@vadikızı ablam beğeniyorsa komiktir hadi çık git şimdi konudan başka yerde reklamını yapKomik değildin oluyor.
@vadikızı o gerçek değil ya inanma her şeye Ya adamın biri eskiden tweet atmış sonra Serkay açıklanınca hesap adı değiştirmiş Serkay attı gibi gözükmüş.Serkay Müslüman
@vadikızı ablam beğeniyorsa komiktir hadi çık git şimdi konudan başka yerde reklamını yap
Kesinlikle ama orda daha doğaldı. Şimdi dışardaki gücü görünce Acun'un karşısında bile "ben" diyebiliyor. Oysa benci değildibişey yapsa biz derdi.Aynen utopyodaki senaryonun aynısını oynuyor Semih rakipleri kışkırtıp üstüne saldırtip madura yatıp Anadolu değerlerini katip oy almayı planlıyor.. Semihin utopyodaki yükselişi böyle oldu zaten
Aga Semih kışkırtmıyor adam ilk kamyonette ssaldırdılar ben seni eğitecem gibi laflar edildi.Dünde.ruh hastası falann dediler bugün hepsi adamın üstüne çullandılar.Adamın tahtasını kırıp omuzlarına hızlı hızlı vurup itelediler böyle durumda beni.mağdur olayın?Aynen utopyodaki senaryonun aynısını oynuyor Semih rakipleri kışkırtıp üstüne saldırtip madura yatıp Anadolu değerlerini katip oy almayı planlıyor.. Semihin utopyodaki yükselişi böyle oldu zaten
beğeniyon ya mesajlarımı gerçi her mesajı beğeniyon ay abla be onaylasaydın iyiydiMadem yazan Serkay değil hesabı niye değiştiriyor o zaman serkay attı gibi gözükürmü allah aşkına
Ablan neyi beğenmiş bakım
Semihciler de Semih tiyniyetinde adamı aşağı çekmek için neler yapıyorlar. Bu cümle kurulacak cümle değil.. Ne yani ser kay 23yasina kadar anlamamış mi ezanı sevmediğini)))@vadikızı o gerçek değil ya inanma her şeye Ya adamın biri eskiden tweet atmış sonra Serkay açıklanınca hesap adı değiştirmiş Serkay attı gibi gözükmüş.Serkay Müslüman
Abi adam kafasızsa biz napakSemihciler de Semih tiyniyetinde adamı aşağı çekmek için neler yapıyorlar. Bu cümle kurulacak cümle değil.. Ne yani ser kay 23yasina kadar anlamamış mi ezanı sevmediğini)))
beğeniyon ya mesajlarımı gerçi her mesajı beğeniyon ay abla be onaylasaydın iyiydi
Gönüllüler oyun kaybettiğinde geçen gün Acun Semih'e söz hakkı verdi.semih konuşurkende efecan gülüyordu.işin özü kimse masum değil.Bakın semihin şu tavrı bile insanı sinirlendirir biri konuşurken gülmesi olmuyor
Gönüllüler oyun kaybettiğinde geçen gün Acun Semih'e söz hakkı verdi.semih konuşurkende efecan gülüyordu.işin özü kimse masum değil.
Acun yine 40 dk reklam verecek.ssss
Adam para basıyor normalBoncuk gözlüm varya bu tv 8 in reklamları beni öldürüyor yaw 10 saat reklam olmazki ama
Tm kardeşim Ordada 400 yapacaz@EFE UYSAL konudaki hit dirilişin 2 konusuna bedel olacak sana o yüzden 2 hafta yorum konusu bende kardeşim.
Aga bu takıma karşı mı biz diyecek adam kkendisini düşünecek tabi ordakiler onu nasıl postalarız diye düşünüyor şşimdidenKesinlikle ama orda daha doğaldı. Şimdi dışardaki gücü görünce Acun'un karşısında bile "ben" diyebiliyor. Oysa benci değildibişey yapsa biz derdi.
Adam para basıyor normal
Tm kardeşim Ordada 400 yapacaz