Bu baktım sahiden acunu uy yapmışlar))). Semihçiler işte bir şey kabul ettirmek imkansız acun doğruyu yaptı bunlar Acuna çakıyorlar)))Bu Semih fanları iyi çalışıyor @beyazsoy devamlı TT sokuyolar sabah akşam.
Bu baktım sahiden acunu uy yapmışlar))). Semihçiler işte bir şey kabul ettirmek imkansız acun doğruyu yaptı bunlar Acuna çakıyorlar)))Bu Semih fanları iyi çalışıyor @beyazsoy devamlı TT sokuyolar sabah akşam.
Ne yaptıki Acun bunlar bu kadar kızdı.))Bu baktım sahiden acunu uy yapmışlar))). Semihçiler işte bir şey kabul ettirmek imkansız acun doğruyu yaptı bunlar Acuna çakıyorlar)))
Acun bir kıza şehvetli dedi acun yönlendirme yaptı diğer manada kullandın değil mi diye Semih kafasını basmadı Topi güzelik yarışmasına katıldı ondan dedim diyince acun ayar verdi.. Bir kıza şehvetli demek yolcu demek gibi bir şey acun puan almak için tatbiki buna ayar verecek buna susarsa puan kaybeder.. Acun semihi morattigi için kizmislar)))Ne yaptıki Acun bunlar bu kadar kızdı.))
Aslinda beklenen briseydi. Atkanla konusmalarinda yatarrayi söylerim demisti gecen haftaNagi şaşrttıgönlü hala tuğba ve yılmazda demekatakanın ezgiden yana olup naginin biz dediği halde onu dışlamasına guzel cevap verdi
Nagi şaşrttıgönlü hala tuğba ve yılmazda demekatakanın ezgiden yana olup naginin biz dediği halde onu dışlamasına guzel cevap verdi
Katılıyorum çoğu durumda bu kelime artık iltifat olarak algılanıyor..ortadaki çelişki işte..Hayır televizyon dünyasında artık şehvet seksapaliteye eş değer kelime. Hırsıza göre göre daha iyi günümüzde. Mesela bunu ikili konuşmada söyleseydi. "Sn ne kadar şehvet dolusun" kız bunu iltifat olarak algılardıkahkaha bile atardı üstüneduruma ve zamana göre değişebiliyor şehvetin anlamı. Semih gibi arkadan konuşup hele çok masum, temiz yüzlü duran biri için söyleyince olmadı tabiben de onylamamiştim o zaman
Acun mu dedi Semih mi cümleni tam anlamadım.Acun bir kıza şehvetli dedi acun yönlendirme yaptı diğer manada kullandın değil mi diye Semih kafasını basmadı Topi güzelik yarışmasına katıldı ondan dedim diyince acun ayar verdi.. Bir kıza şehvetli demek yolcu demek gibi bir şey acun puan almak için tatbiki buna ayar verecek buna susarsa puan kaybeder.. Acun semihi morattigi için kizmislar)))
Turabide boyle seyler yapiyordu hic uyarmiyordu acunAcun bir kıza şehvetli dedi acun yönlendirme yaptı diğer manada kullandın değil mi diye Semih kafasını basmadı Topi güzelik yarışmasına katıldı ondan dedim diyince acun ayar verdi.. Bir kıza şehvetli demek yolcu demek gibi bir şey acun puan almak için tatbiki buna ayar verecek buna susarsa puan kaybeder.. Acun semihi morattigi için kizmislar)))
O gun demedim mi sana gizem hakkındaki görüşümü? Yine aynısını söylüyorum. Evet o olayın montajı şahane yapılmıştıAcun çakal bu olaydan prim yaptı negihanin kızı olayından prim yaptı.. Haklisin semihe güzel montaj yapmışlardı bundan bir komplo üretmiş tin şimdi tam tersi bir komplo urettin sana da helal olsun))
Semih gizem adlı kıza şehvetli dedi.. Malum şehvetlinin iki manası var acun olayı toplamak için değil mi ikinci manada kulandı dedin diye yönlendirdi ama Semih acunun bun kurtarma operasyonu çakmadi yooo güzel olduğu için gerçek manasında kullandım dedi.. Doğal olarak acun ayar verdi semihe bunlarda kızmış işte aksine acun semihi kurtarmak için bin takla attı)))Acun mu dedi Semih mi cümleni tam anlamadım.
Yarın atakanı çok iyi çekiştirceklerAslinda beklenen briseydi. Atkanla konusmalarinda yatarrayi söylerim demisti gecen hafta
Yatiyi dediNagihan ezgimi dedi
Kokonatı Semihler calsaydı Damla orada görürdü zaten.Bu olayı İbrahim sessiz kaldı onun yrme olasılığı Semihin oraya gidip ağızlarına laf vermek pahasına coconatı çalma ihtimalinden daha fazlaYanlış izlemissin damla kepçe aldı gizem de izin almadan bir şey alırsa Döverim dedi. Damla barakaya dönünce deseydiniz kokonata bakardın dedi.. Yanı izledigin o görüntüde damlanın kokonatlarin calindigindan haberi yoktu
Turabi bu kadar ağır laf etmedi yahuu ki diskalife etti bir hafta oynatmadı oyunlardaTurabide boyle seyler yapiyordu hic uyarmiyordu acun))
Semihin yerinde olsam oynamazdım. Kaybettiklerinde üstkerine çok daha güzel oynardım. anlık çözüm üretemiyor. İlla düşünmesi gerekAtakan Yattaraya satış yaptı 😱
Semihi oynatmıyorlar birde böbürleniyorlar.Semih hadlerini bildirecek
Semih'e bak sen direk Şehvetli diyor he bunun sevgilisi yokmuydu ya.))Semih gizem adlı kıza şehvetli dedi.. Malum şehvetlinin iki manası var acun olayı toplamak için değil mi ikinci manada kulandı dedin diye yönlendirdi ama Semih acunun bun kurtarma operasyonu çakmadi yooo güzel olduğu için gerçek manasında kullandım dedi.. Doğal olarak acun ayar verdi semihe bunlarda kızmış işte aksine acun semihi kurtarmak için bin takla attı)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?