Maskeli Fedai
Favori Üye
Damala olayını hatırlatmak için dedim ama ünlüler iletişim ödülünde sevinmişti ve artık efecan başkalarını düşürmek gereksizmis dedi.. Çünkü nihalin de olduğu iletişim ödülünde net hatırlıyorum gönüllüler sevinmemiştiEefcanin ozamnki sacma yorumuna Ezgi cevabi vermisti. Kiz sakatlaninca yanina Ezgi gitti elini tuttu. kendi takim arkadaslari anca kenardan bakmisti.
Kerimoğlu Semih beni satmadin diye yalvarışı şahaneydi. Semihi ne ayar verdi serkay iki laf söyledi oturdu adam kendi kaybettiği iletişim ödülünü bile hatırlamıyor ne yaşandığını adam fırsatçı. Eğer ayar verecekse Semih ünlüler iletişim ödülünde niye sevindiniz diye vermeliydi karşıya geçince tüm yaşadıklarını unutmuş))))
nekadar kendilerini tutsalarda bir sure sonra kendilerine Hakim olamiyorlar. bence bu olaylara artik bukadar takilmamalari gerekir. Zaten artik ipler cekildi. sevincler serbestDamala olayını hatırlatmak için dedim ama ünlüler iletişim ödülünde sevinmişti ve artık efecan başkalarını düşürmek gereksizmis dedi.. Çünkü nihalin de olduğu iletişim ödülünde net hatırlıyorum gönüllüler sevinmemişti
Ben de onu diyorum hem iketisim ödülünde sevinip sonra etik dersi vermek komedi ötesi Atakanlar boşuna uzatmasin bence de hatta etikçi atakan karşı takım 12 gün yemek yemediği bildiği halde aldığı yemek ödüllerini nasıl balandira balandira anlatmıştı. Hiç atakan etikçi başılığı yapmasın uzatmasin bu işlerinekadar kendilerini tutsalarda bir sure sonra kendilerine Hakim olamiyorlar. bence bu olaylara artik bukadar takilmamalari gerekir. Zaten artik ipler cekildi. sevincler serbest![]()
Kerimoğlu Semih beni satmadin diye yalvarışı şahaneydi. Semihi ne ayar verdi serkay iki laf söyledi oturdu adam kendi kaybettiği iletişim ödülünü bile hatırlamıyor ne yaşandığını adam fırsatçı. Eğer ayar verecekse Semih ünlüler iletişim ödülünde niye sevindiniz diye vermeliydi karşıya geçince tüm yaşadıklarını unutmuş))))
Atakan kazandı ve 1-0 öne geçtik.Güzel mücadele oldu.
![]()
Atakan'ın darbelerine daha fazla dayanamadı ve intihar etti.güzel mücadeleydide serkay kendini attı benmi yanlış gördüm ya
Atakan'ın darbelerine daha fazla dayanamadı ve intihar etti.![]()