Survivor 2016 - 5. Bölüm Yorumları

Abla olaylara tek yönlü bakıyorsun. Lütfen farklı yönlerden de bak. :)

Efem boncuk gözlüm açıkca söylyeyim ben semihe çok gıcığım nedense bir
gıcık oldum her hareketi bana batıyor öyle görünebilirim ama her iki tarafada
bakıyorum ben

Serkan ön yargı vardı dedi ütopyadan senin sözlerinin tersini iddia ediyor adam ütopyadan sonra baya bir kinlendiler
Benim dediğim tersi değil.. Sosyalijik olarak olarak Semih Anadolu insani bunlar etiler çocuğu doğal olarak birbirlerini sevmeyecekler yanı iki tarafın birbirini itmesi sosyolojik gerçeklik

Uçakta gelirken sormuş efecan babası ile görüşmüyormuş semihde bunu
öğrenmiş efecana sormuş babanla görüşüyormusun diye

:F:Faynen
Doğrudur ütopyada da boş atışmalar oldugu zaman bir birlerinin pis çamaşırlarını ortaya dökuyorlardı:F semihin gazete haberlerini tuncık söylerdi Semih de ona senin çocugun var iması yaparlardı:F

Kavga da iki tarafin da haksiz yanlari var ama genel olarak semih daha hakli bence :D

Iste gıcık olduğun icin olaylara objektif bakamıyorsun. :X Cevabı kendin vermissin zaten. :X

Hayır ben serkaya izledim efecanı ya ben serkayı da efecanı desteklemiyorum
savunmuyorum da izledim kavga ederlerken serkay diyor ki yardım etmedin:( semih
başlıyor kışkırtmaya e sende semihi seviyorsun bende sana böyle desem
hoşuna gidermi

Burda hiç bir taraf haklı değil.. İlla bir taraf tutmak anlamsız iki tarafta haksız taraflar.. Serkaylar seminin oyununa genlerek haksız gözüküyorlar. Semihi o kadar izlemişler bu oyuna niye geliyorsunuz ama aç olunca insan böyle şeyler yapabiliyor
Aynen kimseyi tutmayın! Semih ve etrafındakileri... Semih'le anlaşarak ve yine aynısenaryo uzerine kurulmuş kurguyla aynı şeyleri izliyoruz. Gidin Atakan'ı tutun İbraamı nagihanı sedayı yılmazı tutun:F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan