Survivor 2016 - 48. Bölüm Yorumları

@ABAY_06 ben zaten böyle düsünüyordum aga acunun oyunlarini biliyorim ama biraz fazla sacmaliyor bazen :F

Oyun öncesi salvolar :A Semih psikolojik üstünlüğü aldı :A Oyun çok heyecanlı geçecek gibi :)

Semih yine pası gol atacak ayar verecek))) geçen oyunda ünlüler sevinmişti hatta damla da sakatlandı efecan biz iletişim ödüllerinde sevmiyorduk siz seviniyor sunuz artık sevinecegiz. Hatta damla sakatlandı yine sevindiniz dedi ama etikçi başı atakan ve fırsatçı Semihci her şeyi değerlendirecek ya.. İki fırsatçı bir takıma iyi yakıştı)))

Kerimoglu ile problemi oldumu Semihin?

tv yi acayimda basindaki sohbetlere bakayim. Burdaki yayin daha oyun alanina giderken girdi reklam

Semih yine pası gol atacak ayar verecek))) geçen oyunda ünlüler sevinmişti hatta damla da sakatlandı efecan biz iletişim ödüllerinde sevmiyorduk siz seviniyor sunuz artık sevinecegiz. Hatta damla sakatlandı yine sevindiniz dedi ama etikçi başı atakan ve fırsatçı Semihci her şeyi değerlendirecek ya.. İki fırsatçı bir takıma iyi yakıştı)))
Eefcanin ozamnki sacma yorumuna Ezgi cevabi vermisti. Kiz sakatlaninca yanina Ezgi gitti elini tuttu. kendi takim arkadaslari anca kenardan bakmisti.

simdi izledim oyun öncesi olan konusmayi. Fragman altindaki yorumumda tahmin ettigim gibi Semih kerimoglune sen haric dedi.