Birde diyor yarışmada boy göstermiş heralde orda favorisiydi şimdi kıskançlıktan çatlıyorSemih laflarıyla gömdü
Semih ego rekoru kırmıyor aga adam haklı senin en iyi bilmen lazımAcun bile seminin kışkırtma sözlerine mudehale etti.. Semih ego rekoru kiriyor
Birde diyor yarışmada boy göstermiş heralde orda favorisiydi şimdi kıskançlıktan çatlıyor
Burda hiç bir taraf haklı değil.. İlla bir taraf tutmak anlamsız iki tarafta haksız taraflar.. Serkaylar seminin oyununa genlerek haksız gözüküyorlar. Semihi o kadar izlemişler bu oyuna niye geliyorsunuz ama aç olunca insan böyle şeyler yapabiliyorSemih oynamıyor diğerleri oynuyor.Semihe hasta ruh hastası kötü insan gibi yakıştırmalara ne diyorsun ?
Ablacım tabi gülecek insan normal hayatta da gülerBakın semihin şu tavrı bile insanı sinirlendirir biri konuşurken gülmesi olmuyor
Abla olaylara tek yönlü bakıyorsun. Lütfen farklı yönlerden de bak.Ben Serkayın Semihi kıskandığıdnı düşünmüyorum semihin tavırları hiç hoş değil
Kendini cesur göstermeye çalışıyor ki taktik herkes onu favori yapsınBen Serkayın Semihi kıskandığıdnı düşünmüyorum semihin tavırları hiç hoş değil
Ablacım tabi gülecek insan normal hayatta da güler
Serkan ön yargı vardı dedi ütopyadan senin sözlerinin tersini iddia ediyor adam ütopyadan sonra baya bir kinlendilerBurda hiç bir taraf haklı değil.. İlla bir taraf tutmak anlamsız iki tarafta haksız taraflar.. Serkaylar seminin oyununa genlerek haksız gözüküyorlar. Semihi o kadar izlemişler bu oyuna niye geliyorsunuz ama aç olunca insan böyle şeyler yapabiliyor
Semihteki bu egoyu hiç bir survivorda görmedim.Semih ego rekoru kırmıyor aga adam haklı senin en iyi bilmen lazım
Yarışmayı izlemeden konuya 30 yorum atmışım. @EFE UYSAL 100 yorumla em takın rakibini 2'ye katlamissin.
Yarışmayı izlemeden konuya 30 yorum atmışım. @EFE UYSAL 100 yorumla em takın rakibini 2'ye katlamissin.