Survivor 2016 - 5. Bölüm Yorumları

İnsan psikolojisi devamlılık arz eder her yerde aynı sorunu yaşıyorsa insan demek ki o kişinin kişilik tavrında sorun var..

Özetledim durumu Semih yüksek egosuyla karşı tarafı sinirlendiriyor sonra karşı taraf hata yapıyor Semih madur oluyor
Yapmasınlar aga öyle düşünüyorsan :F

İnsan psikolojisi devamlılık arz eder her yerde aynı sorunu yaşıyorsa insan demek ki o kişinin kişilik tavrında sorun var..

Özetledim durumu Semih yüksek egosuyla karşı tarafı sinirlendiriyor sonra karşı taraf hata yapıyor Semih madur oluyor
Aga karşı taraf hata yapmıyor yollamak için ssaldırıyorlardı görmedin mi ruh hastası adamın üzerine çullandılar tahtayı kırdılar vs vs bunlar ne ister iistemez mmağdur ediyorlar

@EFE UYSAL kim paylasmis aga :F fragman niye cıkmadi ya :D
Heyecan yaptırcak çıkar bence gece :D Fanlar :F
Aga karşı taraf hata yapmıyor yollamak için ssaldırıyorlardı görmedin mi ruh hastası adamın üzerine çullandılar tahtayı kırdılar vs vs bunlar ne ister iistemez mmağdur ediyorlar
Şuna bak.
CbNHXsbW4AEUebL.jpg

Serkaç bildiğin tuncik laan:F dini görüşü davranışı zekası:F haç takmiş. Tuncikin de böyle fotoları dönerdi zamanında:FIMG_20160214_232710.jpg

@EFE UYSAL aga bölümden hemen sonra paylasmasi lazim ki herkes görsün asıl heyecan öyle olur gece kim görcek :D aga fanlar ne yapmis kime laf atiyon anlamadim :F

Ruh hastası demeleri tahtayı kırmaları hep hata işte.. Semihin psikolojik harp taktiklerine böyle cevap veriyorlar.. Yanlış olan bu.. Semihin. Çıkın barakadan demesine anında barakadan çıkarak cevap vereceklerdi hiç karşılık vermeyeceklerdi yok yemek vermeyeceğiz yerine senin malzemeni yana bırakıyoruz sen yap yemeğini denmeli...

Nihalin. Getirdiği yemek tabağını almaması. Ve yememesi (çok aç olmasına rağmen) aslında her şeyi anlatıyor.. Madura yatmak ve yemek mevzunu konseye getirerek hakli çıkma çabası.. Bu o kadar açık ki

@EFE UYSAL aga tamam da kimin fanlarina laf atiyorsun onu anlamadim semihci olarak semih fanlarina laf atmiyorsun heralde :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan