alacaksın diyor ne yaparsın

Kaldı ki esmer coçuk dedi kara çocuk demedi

Düşün biri sana ruh hastası kötü insan diyor hasta diyor senin sırtına hızlıca vuruyor senin yaptığın tahtayı kırıyor yemek yemeyeceksin yere döküp yerden alacaksın diyor ne yaparsın

Kaldı ki esmer coçuk dedi kara çocuk demedi
Adamlar keyiften mi diyor bunları.. Baştan beri diyorum Semih sinir uçlarına dokunuyor onlar da aşırı tepki veriyor. Olayın özeti bu sonuç hep madur Semih oluyor

Kavgayı ve konseyi bende izledim dayanamayıp ama gerçekten sıkıcı bu yıl.:F Semih ne kadar uzun uzun konuşuyor. Aynı Hasan gibi böyle uzun uzun.ss
Konuşurken kullandığı kelimeler tam olay. Hiç haklı insanın kullanacağı kelimeler değil. Sevmedim Semih'i ben.:A Diğer tiplerde tan komedi. şu kısa saçlı çocuk birde Zafer işlevsiz bence. Serkay kendini götürür. Efe Canda çok agresif. Gereksiz bir öz güven var onda.:F Komedi bu sene ki gönüllüler takımi sadece gülüyorum izlerken.:F

Nihalin Semih'in yemeğini yemesi süperdi.:F Kız çok tatlı yaa.:bhr:
Nihalin hareketleri hakikaten de çok iyi ya:) çok sempatik,tatlı.yarışmalarda etkisi yok ama doğrusu yarışmaya renk katıyor baya:)

Adamlar keyiften mi diyor bunları.. Baştan beri diyorum Semih sinir uçlarına dokunuyor onlar da aşırı tepki veriyor. Olayın özeti bu sonuç hep madur Semih oluyor

İki tarafta birbirlerinin sinir uçlarına dokunuyor şimdi semih efecana kara çocuk annesini
babasını soruyor semih onları iyi araştırarak gelmiş bence ama efecanda serkay haksız
yani

@sokak sanati aaaaaaa kaciyorsun demek benden, yaptigin yorumda gayet de savunmussun, semihi haksiz bulmussun simdi niye savunmuyorsun :F

İki tarafta birbirlerinin sinir uçlarına dokunuyor şimdi semih efecana kara çocuk annesini
babasını soruyor semih onları iyi araştırarak gelmiş bence ama efecanda serkay haksız
yani
Dünden beri onu diyorum maskeliye.. İki tarafta hakli değil bu kadar tartışmaya değmez ortada iyi bir şey yok

@sokak sanati bende semihci degilim aslinda ama kavga da hakliydi bence ve cok iyi laf yapiyor adam bazi kisileri diskalifiye ettirebilir :D tamam serkayi savun o zaman cünkü bence serkayda digerleri gibi zeka kıtı :F

@sokak sanati evet onlardan bir tık daha iyi ama o da dengesiz bence :F ama zafer en delileri garip garip hareketler yapiyor dünkü konseyde acun kac kere uyardi onu durduk yere araya girip konusuyor adam tam komedi :F

@sokak sanati evet onlardan bir tık daha iyi ama o da dengesiz bence :F ama zafer en delileri garip garip hareketler yapiyor dünkü konseyde acun kac kere uyardi onu durduk yere araya girip konusuyor adam tam komedi :F

Dedim zaten hiç biri karizmatik değil bu yıl. Belki çakma Turabi iyi olabilirdi ama oda full dedikodu vs yapıyor.:A

@sokak sanati sanki turabi yapmiyordu dedikodu :F ayrica atakan iyi kanki oyunlarda cok iyi teke tek de daha kaybetmedi adam karakterini henüz cözemedim ama oyun performansiyla final garanti gibi görünüyor :D

@sokak sanati sanki turabi yapmiyordu dedikodu :F ayrica atakan iyi kanki oyunlarda cok iyi teke tek de daha kaybetmedi adam karakterini henüz cözemedim ama oyun performansiyla final garanti gibi görünüyor :D

Turabi yeri geldiğinde yapmak zorunda kalırdı. Çünkü merkez oydu ve onun yorum yapması gerekirdi. Atakan merkez değil. Turabi merkez olmasaydı dedikodu yapmazdı.:)
Atakan'ın rakipler ezik. Karşısında Gökhan, Yiğit, Anıl gibiler olsa Atakan donunu kaldıramaz. Yılmaz Morgül'un bile yendiği adamlar ile yarışıyor.:F

@sokak sanati aman ne merkeziymis yerler onun merkezligini yapiyor iste :F bak bak turabi ufak bir laf dedik diye mesaji da begenmiyorsun bu kadar takma be kankicim egleniyoruz surda :F o kadar da ezik degiller ya adamlar iyi yarisiyoe yılmaz morgül sansa yeniyor onlari ayrica gökhanimi övdügün icin de tesekkürler diyorum :F