Survivor "2016" 44.Bölüm Yorumları

Açlıktan ölürsün serkay efendi tabi)) sen gurubun tek zekası nihalin adadan yollamak için takla atarsın açlıkta Böyle ölürsün)) zafer tek gol atmış adamı dışarıda bıraktınız bu zekayla yaşadığına şükret)))

Şuan serkaya yapılan montajı da savunursun @beyazsoy üzüldük ağladık acıdık mı serkaya? Sempatimizi kazandı mı sevdik mi?:Fdünden beridir serkaya hazırlanan bir senaryo var sen savun sadece:F
Salak serkaya istediğin kadar montaj yap işe yaramaz kendini ve duygularımı bu kadar kötü anlatan biri bulunmaz.. Duygusal an yaşıyor efe can ağlıyor bırakta montaj yapsınlar yahuu biz semihe ne montajlar Görduk)))

Sen semihciydin dimi))))
Eski semihçi sana savunmam ben de bişeyi değiştirmedi de sen daha geçen nihali tutuyordun:F ne ara serkayı savunur oldun? :F acunun bariz serkaya oynadiğini fark ettin finale giderse şimdiden yol yapıyorsun:F

Salak serkaya istediğin kadar montaj yap işe yaramaz kendini ve duygularımı bu kadar kötü anlatan biri bulunmaz.. Duygusal an yaşıyor efe can ağlıyor bırakta montaj yapsınlar yahuu biz semihe ne montajlar Görduk)))
Kimse semihe yapılan montajın üstüne cıkamaz :F bak sen bile önce savundugun şimdi diline dola:F öyle montaj :F

Serkay ve Efecan açız açız diye ağladı resmen :A

Semih reis hiç kafasına bile takmıyor güçlü olmak bunu gerektirir işte o yüzden sonuna kadar Semih hakediyor 1.olmayı da kazanmayı da :A

Dut ağacı benzetmesi çok iyiydi :A

Aha aha aha Semih : ben çıkıyorum Atakani surekli yeniyorum bunlar atakanin a sından korkuyor

Tarihin En büyük espri semihten)))

Eski semihçi sana savunmam ben de bişeyi değiştirmedi de sen daha geçen nihali tutuyordun:F ne ara serkayı savunur oldun? :F acunun bariz serkaya oynadiğini fark ettin finale giderse şimdiden yol yapıyorsun:F

Kimse semihe yapılan montajın üstüne cıkamaz :F bak sen bile önce savundugun şimdi diline dola:F öyle montaj :F

Bu mesajın Iki yukarasins bak adama denediğimi bırakmadım nasıl serkayci oldum anlamadım)))

Ayrıca burdaki Semih okutsun deme nemdeki amaca yaptığın esprinin kötülüğü yüzünden)). Yoksa senin semihci olduğunu biliyorum)))

Bu mesajın Iki yukarasins bak adama denediğimi bırakmadım nasıl serkayci oldum anlamadım)))
Orda nihalciliğin tutuyor:A sana hem serkaycısın demedim nasıl savunur oldun dedim :F nihale yapılanları nasıl sineye çekersin? Nihal bile semihle aynı ismi yazardım dediği halde:F

nagihan amma değişik bir tipsin yüzsüzlüğünde bir sınırı olmalı

Orda nihalciliğin tutuyor:A sana hem serkaycısın demedim nasıl savunur oldun dedim :F nihale yapılanları nasıl sineye çekersin? Nihal bile semihle aynı ismi yazardım dediği halde:F

Ben Nihal giderken Nihal haklı dedim mi savundum mu.. Kim doğrusu varsa derim kimin yanlısı varsa söylerim.. Serkaya kinim yok tatbiki. Ağırlıklı olarak gömüyorum tatbiki umurumda değil serkay. Nihali sadece yaptıklarını taktir ediyordum o kadar. Serkaylar tatbiki seni satacak bunlarda akıl yok ki akıl olsa öyle yapar mi.. İnsanların doğasını yapmasına kizmam kısacası)))

Ben Nihal giderken Nihal haklı dedim mi savundum mu.. Kim doğrusu varsa derim kimin yanlısı varsa söylerim.. Serkaya kinim yok tatbiki. Ağırlıklı olarak gömüyorum tatbiki umurumda değil serkay. Nihali sadece yaptıklarını taktir ediyordum o kadar. Serkaylar tatbiki seni satacak bunlarda akıl yok ki akıl olsa öyle yapar mi.. İnsanların doğasını yapmasına kizmam kısacası)))
Başka bir gif ararken karşıma bu çıktı. Sanki google benden yana :F
s-d387066b44499498cc21d55a103d5cc3b0199ee7.gif

@Maskeli Fedai acun yavastan serkayin sampiyonlugu icin ortami hazirliyor gibi :A
@GunesinOglu yine günün yorumunu yapmis ve gitmis :F
Biz de bunu diyoruz ama anlamak istemiyorlar :F