4.sıraya yukselmişler konseyde semih etiketi wtt olursa şaşmamSemihciler tek eglencem bırak da kafa yapak))) adamlar sabaha kadar uymayıp wtt yapacağız diye kasıyorlar))) bunlarla dalaga geçmeyelim de ne yapalım birde korunabilir bir twit atsalar okuduğuma yanmayacagim onda yok adamlarda
Bırak burayı o zaman)))4.sıraya yukselmişler konseyde semih etiketi wtt olursa şaşmam
semih e ne olmuş onu bekliyom ne olmuş aga sen biliiyon mu"Adamlar normal bir şeymiş gibi artık sevinmiyor" Günün Özeti
Vallaha ben bilmiyorum Ahmet hoca yorumlasın @Maskeli Fedai kaçtığına göre çok tuhaf şeyler olacak Bu geceden de çok rahatsızımsemih e ne olmuş onu bekliyom ne olmuş aga sen biliiyon mu
Sen niye taktın Nihal'e bu kadar?Şanssızlık değil efecan Nihali harcamayacaktiniz taktik strateji ve moral kaynagizdi. Alma nihalin ahini çıkar aheste aheste
Kafa yapıyoruz ya)))Sen niye taktın Nihal'e bu kadar?
Valla benim de canım aşırı çekti, benim de kısa sürede gidip yemem lazım.Canımı çektirdiler yarın gidip ilk yicegim sey bu olacak
WTT olursa demim ama WTT'de 1.olursa bırakırım(hazirana kadar) artık twitterdan yorumlaşiriz (aha da yazdım)Bırak burayı o zaman)))