Tv8in sevilen yarisma programı Survivor bu akşam 44.bölümüyle ekranlara gelecek.
Yorumlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.
Yorumlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.
Memetin olayında 2 kere zafer top topladı söyleminde senin komplon... neden orayı makaslasınlar? Ne güzel heycan işte. İkisi de atamamişlar, acunun deyimiyle "bütün varlıklarını ortaya koyuyorlar"...BİR KOMPO DAHA ÇÖKERKEN
Bugun dunku yarışı tekrarını izledim koplocukara kotu suprizim var))
zafer mehmet
Burada mehmet butun toplatini bitirmiş zafer duzenege geliyor görüldüğü uzere sepetin solunda zafer.. sonra efecan giriyor görüntüye bir bakmisiz
Mehmetin biten toplari dolmus
Ama zafer nerede
Zafer soldan saga geçmiş yani montaj yapılırken efecani göstermek icin zaferin atışlar atlanmış bu arada mehmet topları almis zaferde tekrar toplari toplamya cikmis
Büyük komplo serkay yati bayrak yarisi
1.idia serkay islak degil
Bu iki görüntüde görüldüğü üzere serkayin bacakları ve beli ıslak zaten su damlaları net gozukuyor
2.idia Peki serkay yatiye nasil yetistirdi
Nagi memice 7saniye fark atti sadece
Yatinin bu karasiyle
Serkayin bu karesi arasinda
5,5-6 saniye fark var.. Diğer yati serkay yarismlari izlerseniz serkayin havuzda bir iki saniye fark attığını görürüz.. Malum adam denizci
@Maskeli Fedai @Forumdash @eskici
Oarda dun de dedim montaj hatasi olmus orada efecani gösterdiler efanin heycanin gosterirken yaris alaninda bir sey olmasi lazim. Zaten zaferin pozisyonu olmasa ne olduğunu anlamamiz mümkün degilMemetin olayında 2 kere zafer top topladı söyleminde senin komplon... neden orayı makaslasınlar? Ne güzel heycan işte. İkisi de atamamişlar, acunun deyimiyle "bütün varlıklarını ortaya koyuyorlar"...
Serkay'ın ipten geçisi filan gösterilmiyor bile...
Acunum yapmaz.BİR KOMPO DAHA ÇÖKERKEN
Bugun dunku yarışı tekrarını izledim koplocukara kotu suprizim var))
zafer mehmet
Burada mehmet butun toplatini bitirmiş zafer duzenege geliyor görüldüğü uzere sepetin solunda zafer.. sonra efecan giriyor görüntüye bir bakmisiz
Mehmetin biten toplari dolmus
Ama zafer nerede
Zafer soldan saga geçmiş yani montaj yapılırken efecani göstermek icin zaferin atışlar atlanmış bu arada mehmet topları almis zaferde tekrar toplari toplamya cikmis
Büyük komplo serkay yati bayrak yarisi
1.idia serkay islak degil
Bu iki görüntüde görüldüğü üzere serkayin bacakları ve beli ıslak zaten su damlaları net gozukuyor
2.idia Peki serkay yatiye nasil yetistirdi
Nagi memice 7saniye fark atti sadece
Yatinin bu karasiyle
Serkayin bu karesi arasinda
5,5-6 saniye fark var.. Diğer yati serkay yarismlari izlerseniz serkayin havuzda bir iki saniye fark attığını görürüz.. Malum adam denizci
@Maskeli Fedai @Forumdash @eskici
Yarişin başa baş gitmesi için izlenmiş yol. Hani sen senaristtin(pardon eğitim aldım filan diyordun)? Bu alttan işlenen senaryolara ne deniyordu?Oarda dun de dedim montaj hatasi olmus orada efecani gösterdiler efanin heycanin gosterirken yaris alaninda bir sey olmasi lazim. Zaten zaferin pozisyonu olmasa ne olduğunu anlamamiz mümkün degil
Ki bu komplo teorisinde sizin iddianiz gönüllüler kazansın diye montaj yapmış idiasindasiniz peki zafer mehmet yarısında kim kazandi unluler eee nasil plan)).
Yapma lutfenn))) zaten ünlüler onde zafer mehmet yarışı öncesinde fark açıldı 4-2 iken 5-2 oldu)) bence baska komplo bul)))Yarişin başa baş gitmesi için izlenmiş yol. Hani sen senaristtin(pardon eğitim aldım filan diyordun)? Bu alttan işlenen senaryolara ne deniyordu?
Yaa sen memetin montajını kestiriyorsun sonra bi de diyorsun 4 saatlık program nasıl ortaya cıkıyor deYapma lutfenn))) zaten ünlüler onde zafer mehmet yarışı öncesinde fark açıldı 4-2 iken 5-2 oldu)) bence baska komplo bul)))
Senarist okarak bakıyorum zaten bu yarışlarda kurgu yapmak acunun ayagina sikmak. Yarışların bukadar heyecanli olmasi icin yarislar gercek olması lazim.. Sonra 4saatlik bir kurguyu nasil bir güne yetistireceksin
Survivorda yemek ve yarışlardaki heyecani al geriye kismet olursa kalir))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?