Açlıktan ölürsün serkay efendi tabi)) sen gurubun tek zekası nihalin adadan yollamak için takla atarsın açlıkta Böyle ölürsün)) zafer tek gol atmış adamı dışarıda bıraktınız bu zekayla yaşadığına şükret)))
Hangi duygu daha önemliKız ağladı ondan söz verdi. Duygu survivorda önemli hala anlamadın gitti ya))
Salak serkaya istediğin kadar montaj yap işe yaramaz kendini ve duygularımı bu kadar kötü anlatan biri bulunmaz.. Duygusal an yaşıyor efe can ağlıyor bırakta montaj yapsınlar yahuu biz semihe ne montajlar Görduk)))Şuan serkaya yapılan montajı da savunursun @beyazsoy üzüldük ağladık acıdık mı serkaya? Sempatimizi kazandı mı sevdik mi?dünden beridir serkaya hazırlanan bir senaryo var sen savun sadece
![]()
Sen semihciydin dimi))))Hangi duygu daha önemliinsani duygu olan mı yoksa ismi duygu olan kız mı
![]()
Eski semihçi sana savunmam ben de bişeyi değiştirmedi de sen daha geçen nihali tutuyordunSen semihciydin dimi))))
Kimse semihe yapılan montajın üstüne cıkamazSalak serkaya istediğin kadar montaj yap işe yaramaz kendini ve duygularımı bu kadar kötü anlatan biri bulunmaz.. Duygusal an yaşıyor efe can ağlıyor bırakta montaj yapsınlar yahuu biz semihe ne montajlar Görduk)))
Eski semihçi sana savunmam ben de bişeyi değiştirmedi de sen daha geçen nihali tutuyordunne ara serkayı savunur oldun?
acunun bariz serkaya oynadiğini fark ettin finale giderse şimdiden yol yapıyorsun
Kimse semihe yapılan montajın üstüne cıkamazbak sen bile önce savundugun şimdi diline dola
öyle montaj
![]()
Orda nihalciliğin tutuyorBu mesajın Iki yukarasins bak adama denediğimi bırakmadım nasıl serkayci oldum anlamadım)))
5-6 dk sonra reklam verirÇok uzamadi mi biraz daha uzarsa uyuya kalacam
Konsey var mi bugun yoksa bu sekilde mi bitecek5-6 dk sonra reklam veriryarım saat reklam
Yok yarın akşamKonsey var mi bugun yoksa bu sekilde mi bitecek
Ohoo bunu mu cekecez ya bende konseyi bekliyodum sagolasinYok yarın akşam :lX
Orda nihalciliğin tutuyorsana hem serkaycısın demedim nasıl savunur oldun dedim
nihale yapılanları nasıl sineye çekersin? Nihal bile semihle aynı ismi yazardım dediği halde
![]()
Başka bir gif ararken karşıma bu çıktı. Sanki google benden yanaBen Nihal giderken Nihal haklı dedim mi savundum mu.. Kim doğrusu varsa derim kimin yanlısı varsa söylerim.. Serkaya kinim yok tatbiki. Ağırlıklı olarak gömüyorum tatbiki umurumda değil serkay. Nihali sadece yaptıklarını taktir ediyordum o kadar. Serkaylar tatbiki seni satacak bunlarda akıl yok ki akıl olsa öyle yapar mi.. İnsanların doğasını yapmasına kizmam kısacası)))
Biz de bunu diyoruz ama anlamak istemiyorlar@Maskeli Fedai acun yavastan serkayin sampiyonlugu icin ortami hazirliyor gibi
@GunesinOglu yine günün yorumunu yapmis ve gitmis![]()