Survivor 2016 - 38.Bölüm Yorumları

Burdan şehvet çıkmaz her güzelim diyen(çirkinim diyen bir kız var mı dünyada) eğer bir erkek güzel bir kız görürse ve hoslanira karşıda şehvet oluşur. kızda şehvet oluşmaz. Semih güzele bakarak şehvet duymus olabilir o onu 'erkekligi' olur .. Sen bir kıza şehvetli dersen önüne gelenle yatan bir kız manası çıkar yahuu bunu neden savunuyorsun anlamıyorum acun bile ayar verdi sen hala savunuyorsun
Yahu pek eşleştirmedim o kelimeyi onla eşleştirdim dedi işte aga amma ne uzattın :A

Madem şehvet kelimesine kızıyorsun adama hırsız dediler fiziki özellikleriyle dalga geçtiler
onlara niye tek laf etmedin. :A

Memici dun elestiedim kişilik koyamıyor dedim daha ne diyeceğim. Semihin olayında karşı taraf akılsız bu laf denir mi dedim.. Serkaylara hala laf sokuyorum benim adada beğendiğim kimse yok ki elestirmedigim kimse kalmadı yahuu

Yahu pek eşleştirmedim o kelimeyi onla eşleştirdim dedi işte aga amma ne uzattın :A

Madem şehvet kelimesine kızıyorsun adama hırsız dediler fiziki özellikleriyle dalga geçtiler
onlara niye tek laf etmedin. :A

Semih önce onlara hırsız dedi ki onu da elestirmedim fiziki özelikle Semih sürekli hakaret ediyor dağla geçerek taklit ediyor bunlara kadar elwstieeceksek büyük meseleri yazamam.

Şehvet özelikle uzattım gördün acun pek adada konuşulanları gündeme getirmez demek büyük meseleymis ki herkes tepki vermiş

@Forumdash Acun yine algıya başladı

Semihe neler neler dediler hırsız bile dediler tek ses etmedi şehvete hemen cevap.Şaşırmıyoruz

Güzelim falan diyordu ya ondan dedim diye.Zaten kendisi de dedi eeşleştirmedim diye

Bu arada şehvet kelimesini bu kadar savundun adama hırsız dediler tek laf etmedin :)
Bu daha ne ki:F Semih biraz daha kötülenecek.. yarının dedikoduları bu olur:F
Bu arada gizemin suratını gördünüz mü? Gizemin de haberi varmiş olaydan hiç şaşırmadılar takımca:F @beyazsoy

Memici dun elestiedim kişilik koyamıyor dedim daha ne diyeceğim. Semihin olayında karşı taraf akılsız bu laf denir mi dedim.. Serkaylara hala laf sokuyorum benim adada beğendiğim kimse yok ki elestirmedigim kimse kalmadı yahuu
Semihe hırsızlık iftirasına ne diyorsun peki yanlış mı değil mi o kelime?

Bu daha ne ki:F Semih biraz daha kötülenecek.. yarının dedikoduları bu olur:F
Bu arada gizemin suratını gördünüz mü? Gizemin de haberi varmiş olaydan hiç şaşırmadılar takımca:F @beyazsoy
Ütopya finalinin vtrsi gibi olacak Semihin dümdüz ezecem lafına karşılık güneş gibi bilmem ne lafları beceriksizlik halleri

Acun o kadar dürüstse hırsızlık iftirasında çıkacaktı ortaya hiç inandırıcı gelmedi baktı herkes bu efsane sahneyi konuşuyor 3-5 kişinin yazdigina göre hemen laf değiştirdi

Hırsıza göre şehvet daha beter yapma ablacım ya
Hayır televizyon dünyasında artık şehvet seksapaliteye eş değer kelime. Hırsıza göre göre daha iyi günümüzde. Mesela bunu ikili konuşmada söyleseydi. "Sn ne kadar şehvet dolusun" kız bunu iltifat olarak algılardı :X kahkaha bile atardı üstüne:F duruma ve zamana göre değişebiliyor şehvetin anlamı. Semih gibi arkadan konuşup hele çok masum, temiz yüzlü duran biri için söyleyince olmadı tabi:F ben de onylamamiştim o zaman:X

Hayır televizyon dünyasında artık şehvet seksapaliteye eş değer kelime. Hırsıza göre göre daha iyi günümüzde. Mesela bunu ikili konuşmada söyleseydi. "Sn ne kadar şehvet dolusun" kız bunu iltifat olarak algılardı :X kahkaha bile atardı üstüne:F duruma ve zamana göre değişebiliyor şehvetin anlamı. Semih gibi arkadan konuşup hele çok masum, temiz yüzlü duran biri için söyleyince olmadı tabi:F ben de onylamamiştim o zaman:X

ben daha beter olduğunu düşünüyorum

Anladiği için ve özür gerektiğini bildiği için sustu. Haberi olmasaydı zaten araya girerlerdi özellikle serkaç atlardı bana ne dedi diye:F
Ona bir şey dediğini bu laftlardan anlasaydi ben itiraz ederdim.. Bu konuşmadan kimse semihin ne değini anlamaz.. Adaya gidince konuşurlar durumu kritik ederler

Konuştuk psikolojik analizini yaptık bir pirinç tanesi için kavga eden Semih hırsızlık iddiasına gülerek amcalariyim istesinler verirdim dedi.. Birine hırsız desen güler mi
Konuştuk psikolojik analizini yaptık bir pirinç tanesi için kavga eden Semih hırsızlık iddiasına gülerek amcalariyim istesinler verirdim dedi.. Birine hırsız desen güler mi
Damla gidip aradı oraları birşey buldular mı hayır.Semih salak mı ki gidip onların eline koz versin.O cevizi herneyse içlerinden biri yedi işte

Hadi bunuda geçtim küfür ve nimet saygısızlıklarına niye birşey denmedi

Damla gidip aradı oraları birşey buldular mı hayır.Semih salak mı ki gidip onların eline koz versin.O cevizi herneyse içlerinden biri yedi işte

Hadi bunuda geçtim küfür ve nimet saygısızlıklarına niye birşey denmedi
Serkayin olayını ekestirdim iki tarafta yanlış dedim yahu yazdıklarım ortada serkaya küfür mü edeyim bilemiyorum yeterince hakaret ettiğime inanıyorum)))
.damla bakmadım dedi ama kamera gösterdi kokonatlari gizem soyuyordu

Ona bir şey dediğini bu laftlardan anlasaydi ben itiraz ederdim.. Bu konuşmadan kimse semihin ne değini anlamaz.. Adaya gidince konuşurlar durumu kritik ederler
Evet yarın gönulluler de ünlüler de bu konuyu adada konuşacaklar :A
O değil de acun da özür dilemeli. Montaj ekibi kızın en guzel göruntulediği sahnelerden koymuşlardı:F o uçan saçları koy instaya en çok beğeni alan fotosu olurdu hani:F

Evet yarın gönulluler de ünlüler de bu konuyu adada konuşacaklar :A
O değil de acun da özür dilemeli. Montaj ekibi kızın en guzel göruntulediği sahnelerden koymuşlardı:F o uçan saçları koy instaya en çok beğeni alan fotosu olurdu hani:F
Acun çakal bu olaydan prim yaptı negihanin kızı olayından prim yaptı.. Haklisin semihe güzel montaj yapmışlardı bundan bir komplo üretmiş tin şimdi tam tersi bir komplo urettin sana da helal olsun))

Serkayin olayını ekestirdim iki tarafta yanlış dedim yahu yazdıklarım ortada serkaya küfür mü edeyim bilemiyorum yeterince hakaret ettiğime inanıyorum)))
.damla bakmadım dedi ama kamera gösterdi kokonatlari gizem soyuyordu
Ben Acun için dedim seni kastetmedim

Damla gidip tencerelere falan bakıyordu ben vidrosunu izledim.Bulamayınca aramadım falan dedi

Soyabilir ne var bunda her an hindistan cevizi soyuyorlar gidip çalmıyorlar ya?

Ben Acun için dedim seni kastetmedim

Damla gidip tencerelere falan bakıyordu ben vidrosunu izledim.Bulamayınca aramadım falan dedi

Soyabilir ne var bunda her an hindistan cevizi soyuyorlar gidip çalmıyorlar ya?
Yanlış izlemissin damla kepçe aldı gizem de izin almadan bir şey alırsa Döverim dedi. Damla barakaya dönünce deseydiniz kokonata bakardın dedi.. Yanı izledigin o görüntüde damlanın kokonatlarin calindigindan haberi yoktu