Gönüllüler Adası - Semih'i tutuyorum -
Damla çok iyi yarışıyor, onu izlerken gözlerim doluyor sarı civcivim benim

Gizem K. YapıKredi sayesinde orada eğer Efecanın dedikleri doğruysa çok pis kulisci.
Şu Nihal bu adadan ne kadar çabuk giderse o kadar çok memnun olucam. Bir işe yaradığı yok, hep dedikodu hep, oyun aldığı yok oyunlarda podyum da edasıyla yarışıyor , orası İBS değil kızım, hep bi mızmızlanma ağlama.Yeter ulan, ben bu oyunu bozarım! La bi yürü git şu adadan evin içinde beddua okuttun bana.
İlk Nihal, sonra Efecan bu adadan gidecek. Nokta!
Ünlüler Adası - Yattara'yı tutuyorum, Atakan gizli kutu şuan

-
Hiç güzel kız yok zaten, gözlerim Almeda'yı arıyor.ss Yattara çok iyi insanlık, kişilik olsun yarışlarda az daha iyi olabilir. Pascal'ın tuttukları zaten hep iyidir

Atakan zaten çok iyi, ama tipi aynı Turabi. Yunus Günçe kendini hala gösteremedi, şuan iyi bir izlenim vermekte. Serkan fos, kasa güvenmeyeceksin kardeş bu hayatta! Morgül hocam efendilik dersi vermeye gelmiş, ama efendiliğini bozup da gidecek gibi. Sorry hocam sorry.ss Ezgi çok iyi, konuşmaya gerek yok övmeyelim yani nazar falan değer.

Tuğba ve Nagehan'daki kendini beğenmişlik ve ego... Edadaki çene, gıybet diz boyu...
İlk Tuğba, sonra Nagehan ve Tuğba bu adan gitmesi gerekenler. Badi Ekrem biraz daha kalsın reyting olsun.