Haha. Yok Yani ayni fikirdeyiz döner olsa ilk kendime sparis ederimBendensin derken, döner mi ısmarlayacaksın?
Öğrenmiş oldun.))Pardon adinin Akin oldugu detayini kacirmisim
@sürgünüm oldumu şimdi canım çekti döner olsada yesek şöyle çift lavaşlı bir et döner.Haha. Yok Yani ayni fikirdeyiz döner olsa ilk kendime sparis ederim
Hayır Ibrahim 3 de bir yaptı ondan sinirlidemek ondan sesi cikmis bugun
Hos geldin
suan ben geriden izliyorum. Yilmaz morgul zafer karsilasmasi
Ne diye en iyi erkek sectiler ?Hayır Ibrahim 3 de bir yaptı ondan sinirli
Nihalin zekası devreye girmesi sanırım 9-9 olursa serkay oynasin diye yanlış plan yapmışlarNe diye en iyi erkek sectiler ?
Nihal genelde tuttururdu ama olmadi bugun demekNihalin zekası devreye girmesi sanırım 9-9 olursa serkay oynasin diye yanlış plan yapmışlar
Bilemicem hatırlayamadım senin kadar dikkatli takip etmiyorum.
Aynen benim için oyun kazanılır kaybedilir ama kişligini kaybettin mi geri kazılamaz. erkeğim erkeğim deyip klusin dibini yapanlardan değil kız dirik ne varsa söylüyor
O gün tam dolmadı sanırım toplamda 12gun aciz dediler yatak ilk kazanılan ödül bugün yada yarin gitmesi lazim
10 gunluk diye laf dönuyordu erkekler şu kadar kızlar su kadar yatar dıyorlardı yatk yuzunden semıh dayak yiyecek demiştimBilemicem hatırlayamadım senin kadar dikkatli takip etmiyorum.
Senin İbo niye bu kadar sert yaptı Nihal'e, kızı pek sevmem ama ağlayınca bir içim acımadı değil.10 gunluk diye laf dönuyordu erkekler şu kadar kızlar su kadar yatar dıyorlardı yatk yuzunden semıh dayak yiyecek demiştim