Survivor 2016 - 29.Bölüm Yorumları

Serkayin dedigine bak ya semihlerin orda niye tepki veriyor diyor adsmin derdi baska :F

Serkayin dedigine bak ya semihlerin orda niye tepki veriyor diyor adsmin derdi baska :F
Aynısı ütopyada da vardı:F cafe grubu semihlerin yanında kavga ettiğinde birisinin derdi hep bu olurdu:F biri çıkar bu lafı derdi"onların yanında neden böyle yapıyor":F

@beyazsoy nihal hic kulis yapmiyor zaten sende haklisin bu kiz kesinlikle sampiyon olmali :F
Kilus nerede yapıyor semihe çat cat yüzüne söyluyor her şeyi. semihe düşman olduğu gizli değil ki

Evet Nihal şampiyon olmalı kişilik survivorunda)))

Semih yine akbabalar gibi hemen üşüştu)) hemen prim alayim derdinde)))

Yaa siz manzara tadı çıkaracanız diye tepelere cıkın dedikodu yapın(eda-yunus) kameramana yazık değil mi:F (senaryo al işte görsellik katmalık:F @beyazsoy)

Atakan yine kulis yapıyor eda ve yunasa karsi. adam kigboxta değil kulis şampiyonu olacak bu gidişle))))

Yaa siz manzara tadı çıkaracanız diye tepelere cıkın dedikodu yapın(eda-yunus) kameramana yazık değil mi:F (senaryo al işte görsellik katmalık:F @beyazsoy)
Adanın her yeri manzara acun araya manzaradan bol ne atıyor yapma Allah aşkına))) kulisler hep uzakta oluyor sonuçta)))

@beyazsoy semih de söylüyor nihal de dedikodu kulis bunlari yapan birisi nesini savunuyorsun anlamiyorum :F

Semih yine arıza peşinde herkesi kendi gibi sanıyor haksızlık yaptığını düşünüyor. gizem senin gibi değil Semih. madem haksızlık düşünüyorsun önceden git al erzagini.

Emek hırsızlığı yapan şike yapan Semih hak peşinde)))))))

Atakan yine kulis yapıyor eda ve yunasa karsi. adam kigboxta değil kulis şampiyonu olacak bu gidişle))))

Adanın her yeri manzara acun araya manzaradan bol ne atıyor yapma Allah aşkına))) kulisler hep uzakta oluyor sonuçta)))
Her yer manzaraysa neden tepelere cıkıyorlar:X cast eda istediyse :A

Semih yine arıza peşinde herkesi kendi gibi sanıyor haksızlık yaptığını düşünüyor. gizem senin gibi değil Semih. madem haksızlık düşünüyorsun önceden git al erzagini.

Emek hırsızlığı yapan şike yapan Semih hak peşinde)))))))
Semihin gözü yok pirinçte... onun amacı bçlüşürlerken kavga etmekti amacı(belki) ama sonuçta yine başardı:A

Memiç'e de kıyamıyorum ki haksız görim:F

@beyazsoy semih de söylüyor nihal de dedikodu kulis bunlari yapan birisi nesini savunuyorsun anlamiyorum :F

İki düşman gurup varsa bu açıkça beliyken bu kulis olmaz. bu starteji okur. i Nihal konuşmasa semihi yazacağını bilmiyor muyuz. atakanin yaptığı yüze gülüp arkadan iş çevirme. kulisin manası bu kimse bilmez ne konuştuğunu.

Her yer manzaraysa neden tepelere cıkıyorlar:X cast eda istediyse :A

Semihin gözü yok pirinçte... onun amacı bçlüşürlerken kavga etmekti amacı(belki) ama sonuçta yine başardı:A

Memiç'e de kıyamıyorum ki haksız görim:F
Semih işte arıza çıksın prim yapsın milleti Sinir ettsin)))

Yazık atakana arkadaş arası sohbet yapıyoruz sanıyor. Oysa nasıl gösterildiğini insanların nasıl algıladiğinu düşünemiyor:F
Yahuu atakan dedikonun dibini hep baştan beri yapiyor. biz gördüğümüzü anlamıyor muyuz)))) adama hafif ters birisi olsun hemen grubu toplayıp dedikodu yapiyor. sonra oyun kaybedince etik kralı oluyor birden)))

Atakan bir dakika sus ya iki kişi bulmasin adam hemen arkasında konuşuyor)))))

Son düzenleme:
@beyazsoy atakan edayi yazacagini söylemisti zaten hepsi bunlari yapiyor ben bunu kabul ediyorum sende nihalin yaptigini kabul et senin dedigin kulisi az önce eda yapti onun disinda o tarz bir kulis yapan kimse yok :F

İki düşman gurup varsa bu açıkça beliyken bu kulis olmaz. bu starteji okur. i Nihal konuşmasa semihi yazacağını bilmiyor muyuz. atakanin yaptığı yüze gülüp arkadan iş çevirme. kulisin manası bu kimse bilmez ne konuştuğunu.

Semih işte arıza çıksın prim yapsın milleti Sinir ettsin)))

Yahuu atakan dedikonun dibini hep baştan beri yapiyor. biz gördüğümüzü anlamıyor muyuz)))) adama hafif ters birisi olsun hemen grubu toplayıp dedikodu yapiyor. sonra oyun kaybedince etik kralı oluyor birden)))

Atakan bir dakika sus ya iki kişi bulmasin adam hemen arkasında konuşuyor)))))
Atakan gözumden düşe düşe yerlere inecek :F bu ne ya yapyaşlı adamla dalga geçiyor:T:

Yılmaz da iyice bacım olaylarına bağladı:F bu neyaaa bi yerlere vurma etmeler konuşurken. Olmaz olsun böyle jestler:F

@beyazsoy atakan edayi yazacagini söylemisti zaten hepsi bunlari yapiyor ben bunu kabul ediyorum sende nihalin yaptigini kabul et senin dedigin kulisi az önce eda yapti onun disinda o tarz bir kulis yapan kimse yok :F
2 saattir gönullulerde olaylar oluyor damla yok😱 damla nerde @beyazsoy ? Bıyık mımalıyor acun mu çağirdi?:F

Semih götur götür milletin yiyeceğini sonra röportaj ver sisnsi sinsi gülerek ben amcalari olarak istesinler onlara fazladan veririm diye))))

Edaya dedi mi yüzüne karşı. Tek bu değil ki yılmaz bir şey yapıyor yine arkasından konuşuyor. Adamı ne zaman gösterseler dedikodu yapıyor istisna yok. Eda ile konuşurken sen bizde misin dedi sonra edanın arkasında yok tugbalara gitti yüz bulamadı bize geri geldi yazılmamak için dedi. bu kulis değil dedikodu oluyor işte art niyet var çünkü

Atakan gözumden düşe düşe yerlere inecek :F bu ne ya yapyaşlı adamla dalga geçiyor:T:

Yılmaz da iyice bacım olaylarına bağladı:F bu neyaaa bi yerlere vurma etmeler konuşurken. Olmaz olsun böyle jestler:F

2 saattir gönullulerde olaylar oluyor damla yok😱 damla nerde @beyazsoy ? Bıyık mımalıyor acun mu çağirdi?:F
Damla karışmaz öyle şeylere o işini yapar puanını alir)))

Atakan saha da yenikdikce insanlıkta da küme düşüyor. yılmazin eti ne budu ne sürekli bir arkadan laf yetiştirme bu ne ya yolmazi sevimli yapacak bu gidişle))))

@beyazsoy evet eda yanindayken yilmaz sonra yazacagim isim eda dedi ayrica bizim konumuz atakan degil atakan dedikodu yapiyor zaten ben yapmiyor demiyorun ama sadece o degil herkes yapiyor sende bunu kabul et bosuna kimseyi savunma :F

@beyazsoy evet eda yanindayken yilmaz sonra yazacagim isim eda dedi ayrica bizim konumuz atakan degil atakan dedikodu yapiyor zaten ben yapmiyor demiyorun ama sadece o degil herkes yapiyor sende bunu kabul et bosuna kimseyi savunma :F
Dedikodu adı üstüne üstüne koymak kurgu kurmak karşı tarafı karalamak. atakan bunu yapıyor hep. Nihal semihe bunları yapıyor mu neyse illa insanalar başkası hakkında konuşacak yasadığı olayı anlatacak. Bak bunu serkay da yapıyor. hatta bu dedikodu illa arkadan konuşmayla olmaz yüzüne karşı da desen dedi+kodu olur.