Survivor 2016 - 22. Bölüm Yorumları

@Yiğtt bence de bos ödüldü bir de en iyi ödül diyorlar ya deli oluyorum :F

Atakan gonululer haftalarca aç kalırken onlar umutlarını yesinler diyen biriyken tutup millete ahlak dersi vermesi komedi ötesiydi. Atakan bu kadar Ahlaklisin kadınlara küfür etmeyerek, dedikodu yapmayarak aç insanlara empati duyarak bu ahlakini gösterebilirsin

Bu arada atakan show yaparken Semih kendine prim çıkartmayı her zamanki gibi çıkardı bu arada aile sevgisi gorduk la oğlum biraz insan duygulanır ne kadar da aileni seviyormussun))))

@beyazsoy atakan o sözü survivorun basinda söylemisti gönüllüler haftakarca nasil ac kalmis olabilir yarismanin basindayken :F ayrica semihin orda aglamamasi ailesini sevmedigini göstermez semih en dogru olani yapti bence onlar oraya ailelerinden ayri kalacaklarini bilerek ve kabul ederek gidiyorlar sanki hic ailelerinden ayri kalmamislar gibi aglamanin hicbir anlami yok bence ben olsam bende aglamazdim semihin yaptigi gayet normaldi bence :D

Ne aladınız be ünlüler :F
ammada abarttilar. sanki mecburiyetten gurbetlik cekiyorlar. ben yillarca aile hasreti cektigim icin bunlarinki bana abartili geliyor :)

Bitek sebebi o değil yaa izleniyor ama eski tadı yok All Star'dan sonra.
ben izlenmiyor demek istemedim. burda yorum yapanlarin cogu unluleri tutuyor ve onlar kazaninca cosup yaziyorlar :) bugun gönulluler kazandi ama galiba gönulluleri tutan az var forumda

@beyazsoy Semihin ağlamaması zıtlaştıgı insanlara laf vermemekti. Ütopyada da böyle yapmişti. Ailesini ütopyada hep uzak tutmak istemişti. En son tuncik filan Semihi dövmüşler şu bayramın 1.günü çaydanlık olayında moreli düzelsin diye ailesi kaç gun sonra geldi. Yoksa ailesini tvye dahi çıkarmak istemiyordu. O yönde bişey deme bence:T:

Ama duygusuzdur o konuda istediğini söyle:X gizeme bişey olsa orda umru olmaz:A umrunda gibi yapar biraz üşengeçlikten onu da yapamaz:F (bkz murat hastalandı inek sağma olayı)

ammada abarttilar. sanki mecburiyetten gurbetlik cekiyorlar. ben yillarca aile hasreti cektigim icin bunlarinki bana abartili geliyor :)

ben izlenmiyor demek istemedim. burda yorum yapanlarin cogu unluleri tutuyor ve onlar kazaninca cosup yaziyorlar :) bugun gönulluler kazandi ama galiba gönulluleri tutan az var forumda
Bana da samimi gelmedi:X Özel montajlar yapmişlar baksana :F daha geçen aile ödülünü onşar kazanmıştı sıra gönullulerindi:X

@beyazsoy atakan o sözü survivorun basinda söylemisti gönüllüler haftakarca nasil ac kalmis olabilir yarismanin basindayken :F ayrica semihin orda aglamamasi ailesini sevmedigini göstermez semih en dogru olani yapti bence onlar oraya ailelerinden ayri kalacaklarini bilerek ve kabul ederek gidiyorlar sanki hic ailelerinden ayri kalmamislar gibi aglamanin hicbir anlami yok bence ben olsam bende aglamazdim semihin yaptigi gayet normaldi bence :D
Yuh semihi bile savunuyorsun))).. Demek ki şuana kadar ailesini gören herkes ağladığına göre tek doğruyu Semih yaptı.. Bu aşk gibi bir şey istediğin kadar planla sevdiğinin gözleri bütün planları bozar ve ağlarsin.

Yarışmanın başında açlık daha fazla hissediliyor (oruç tutan herkes bilir) gonulluler bir kaç oyun kaybetmiş. Kızların çoğu açlığa dayanamamış durumdaydi aglamakliydi.. Fark etmez Senin dediğin gibi olsun aç bir insana asla umudunu ye denmez bu ahlaklı bir davranış değil bunu da savunmayacaksin sanırım atakan fanisin ama bu kadarı da pes

Semih nihalin dediğini anlayamadı üstüne eğitimi bu kadar diyor)))

@beyazsoy Semihin ağlamaması zıtlaştıgı insanlara laf vermemekti. Ütopyada da böyle yapmişti. Ailesini ütopyada hep uzak tutmak istemişti. En son tuncik filan Semihi dövmüşler şu bayramın 1.günü çaydanlık olayında moreli düzelsin diye ailesi kaç gun sonra geldi. Yoksa ailesini tvye dahi çıkarmak istemiyordu. O yönde bişey deme bence:T:

Ama duygusuzdur o konuda istediğini söyle:X gizeme bişey olsa orda umru olmaz:A umrunda gibi yapar biraz üşengeçlikten onu da yapamaz:F (bkz murat hastalandı inek sağma olayı)

Bana da samimi gelmedi:X Özel montajlar yapmişlar baksana :F daha geçen aile ödülünü onşar kazanmıştı sıra gönullulerindi:X
Ailesini istediği kadar uzakta tutsun yahuu aylarca uzaklardasin fotoğrafını görür görmez insanin bütün planları bozulur dayanamaz zafere bak gülüyordu ve ablasını gördü ve dayanamadı.. Sevgi böyle bir şey kontrol edemezsin.. Kontrol ediliyorsa o sevgi değildir

Ailesini istediği kadar uzakta tutsun yahuu aylarca uzaklardasin fotoğrafını görür görmez insanin bütün planları bozulur dayanamaz zafere bak gülüyordu ve ablasını gördü ve dayanamadı.. Sevgi böyle bir şey kontrol edemezsin.. Kontrol ediliyorsa o sevgi değildir
Diyorum yaa Semih duygusunu köreltmiş birisi diye. 9 ay boyunca ailesini görmemiş bir insandan bahsediyoruz. Ne telefon ne de videolu görüşme(sadece ramazan bayramı videolu görüşme)
1 ay olmuş ayrılalı 9 ay bekleyen birinden 1 aylık bekleyiş sonrası ağlamasını bekleyemezsin. Bekleme de duygusuz de geç :F Zafer duygularını kontrol edemiyor. En ufak birşey de bile sinirleniyor. Semih öyle mi?

Ünlülerin pota konuşması :F

Survivor tarihinin en şeffaf sezonu oluyor. Genelde bu kadar "onu yazdım, bunu yazdım, şunu yazacağım" muhabbetleri pek kamera önünde olmazdı. Bu kadar ortaya dökülmesi iyi mi kötü mü bilemedim. Yarım saatte beş kişi birbirini sattı.:A

Survivor tarihinin en şeffaf sezonu oluyor. Genelde bu kadar "onu yazdım, bunu yazdım, şunu yazacağım" muhabbetleri pek kamera önünde olmazdı. Bu kadar ortaya dökülmesi iyi mi kötü mü bilemedim. Yarım saatte beş kişi birbirini sattı.:A
Aynen ya eskiden böyle konuşmazlardı. Semih gönüllülerde net çizgi çekince ünlülere de gösterilmeyen şeyleri artık gösteriyorlar gibi:F böyle bol entrika olsun az oyun oyun nereye kadar? Panoramaya görüntü lazım:A

Aynen ya eskiden böyle konuşmazlardı. Semih gönüllülerde net çizgi çekince ünlülere de gösterilmeyen şeyleri artık gösteriyorlar gibi:F böyle bol entrika olsun az oyun oyun nereye kadar? Panoramaya görüntü lazım:A
Doğru LigTv gibi kavga çıksın da bize malzeme çıksın istiyorlar. Eskiden Survivor daha iyiydi yaa keşfe falan çıkıyorlardı balık tutuyorlardı, baraka inşaa etme bölümlerine daha çok süre ayırıyorlardı. Ben bu hayatta kalma mücadelesini seviyorum bana ne entrikadan zaten iki kanal ötede zibilyon tane entrika içerikli dizi var :D

Doğru LigTv gibi kavga çıksın da bize malzeme çıksın istiyorlar. Eskiden Survivor daha iyiydi yaa keşfe falan çıkıyorlardı balık tutuyorlardı, baraka inşaa etme bölümlerine daha çok süre ayırıyorlardı. Ben bu hayatta kalma mücadelesini seviyorum bana ne entrikadan zaten iki kanal ötede zibilyon tane entrika içerikli dizi var :D
Entrike da yaşama mucadelesi işte :X elenmemek için strateji filan.. Elenmek survivorda ölmek demek. Acun bu sembolik tiyatrali daha yapmiyor(sanırım). oysa yarişmanın konseptinde bir hikaye vardı. Ellerşndeki meşaleler onların yaşamlarını temsil ediyordu. Elendiklerinde o meşaleyi sunucu söndürürdü. Şşmdi yapılmıyor sanırım. Ya da ben sildim kafamda:F

@beyazsoy cum güzel kardesim ben hic kimseyi savunmuyorum sadece senin söyledigin yanlislari düzeltmeye calisiyorum simdi yine yanlis bir sey söyledin aile ödüllerinde bugüne kadar herkes agladi diyorsun ama herkes kelimesi yanlis bir kelime cünkü herkes aglamadi mesela gökhan keser ailesinden gelen resim ve videolara bakarken aglamak yerine gülerek izliyordu onlari olmasi gerekende bu tamam herkes özler kabul ediyorum ama aglamak istemezsen aglamazsin planin falan bozulmaz merak etme sen herkes kendini aglamaya hazirliir ve agliyor aglamak istemeyende aglamiyor bu kadar basit semih de aglamadi cok normal bir durum sen bu yüzden adama ailesini sevmiyor diyemezsin bu cok yanlis bir söz :D
atakan fani degilim ve atakani da savunmuyorum atakanin o sözü cok yanlisti ben bunu kabul ediyorum sen benim söylediklerimi cok yanlis yerlere cekiyorsun ben atakani savunuyorum demedim sen gönüllüler haftalarca ac kalmisken demissin bende onu düzelttim sadece ben bunu dedikten sonra sende diyorsun ki tamam senin dedigin gibi olsun aclik en cok ilk zamanlarda hissedilir oruc tutan herkes bilir diyorsun olayi nerelere cekiyorsun atakanin söyledigi cok yalis bir sözü cok cok daha kötü bir sözmüs gibi göstermeye calisiyorsun yapma bunu ayrica bugün olan olayda efecan bile atakana hak vermisken sen hala niye olayi baska yerlere cekerek atakana saldirmaya calisiyorsun anlamiyorum umarim anlatabilmisimdir benim kimsenin fani oldugum falan yok hakli oldugu konularda savunurum haksiz olunca da elestirimi yaparim bu yarismada tek bidr kisinin faniyim o kisi de damladir avatarimda da görüldügü gibi :F

Entrike da yaşama mucadelesi işte :X elenmemek için strateji filan.. Elenmek survivorda ölmek demek. Acun bu sembolik tiyatrali daha yapmiyor(sanırım). oysa yarişmanın konseptinde bir hikaye vardı. Ellerşndeki meşaleler onların yaşamlarını temsil ediyordu. Elendiklerinde o meşaleyi sunucu söndürürdü. Şşmdi yapılmıyor sanırım. Ya da ben sildim kafamda:F
Ben o uygulamayı sevmiyordum ya :) Boş ve aşırı şekilcilik içeriyordu. :D Ama hikaye kısmında haklısın şimdi dedikodudan başka bişey yok. İsmini değiştirin Dedikodu Adası vs. Falan yapın Survivor çok derin bir anlam katıyor ama o ruhu seneler önce kaybettiler.

Ben o uygulamayı sevmiyordum ya :) Boş ve aşırı şekilcilik içeriyordu. :D Ama hikaye kısmında haklısın şimdi dedikodudan başka bişey yok. İsmini değiştirin Dedikodu Adası vs. Falan yapın Survivor çok derin bir anlam katıyor ama o ruhu seneler önce kaybettiler.
En has survivor ilk sezonlardı. Turabilerden sonra bozdular bence:F