Bes dakika yemek icin evlenilir mi ya)))@beyazsoy (Hamza) yemek işlerini bırakta gel iki kelam edelim evlen kurtul bune yahu.)))
Seni düşündüğümden eziyet etme kendine diye.)))Bes dakika yemek icin evlenilir mi ya)))
Sagol yemek yemesem daha iyi olur evlenirsek vay halime)))Seni düşündüğümden eziyet etme kendine diye.)))
Acun planlamis reytingler dustu diye)).Bu kavga katıksız %100 doğal yada tam tersi
Aga bir kere şu survivor da seninle aynı paralelde bir fikre sahip olamayacak mıyızEda yine madur oldu
Negihan mi madur oldu anlamadim)) eda yata yata madur oluyor diyorum sansli kiz))Aga bir kere şu survivor da seninle aynı paralelde bir fikre sahip olamayacak mıyız
Kavga Nagihanla çok doğal, Eda'nın tavırlarıyla senaryo oldugu hissediyorum Gitsin dişini yaprırsın eda elensinAcun planlamis reytingler dustu diye)).
Negihan da semih gibi cikti ya kaybedince baskasina sariyor)))
Doğru ben daha farklı algılamıştım dediğini eda ile tespitin doğru ; yalniz bu nagihan nasıl bir insan nasıl bir kadın bu kadar şuursuz terbiyesiz olur ayıp gerçektenNegihan mi madur oldu anlamadim)) eda yata yata madur oluyor diyorum sansli kiz))
Kiz erkekler arasinda buyumus zaman zaman kiz oldugunu unutuyor bu hafta kizi gomen gomen ustune kiz fittirdi))Bu Nagihan ne ayak @beyazsoy.