Bu 3 gun içinde sms atılcak mı? Kaçırdım konu açarken? Yoksa haftaya toptan mı atilcak?Kerimoğlu birinci olabilir Teorin Çöküyor)))
Ben hala 1.olacağını sanmıyorum serkay birinci olur
Zaten nihal varken de gıcıktıFragmana bak efecan ibrahime giydiriyortugbayla nagihan yine kapismaya baslamis tugba artistlik yapmaya devam ediyor
![]()
Oylama haftaya olacak oyundan sonra olacakBu 3 gun içinde sms atılcak mı? Kaçırdım konu açarken? Yoksa haftaya toptan mı atilcak?
Ben hala 1.olacağını sanmıyorum serkay birinci oluroylama ne zaman açtımı acun?
Zaten nihal varken de gıcıktı![]()
O zaman ne serkay 1. Olur ne de @beyazsoy'un dediği gibi Gizem 1.olurKonseyde Semihin ve Gizemin bakısmaları iyiydi
Oylama haftaya olacak oyundan sonra olacak
Efe, iboya gıcıktı. Şu çok yiyorsun ibo muhabbetleri döndüğü zamanlarda@Forumdash kim gıcıkti![]()
Nagihan'ı ne yaparsa yapsın yenemezdi zaten.Ama Ezgi'ye karşı direndi baya hoş yine yenemedi.
Bilerek yenildiğini düşünmüyorum dediğim gibi ama senin düşüncene de saygı duyarım.
Ben de diyecektim bunlar niye dokunulmazlık sembolü oyunu oynamadılar diyeKerimoğlu'na haksızlık değil mi kız sembolü alacaktı böylece konseyde ismi çıkmamış olacaktı?
Vayy Acunnnn. Gizeme bombaladik.ssOylama sadece aday olan isimlere yapilacak. Artik birincinin isim söylemesi kalkti. Sadece kolyeli söyleyebilecek.
Memiçle Nihal birlikteliği gibi değil mi Semih dedi Nihal gitti hhemen manevrayla Serkayların tarafına geçti diye 😉))
Ütopya olaylarını bilmene rağmen hala işine gelmeyen şekilde konuşuyorsun.)))
Yattara Serkayı pazara yolladı hani)))
Murat ütopyada da bırakmıyordu çocuk gitsin Kurre ile görüşsün diye yapma etme Reis ddiyordu))))Nihal panoramada memic desteklemek için bin takla atıyor damlayı gömüp gomup çıkarıyor Nihali satsa ilk başta Nihal desteğini çekerdi ama Semih Nihali nihalden çok seviyor))) kürenin Nihal ile kavgasını anlayabiliyorum)))
Utopyoda neyi biliyorum ya murat küreden ayrıl demiş)))). Bu saçma isteğe inanmami bekleme bırak arifesi anne baba sevgiliye karisamiyoe muratin ne hattine tam tersi olsa belki olabilir derim))))
Serkay Semih ikisinde aynı maddeden yapılmış ikisi de bugün pazara girmiş anlaşılan)))
Utopyoda diyordu normal hayatta ne karışır ya murat seminin annesi mi))Murat ütopyada da bırakmıyordu çocuk gitsin Kurre ile görüşsün diye yapma etme Reis ddiyordu))))
Ütopyada 7/24 bunu diyen adam gerçekte neler demez kim bilir?Utopyoda diyordu normal hayatta ne karışır ya murat seminin annesi mi))
Bu arada dün tam izleyememistim meğer tüm karakteri içi boş olankari ucurmuslar)))
Semih yeni abisi atakanin kanatları altında Ibrahimi bile kiskirtmaya çalışıyor hadi yeni abim Arakani dovsenize diyordu. Geçen hafta atakani almamak için bin takla atakan Semih gitmiş cengaver Semih gelmiş)))))
Semih bu arada Arakani yenme konusunda tek damlayı geçmiş aha aha aha
![]()
Survivor Panoramaya yarın Acun geliyormuş![]()
Tongaya düştün demek semihin uçması da aynı karakter boşluğu)))Ütopyada 7/24 bunu diyen adam gerçekte neler demez kim bilir?
Hayır yahu onlar Semih yarışırken kenardan acıma kafasına bvurdiye bbagiriyorlardı iyilik meleği Memiç ve İbrahim.Semih İbrahimin Atakan karşısında yerle bir olduğunu görünce onlara gıcık vvermek için Atakanı destekledi.
Aynen Yattaranın Serkayı ve Efecanı uçurması gibi))))