Adam semih gol atsın diye kac kez kurtardi. Serkay ağzıyla top tutsa size yaranamz))Semih kazandı yendi Atakanı![]()
Yendi Atakanı![]()
![]()
Adam semih gol atsın diye kac kez kurtardi. Serkay ağzıyla top tutsa size yaranamz))Semih kazandı yendi Atakanı![]()
Yendi Atakanı![]()
![]()
Duygu gosterimi açısından önemi var.. İnsanlar filim gibi izliyor oradaki gecek duyguları görmek istiyor. Zaten bu kadar sahi duygular olmazsa kimse bu yarışmayı izlemezAhahah aynen yaa
Ben de sana o efenın heycanının ne önemi vardı da o göruntuleri gösterdiler?
Gizem sen sus yaaa Semihin seni doldurması gerekirken sen neyin rolünü oynuyorsun((
Bir kez de tebrik etAdam semih gol atsın diye kac kez kurtardi. Serkay ağzıyla top tutsa size yaranamz))
Zaten ben de efecanın heycanını iliklerimde hissettim, tüylerim diken diken olmuştuDuygu gosterimi açısından önemi var.. İnsanlar filim gibi izliyor oradaki gecek duyguları görmek istiyor. Zaten bu kadar sahi duygular olmazsa kimse bu yarışmayı izlemez
Tek heycanlanan o gonullerde bırak onu da göstersinler)). Adam zaferin oyunun heycanlanabilecek kadar heyecanlı biri yaniZaten ben de efecanın heycanını iliklerimde hissettim, tüylerim diken diken olmuştu![]()
Serkay atakanın toplarını "kaç kez kurtardı?"Adam semih gol atsın diye kac kez kurtardi. Serkay ağzıyla top tutsa size yaranamz))
Serkayi yağladi sebebi semihi gömmek. Kız hakkı adam ilk atış hakkını bile hiç kazanamadı. Bu kadar yeteneksiz birini mi yağlayacak))Gizem Memiç Serkaya yıkama yağlama yaptı hani Nihalin en yakın arkadaşı olan Memiç
Serkay 5/5 yapmış.Semih orda her gün 3/3 yaptı bir kere dediniz mi tebrik ettiniziMemiç adada durulan havayı yine bozmak için çabalıyor
Adam kale atakana korku saldı)))Serkay atakanın toplarını "kaç kez kurtardı?"![]()
ha gayret acun gibi az daha öv
![]()
Kız ağladı ondan söz verdi. Duygu survivorda önemli hala anlamadın gitti ya))Qcunun bugun de serkayı biraz övdüğünü başta şakalaştiğini şuan ilk ona söz verdiğini kısaca onla ne kadar çok muhattap oldu. Atakan bugun de fos cıktı tam da acunun serkayla öne çıktıgı bölümler@beyazsoy @Maskeli Fedai @Bully
Edit damla oynamadiği halde acunumuz yine ona söz verdi![]()
Semih 1 sayı aldı hiç değilse Serkay 2/0 yaptı.Sanki Memiçle Efecan çok mu iyiydi o kadar kişi arasından Semihe laf atıyor.Serkayi yağladi sebebi semihi gömmek. Kız hakkı adam ilk atış hakkını bile hiç kazanamadı. Bu kadar yeteneksiz birini mi yağlayacak))
Semih futbolcu değil mi dağlara taşlara atmak nedir ya))) atakan futbol topunu adada gördü ondan biraz farklı olsun))) zafer kaç sayı getirdi kimse zaferi konuşmuyorSemih 1 sayı aldı hiç değilse Serkay 2/0 yaptı.Sanki Memiçle Efecan çok mu iyiydi o kadar kişi arasından Semihe laf atıyor.
Serkayın arkasından o kadar sallayan şimdi gidip yıkama yağlama yaptı