Atakana karşı kazanmak kolay mi işte yattarayi devirdi kazanmak önemli değil mücadele etmemekle suçlanıyor gizem. hatta gizem kendi kendi itiraf benim için dokunulmazlık önemli değil diye sen kızı savunuyorsun olacak iş değil. Semih ile gizem her dokunulmazlık oyunun da böyle dünkü azmiyle gizemin bugünkü azmi bir miTamam sevmediğini biliyorum da Gizeme onca laf söyleyip üstüne kendisinin de puzzleda yenilmesi nedir abi yaa![]()
Aga gelen giden Semihle uğraşıyor Gönüllüler inşallah yenilir de gereksizleri tek tek tek yollar Semih 😉nasıl gidiyor Semih ayarı veriyor mu
Dedigine gore Semih bu sefer altta mi kaldiAga gelen giden Semihle uğraşıyor Gönüllüler inşallah yenilir de gereksizleri tek tek tek yollar Semih 😉
Gizem parkuru açık ara mı kaybetti? Puzzleda zorlan(mış) serkay da parkuru rahat geldi nerde takıldı? PuzzleAtakana karşı kazanmak kolay mi işte yattarayi devirdi kazanmak önemli değil mücadele etmemekle suçlanıyor gizem. hatta gizem kendi kendi itiraf benim için dokunulmazlık önemli değil diye sen kızı savunuyorsun olacak iş değil. Semih ile gizem her dokunulmazlık oyunun da böyle dünkü azmiyle gizemin bugünkü azmi bir mi
Seda diskalifiye oldu diye biliyorum.
Yok aga Semih altta kalır mıDedigine gore Semih bu sefer altta mi kaldi
Puzulda zorlanmadıki zorlansa anlarız beklendiği gibi zafer pazulda zorlandı serkayda zorlandı. gizem topu içeri atmamak için özel çaba sarffetti.Gizem parkuru açık ara mı kaybetti? Puzzleda zorlan(mış) serkay da parkuru rahat geldi nerde takıldı? Puzzle
Tugba ikide iki yapti. Gecen haftaki dokunulmazlik oyununda hic fire vermedi son 2 haftadir performansi iyi. Ondan daha zayif halkalar varLan bu Yilmaz hala hayatta miEn kısa surede ondanda Tubadan da kurtuluruz İnşallah