Survivor 2016 - 38.Bölüm Yorumları

Niyeki ? Fragmanda ne var ? Avrupa kanalinda fragman vermiyorlar pek
Nagihan diyor:"rica üzerine senin adını verdim yattara" sonra rop. giriyor araya nagi ve yattara diyor sms de guclusun atakan senın adını neden söylemiyoruz gibisinden rop yapmişlar, sonra araya memetli göruntu giriyor. nagi yati memet oturmuş konuşuyorlar. Memet diyor atakan benım kardeşim görüyordum tövbe bundan sonra görmem dedi.

Simdi izledim fragmani. Nagihan hala ortaligi karistirma derdinde. Yatarayi yazarim diyen kendisiydi, simdi tek atakanin fikriymis gibi söyledi. Mehmet ve yatarada inandi buna.
Atakana cephe almalari kendi zararlarina. Ama ben yakin zamanda yine bir araya geleceklerini dusunuyorum. Atakan nagihana guvenmemekte hakliymis
İzlememistim.. Oh olsun atakana 3ay birlikte yürüdüğü takımını satan kadını alirsan yanına o da seni satar anında))). Atakan biraz kişilikli olsa negihani alamazdı yanına

Beyazsoy ısrarla o kelime kaldı onunla eşleştirdim cümlesini görmek istemiyorsun :)))(
Neyi elestirdiniz yahu bir haftadır yanlış yaptı diye dizi ikna edemedim sadece bir ara benzetme yanlış oldu dediniz sonra memicin guzelik yarışmasına katıldı deyip benzetme doğru olmuş dedin

İlk başlarda çok kötüydüler sanırsam ne zaman konulara baksam hep Ünlüler kazanıyordu Acun bunları birara konseyde Survivor tarihinin en kötü başlangıcı felan diyordu.
Ilk iki hafta unluler hep aldi. Sonrada diger 2 hafta gönulluler aldi. Su son haftada unluler bir alinca gönulluler 2 aliyor. Bireysel sembol oyununda unluler acik ara öndeler. Digerleri dökuluyor. Unluler birbiriyle yarisiyor mecburi

Ortalığı karıştırmaya çalışıyolar Hamza kötü bişey demedim bu fanlar çok fena.))
Aynen Semihin klasik taktiği araya kılçık atıp iki kişinin arasını bozuyor bu fanlarda semihten bu taktiği kapmış ama bize sökmez bu taktikler semihcikler. haddinizi bilin)))

Neyi elestirdiniz yahu bir haftadır yanlış yaptı diye dizi ikna edemedim sadece bir ara benzetme yanlış oldu dediniz sonra memicin guzelik yarışmasına katıldı deyip benzetme doğru olmuş dedin
Seni de coconat olayında ikna edemedim))) Solcuların taktiğini uyguladın ))) Ekşi ve sözcü bozdu seni :A

İzlememistim.. Oh olsun atakana 3ay birlikte yürüdüğü takımını satan kadını alirsan yanına o da seni satar anında))). Atakan biraz kişilikli olsa negihani alamazdı yanına
Böylesi iyi oldu. Atakana yarar. Dislanan herzaman desteklenir. Kendisinin zaten destekcileri cok ama performans olarak yine yukselise gecer

Yok yok sana birşeyler oldu ekşi ve sözcü iyi gelmedi sana))) onlardan antilik ve nefrrt öğrendin kasma bu kadar kendini Semihi izlerken eğlenmeye bak :A
Ne alaka. Milli manevi değeri olan herkesin bir kıza şehvetli denmesine tepki koyar.. Ekşi buna destek vermez