Survivor 2016 - 38.Bölüm Yorumları

Nagi şaşrttı :X gönlü hala tuğba ve yılmazda demek:X atakanın ezgiden yana olup naginin biz dediği halde onu dışlamasına guzel cevap verdi :A

Ne yaptıki Acun bunlar bu kadar kızdı.))
Acun bir kıza şehvetli dedi acun yönlendirme yaptı diğer manada kullandın değil mi diye Semih kafasını basmadı Topi güzelik yarışmasına katıldı ondan dedim diyince acun ayar verdi.. Bir kıza şehvetli demek yolcu demek gibi bir şey acun puan almak için tatbiki buna ayar verecek buna susarsa puan kaybeder.. Acun semihi morattigi için kizmislar)))

Nagi şaşrttı :X gönlü hala tuğba ve yılmazda demek:X atakanın ezgiden yana olup naginin biz dediği halde onu dışlamasına guzel cevap verdi :A
Aslinda beklenen briseydi. Atkanla konusmalarinda yatarrayi söylerim demisti gecen hafta

Hayır televizyon dünyasında artık şehvet seksapaliteye eş değer kelime. Hırsıza göre göre daha iyi günümüzde. Mesela bunu ikili konuşmada söyleseydi. "Sn ne kadar şehvet dolusun" kız bunu iltifat olarak algılardı :X kahkaha bile atardı üstüne:F duruma ve zamana göre değişebiliyor şehvetin anlamı. Semih gibi arkadan konuşup hele çok masum, temiz yüzlü duran biri için söyleyince olmadı tabi:F ben de onylamamiştim o zaman:X
Katılıyorum çoğu durumda bu kelime artık iltifat olarak algılanıyor..ortadaki çelişki işte..

Acun bir kıza şehvetli dedi acun yönlendirme yaptı diğer manada kullandın değil mi diye Semih kafasını basmadı Topi güzelik yarışmasına katıldı ondan dedim diyince acun ayar verdi.. Bir kıza şehvetli demek yolcu demek gibi bir şey acun puan almak için tatbiki buna ayar verecek buna susarsa puan kaybeder.. Acun semihi morattigi için kizmislar)))
Acun mu dedi Semih mi cümleni tam anlamadım.

Turabide boyle seyler yapiyordu hic uyarmiyordu acun :)))

@dosimosi hşg konuda görünce seni şaşırıyorum kendini saklıyodun ya online görünce insan bir tuaf oluyor. :D

Acun çakal bu olaydan prim yaptı negihanin kızı olayından prim yaptı.. Haklisin semihe güzel montaj yapmışlardı bundan bir komplo üretmiş tin şimdi tam tersi bir komplo urettin sana da helal olsun))
O gun demedim mi sana gizem hakkındaki görüşümü? Yine aynısını söylüyorum. Evet o olayın montajı şahane yapılmıştı :X ama ayrıntıyı kımse görmuyor. Twitterda da görmedim böyle yorum :F

Acun mu dedi Semih mi cümleni tam anlamadım.
Semih gizem adlı kıza şehvetli dedi.. Malum şehvetlinin iki manası var acun olayı toplamak için değil mi ikinci manada kulandı dedin diye yönlendirdi ama Semih acunun bun kurtarma operasyonu çakmadi yooo güzel olduğu için gerçek manasında kullandım dedi.. Doğal olarak acun ayar verdi semihe bunlarda kızmış işte aksine acun semihi kurtarmak için bin takla attı)))

Yanlış izlemissin damla kepçe aldı gizem de izin almadan bir şey alırsa Döverim dedi. Damla barakaya dönünce deseydiniz kokonata bakardın dedi.. Yanı izledigin o görüntüde damlanın kokonatlarin calindigindan haberi yoktu
Kokonatı Semihler calsaydı Damla orada görürdü zaten.Bu olayı İbrahim sessiz kaldı onun yrme olasılığı Semihin oraya gidip ağızlarına laf vermek pahasına coconatı çalma ihtimalinden daha fazla :)

Atakan neler yapmis öyle ya yarin ki bölüm baya güzel olacak gibi :D

Atakan Yattaraya satış yaptı 😱

Semihi oynatmıyorlar birde böbürleniyorlar.Semih hadlerini bildirecek :A
Semihin yerinde olsam oynamazdım. Kaybettiklerinde üstkerine çok daha güzel oynardım. anlık çözüm üretemiyor. İlla düşünmesi gerek:F gizem kerim oğlunu da gördün mü sıraya girmişti semih kenarda bekliyordu :F @beyazsoy kerimoğlu semihi satacak inş :F

Semih gizem adlı kıza şehvetli dedi.. Malum şehvetlinin iki manası var acun olayı toplamak için değil mi ikinci manada kulandı dedin diye yönlendirdi ama Semih acunun bun kurtarma operasyonu çakmadi yooo güzel olduğu için gerçek manasında kullandım dedi.. Doğal olarak acun ayar verdi semihe bunlarda kızmış işte aksine acun semihi kurtarmak için bin takla attı)))
Semih'e bak sen direk Şehvetli diyor he bunun sevgilisi yokmuydu ya.))