Survivor 2016 - 28. Bölüm Yorumları

Gizem ve survivor tarihinin en berbat yarışmacıları Nihale laf atacak kapasiteleri yok

Tamam sevmediğini biliyorum da Gizeme onca laf söyleyip üstüne kendisinin de puzzleda yenilmesi nedir abi yaa :F
Atakana karşı kazanmak kolay mi işte yattarayi devirdi kazanmak önemli değil mücadele etmemekle suçlanıyor gizem. hatta gizem kendi kendi itiraf benim için dokunulmazlık önemli değil diye sen kızı savunuyorsun olacak iş değil. Semih ile gizem her dokunulmazlık oyunun da böyle dünkü azmiyle gizemin bugünkü azmi bir mi

Atakana karşı kazanmak kolay mi işte yattarayi devirdi kazanmak önemli değil mücadele etmemekle suçlanıyor gizem. hatta gizem kendi kendi itiraf benim için dokunulmazlık önemli değil diye sen kızı savunuyorsun olacak iş değil. Semih ile gizem her dokunulmazlık oyunun da böyle dünkü azmiyle gizemin bugünkü azmi bir mi
Gizem parkuru açık ara mı kaybetti? Puzzleda zorlan(mış) serkay da parkuru rahat geldi nerde takıldı? Puzzle

Atakana karşı kazanmak kolay. Semih bile yeniyorken:F bile dedim ne kadar küçük düşürdüm gör :F

Normalde hiç bir yarışmacıya sinirlemedim şimdiye kadar ama Semih cidden kişilik nasıl olunmaz gösteriyor takımını düşürmek için her şeyi yapıyor. Kimse gizem kaybetti diye suçlanıyor ilk kaybedişi de değil kıza mücadele etmedi diye kiziliyor.

Gizem oynamak istemiyor çünkü ilk bölümde de dedi ben gücümü bireysel dokunulmazlığa kullanacağım diyor. bunu savunan varsa buyursun

Gizem parkuru açık ara mı kaybetti? Puzzleda zorlan(mış) serkay da parkuru rahat geldi nerde takıldı? Puzzle
Puzulda zorlanmadıki zorlansa anlarız beklendiği gibi zafer pazulda zorlandı serkayda zorlandı. gizem topu içeri atmamak için özel çaba sarffetti.

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs