Bilemedim, bu sefer şans ondan yana güldü.Sonucu söyleyeyim serkay önce bitirecek ama )))))
Şimdi baktım bu Gizem yarışmacılar arasında 4.olmuş kazanma bakımından. Bu kızı elerseler aptallık ederler.
Neyi bilemedim cümlenin sonunu özelikle boş bıraktım çünkü karşında serkan vardı))) ama bu kez kazanacak diyecektim))))Bilemedim, bu sefer şans ondan yana güldü.![]()
![]()
Ahahah alemsin.Neyi bilemedim cümlenin sonunu özelikle boş bıraktım çünkü karşında serkan vardı))) ama bu kez kazanacak diyecektim))))
Haftada 7 güne çıkarılınca kalite düşmüştü. Şöyle 4 gün olsa iyi olabilirdi ama 7 gün olunca kötü oldu yarışma.@Yiğitt sana katılmiyorum hic de zevkli degildi all star survivor tarihinin en kötü survivoruydu acık ve net![]()
@Yiğitt sana katılmiyorum hic de zevkli degildi all star survivor tarihinin en kötü survivoruydu acık ve net![]()
7 gün nerede oldu, sadece son iki hafta oldu o da Temmuz'a sarkmasın hızlı bitsin diye oldu. Perşembe günü de Haziran'dan itibaren oldu. Onun dışında haftanın 5 günü yayınlandı, bu laf çok abartıldı bence.Haftada 7 güne çıkarılınca kalite düşmüştü. Şöyle 4 gün olsa iyi olabilirdi ama 7 gün olunca kötü oldu yarışma.![]()
Haftada 6 gün olmuştu ya sende şimdi unutma.7 gün nerede oldu, sadece son iki hafta oldu o da Temmuz'a sarkmasın hızlı bitsin diye oldu. Perşembe günü de Haziran'dan itibaren oldu. Onun dışında haftanın 5 günü yayınlandı, bu laf çok abartıldı bence.
Hasan-Turabi savaşı bile sezona damga vuruyordu, kulisler falan.Ama bu yılı da sevdim ben.
Başlıyor bu arada.
Perşembe günleri de Mayısın sonu gibi olmuştu.Haftada 6 gün olmuştu ya sende şimdi unutma.7 gün son 2 haftada oldu haklısın.
![]()