Survivor 2016 - 3.Bölüm Yorumları

Serkan'da da ne hız var ne de beceri. ss

Çocukken kaslı biri görünce balon derdik resmen serkan balon olmuş o kasların hiç biri ise yaramıyor)))

@Yiğitt sana katılmiyorum hic de zevkli degildi all star survivor tarihinin en kötü survivoruydu acık ve net :F

@Yiğitt sana katılmiyorum hic de zevkli degildi all star survivor tarihinin en kötü survivoruydu acık ve net :F
Haftada 7 güne çıkarılınca kalite düşmüştü. Şöyle 4 gün olsa iyi olabilirdi ama 7 gün olunca kötü oldu yarışma. :D
7 gün nerede oldu, sadece son iki hafta oldu o da Temmuz'a sarkmasın hızlı bitsin diye oldu. Perşembe günü de Haziran'dan itibaren oldu. Onun dışında haftanın 5 günü yayınlandı, bu laf çok abartıldı bence.

Hasan-Turabi savaşı bile sezona damga vuruyordu, kulisler falan. :Z Ama bu yılı da sevdim ben.

Başlıyor bu arada.

7 gün nerede oldu, sadece son iki hafta oldu o da Temmuz'a sarkmasın hızlı bitsin diye oldu. Perşembe günü de Haziran'dan itibaren oldu. Onun dışında haftanın 5 günü yayınlandı, bu laf çok abartıldı bence.

Hasan-Turabi savaşı bile sezona damga vuruyordu, kulisler falan. :Z Ama bu yılı da sevdim ben.

Başlıyor bu arada.
Haftada 6 gün olmuştu ya sende şimdi unutma. :D 7 gün son 2 haftada oldu haklısın. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs