Survivor 2016 - 48. Bölüm Yorumları

Fragmana bak efecan ibrahime giydiriyor :F tugbayla nagihan yine kapismaya baslamis tugba artistlik yapmaya devam ediyor :D

Kerimoğlu birinci olabilir Teorin Çöküyor)))
Bu 3 gun içinde sms atılcak mı? Kaçırdım konu açarken? Yoksa haftaya toptan mı atilcak?

Gizem,Semihe selam çaktı konseyde :A Gelsin oylar :F @Forumdash
Ben hala 1.olacağını sanmıyorum serkay birinci olur :A oylama ne zaman açtımı acun?

Fragmana bak efecan ibrahime giydiriyor :F tugbayla nagihan yine kapismaya baslamis tugba artistlik yapmaya devam ediyor :D
Zaten nihal varken de gıcıktı:F

Konseyde Semihin ve Gizemin bakısmaları iyiydi :D

Bu 3 gun içinde sms atılcak mı? Kaçırdım konu açarken? Yoksa haftaya toptan mı atilcak?

Ben hala 1.olacağını sanmıyorum serkay birinci olur :A oylama ne zaman açtımı acun?

Zaten nihal varken de gıcıktı:F
Oylama haftaya olacak oyundan sonra olacak

Oylama sadece aday olan isimlere yapilacak. Artik birincinin isim söylemesi kalkti. Sadece kolyeli söyleyebilecek.

Nagihan'ı ne yaparsa yapsın yenemezdi zaten. :D Ama Ezgi'ye karşı direndi baya hoş yine yenemedi. :D Bilerek yenildiğini düşünmüyorum dediğim gibi ama senin düşüncene de saygı duyarım.

Ben de diyecektim bunlar niye dokunulmazlık sembolü oyunu oynamadılar diye :D Kerimoğlu'na haksızlık değil mi kız sembolü alacaktı böylece konseyde ismi çıkmamış olacaktı?

valla bilmiyorum ama izlediğim kadarı ile bana öyle geldi:D görüşüme saygı duyduğun
için tşk ederim

Bu aralar cok takildim programa ve foruma. Eskisi gibi sadece oyunlari izleyecegim ve arada biraz konsey. Acunun tarafli hareketleri,keyfine göre kural degistirmeler sinirimi bozuyor :)
Haydi iyi geceler

Memiçle Nihal birlikteliği gibi değil mi Semih dedi Nihal gitti hhemen manevrayla Serkayların tarafına geçti diye 😉))

Ütopya olaylarını bilmene rağmen hala işine gelmeyen şekilde konuşuyorsun.:))))

Yattara Serkayı pazara yolladı hani :))))

Nihal panoramada memic desteklemek için bin takla atıyor damlayı gömüp gomup çıkarıyor Nihali satsa ilk başta Nihal desteğini çekerdi ama Semih Nihali nihalden çok seviyor))) kürenin Nihal ile kavgasını anlayabiliyorum)))

Utopyoda neyi biliyorum ya murat küreden ayrıl demiş)))). Bu saçma isteğe inanmami bekleme bırak arifesi anne baba sevgiliye karisamiyoe muratin ne hattine tam tersi olsa belki olabilir derim))))

Serkay Semih ikisinde aynı maddeden yapılmış ikisi de bugün pazara girmiş anlaşılan)))

Nihal panoramada memic desteklemek için bin takla atıyor damlayı gömüp gomup çıkarıyor Nihali satsa ilk başta Nihal desteğini çekerdi ama Semih Nihali nihalden çok seviyor))) kürenin Nihal ile kavgasını anlayabiliyorum)))

Utopyoda neyi biliyorum ya murat küreden ayrıl demiş)))). Bu saçma isteğe inanmami bekleme bırak arifesi anne baba sevgiliye karisamiyoe muratin ne hattine tam tersi olsa belki olabilir derim))))

Serkay Semih ikisinde aynı maddeden yapılmış ikisi de bugün pazara girmiş anlaşılan)))
Murat ütopyada da bırakmıyordu çocuk gitsin Kurre ile görüşsün diye yapma etme Reis ddiyordu))))

Murat ütopyada da bırakmıyordu çocuk gitsin Kurre ile görüşsün diye yapma etme Reis ddiyordu))))
Utopyoda diyordu normal hayatta ne karışır ya murat seminin annesi mi))

Bu arada dün tam izleyememistim meğer tüm karakteri içi boş olankari ucurmuslar)))

Semih yeni abisi atakanin kanatları altında Ibrahimi bile kiskirtmaya çalışıyor hadi yeni abim Arakani dovsenize diyordu. Geçen hafta atakani almamak için bin takla atakan Semih gitmiş cengaver Semih gelmiş)))))

Semih bu arada Arakani yenme konusunda tek damlayı geçmiş aha aha aha

e96f71ff2c1905e95e2ccfef0ef66da7.jpg

Utopyoda diyordu normal hayatta ne karışır ya murat seminin annesi mi))

Bu arada dün tam izleyememistim meğer tüm karakteri içi boş olankari ucurmuslar)))

Semih yeni abisi atakanin kanatları altında Ibrahimi bile kiskirtmaya çalışıyor hadi yeni abim Arakani dovsenize diyordu. Geçen hafta atakani almamak için bin takla atakan Semih gitmiş cengaver Semih gelmiş)))))

Semih bu arada Arakani yenme konusunda tek damlayı geçmiş aha aha aha

e96f71ff2c1905e95e2ccfef0ef66da7.jpg
Ütopyada 7/24 bunu diyen adam gerçekte neler demez kim bilir?

Hayır yahu onlar Semih yarışırken kenardan acıma kafasına bvurdiye bbagiriyorlardı iyilik meleği Memiç ve İbrahim.Semih İbrahimin Atakan karşısında yerle bir olduğunu görünce onlara gıcık vvermek için Atakanı destekledi.

Aynen Yattaranın Serkayı ve Efecanı uçurması gibi :)))))

Ütopyada 7/24 bunu diyen adam gerçekte neler demez kim bilir?

Hayır yahu onlar Semih yarışırken kenardan acıma kafasına bvurdiye bbagiriyorlardı iyilik meleği Memiç ve İbrahim.Semih İbrahimin Atakan karşısında yerle bir olduğunu görünce onlara gıcık vvermek için Atakanı destekledi.

Aynen Yattaranın Serkayı ve Efecanı uçurması gibi :)))))
Tongaya düştün demek semihin uçması da aynı karakter boşluğu)))