Kiz maduriyetinin zevkini yasiyor))) kendisi oyuncu normal davranislari da yapmacik zaten surekli bir poz halindeKavga Nagihanla çok doğal, Eda'nın tavırlarıyla senaryo oldugu hissediyorum Gitsin dişini yaprırsın eda elensin
Kadin!! Adem elmasi var kizin ona gore yorum yap bence)))Doğru ben daha farklı algılamıştım dediğini eda ile tespitin doğru ; yalniz bu nagihan nasıl bir insan nasıl bir kadın bu kadar şuursuz terbiyesiz olur ayıp gerçekten
Aynen poz kesiyorduKiz maduriyetinin zevkini yasiyor))) kendisi oyuncu normal davranislari da yapmacik zaten surekli bir poz halinde
Bu VR son günlerde çok karşıma çıkıyor alsam mi bi tane Geçen Vatan'da biraz mıncıkladım muazzam bir aletVr ödülünü kötü düşünmüştüm ama eğlenceli gösyerilce canım çekti @Doğu izlemelisin
Aynen poz kesiyordu
Aga anlayamadim açık yazabilirsen iyi olacak 🙂Kadin!! Adem elmasi var kizin ona gore yorum yap bence)))
Ödülde sponsor değildi ama sponsor olmuş gibi iyi reklam yaptılarBu VR son günlerde çok karşıma çıkıyor alsam mi bi tane Geçen Vatan'da biraz mıncıkladım muazzam bir alet
Sporcu oldugu icin stroid hormonu alinca. Kadinsi ozekigi tamamen yok olmus tam kadin okarak bakmamak lazim diyomAga anlayamadim açık yazabilirsen iyi olacak 🙂
Yok aga kabul etmiyorum ne olursa olsun sporculuk olayı başka bu karekter yoksunluğudur açıkSporcu oldugu icin stroid hormonu alinca. Kadinsi ozekigi tamamen yok olmus tam kadin okarak bakmamak lazim diyom