sonucu yazdigin icin tesekkurler. usendim canli yayin acmayaNagi, Memiç'i parçaladı ve 8-4 öne geçtik.
Rica ederim, ben sana yaparım canlı yayın, açmana gerek yok boşver.sonucu yazdigin icin tesekkurler. usendim canli yayin acmaya
Ben de aynını demiştimBu oyunu ünlüler almış. Ibrahim ile Nihal arasında kavga da bu oyunun etkisiyle oluyor
yorucu oluyor cunku bide heyecanlaniyorum izlerken. böyle arkadan izlemek iyi oluyorRica ederim, ben sana yaparım canlı yayın, açmana gerek yok boşver.
Ezgi, Kerimoğlu'nu yendi ve 9-5 oldu. Ödüle çok yakınız.yorucu oluyor cunku bide heyecanlaniyorum izlerken. böyle arkadan izlemek iyi oluyor
siradaki erkek almazsada Tugba finali yaparEzgi, Kerimoğlu'nu yendi ve 9-5 oldu. Ödüle çok yakınız.
Dediğin olacak gibi. Atakan'a nazar değdi, 2'de 0. Neyse ki diğerleri açığını kapattı bugün, bu her zaman olmaz.siradaki erkek almazsada Tugba finali yapar
survivorda kim balik tutuyorsa kariyerinde inise geciyor. Akindi yanilmiyorsam oda öyle olmustu.Dediğin olacak gibi. Atakan'a nazar değdi, 2'de 0. Neyse ki diğerleri açığını kapattı bugün, bu her zaman olmaz.
Akın da benim adamımdı. İlginç bir detaymış.survivorda kim balik tutuyorsa kariyerinde inise geciyor. Akindi yanilmiyorsam oda öyle olmustu.