bunun sebebi kazananlarin gönulluler olmasiSurvivor'a bak ne hallere düşmüş 3 sayfa @beyazsoy olmasa oda olmaz.
Bitek sebebi o değil yaa izleniyor ama eski tadı yok All Star'dan sonra.bunun sebebi kazananlarin gönulluler olmasi
ammada abarttilar. sanki mecburiyetten gurbetlik cekiyorlar. ben yillarca aile hasreti cektigim icin bunlarinki bana abartili geliyorNe aladınız be ünlüler
ben izlenmiyor demek istemedim. burda yorum yapanlarin cogu unluleri tutuyor ve onlar kazaninca cosup yaziyorlar bugun gönulluler kazandi ama galiba gönulluleri tutan az var forumdaBitek sebebi o değil yaa izleniyor ama eski tadı yok All Star'dan sonra.
Bana da samimi gelmedi Özel montajlar yapmişlar baksana daha geçen aile ödülünü onşar kazanmıştı sıra gönullulerindiammada abarttilar. sanki mecburiyetten gurbetlik cekiyorlar. ben yillarca aile hasreti cektigim icin bunlarinki bana abartili geliyor
ben izlenmiyor demek istemedim. burda yorum yapanlarin cogu unluleri tutuyor ve onlar kazaninca cosup yaziyorlar bugun gönulluler kazandi ama galiba gönulluleri tutan az var forumda
Yuh semihi bile savunuyorsun))).. Demek ki şuana kadar ailesini gören herkes ağladığına göre tek doğruyu Semih yaptı.. Bu aşk gibi bir şey istediğin kadar planla sevdiğinin gözleri bütün planları bozar ve ağlarsin.@beyazsoy atakan o sözü survivorun basinda söylemisti gönüllüler haftakarca nasil ac kalmis olabilir yarismanin basindayken ayrica semihin orda aglamamasi ailesini sevmedigini göstermez semih en dogru olani yapti bence onlar oraya ailelerinden ayri kalacaklarini bilerek ve kabul ederek gidiyorlar sanki hic ailelerinden ayri kalmamislar gibi aglamanin hicbir anlami yok bence ben olsam bende aglamazdim semihin yaptigi gayet normaldi bence
Ailesini istediği kadar uzakta tutsun yahuu aylarca uzaklardasin fotoğrafını görür görmez insanin bütün planları bozulur dayanamaz zafere bak gülüyordu ve ablasını gördü ve dayanamadı.. Sevgi böyle bir şey kontrol edemezsin.. Kontrol ediliyorsa o sevgi değildir@beyazsoy Semihin ağlamaması zıtlaştıgı insanlara laf vermemekti. Ütopyada da böyle yapmişti. Ailesini ütopyada hep uzak tutmak istemişti. En son tuncik filan Semihi dövmüşler şu bayramın 1.günü çaydanlık olayında moreli düzelsin diye ailesi kaç gun sonra geldi. Yoksa ailesini tvye dahi çıkarmak istemiyordu. O yönde bişey deme bence
Ama duygusuzdur o konuda istediğini söyle gizeme bişey olsa orda umru olmaz umrunda gibi yapar biraz üşengeçlikten onu da yapamaz (bkz murat hastalandı inek sağma olayı)
Bana da samimi gelmedi Özel montajlar yapmişlar baksana daha geçen aile ödülünü onşar kazanmıştı sıra gönullulerindi
Diyorum yaa Semih duygusunu köreltmiş birisi diye. 9 ay boyunca ailesini görmemiş bir insandan bahsediyoruz. Ne telefon ne de videolu görüşme(sadece ramazan bayramı videolu görüşme)Ailesini istediği kadar uzakta tutsun yahuu aylarca uzaklardasin fotoğrafını görür görmez insanin bütün planları bozulur dayanamaz zafere bak gülüyordu ve ablasını gördü ve dayanamadı.. Sevgi böyle bir şey kontrol edemezsin.. Kontrol ediliyorsa o sevgi değildir
Aynen ya eskiden böyle konuşmazlardı. Semih gönüllülerde net çizgi çekince ünlülere de gösterilmeyen şeyleri artık gösteriyorlar gibi böyle bol entrika olsun az oyun oyun nereye kadar? Panoramaya görüntü lazımSurvivor tarihinin en şeffaf sezonu oluyor. Genelde bu kadar "onu yazdım, bunu yazdım, şunu yazacağım" muhabbetleri pek kamera önünde olmazdı. Bu kadar ortaya dökülmesi iyi mi kötü mü bilemedim. Yarım saatte beş kişi birbirini sattı.
Doğru LigTv gibi kavga çıksın da bize malzeme çıksın istiyorlar. Eskiden Survivor daha iyiydi yaa keşfe falan çıkıyorlardı balık tutuyorlardı, baraka inşaa etme bölümlerine daha çok süre ayırıyorlardı. Ben bu hayatta kalma mücadelesini seviyorum bana ne entrikadan zaten iki kanal ötede zibilyon tane entrika içerikli dizi varAynen ya eskiden böyle konuşmazlardı. Semih gönüllülerde net çizgi çekince ünlülere de gösterilmeyen şeyleri artık gösteriyorlar gibi böyle bol entrika olsun az oyun oyun nereye kadar? Panoramaya görüntü lazım
Entrike da yaşama mucadelesi işte elenmemek için strateji filan.. Elenmek survivorda ölmek demek. Acun bu sembolik tiyatrali daha yapmiyor(sanırım). oysa yarişmanın konseptinde bir hikaye vardı. Ellerşndeki meşaleler onların yaşamlarını temsil ediyordu. Elendiklerinde o meşaleyi sunucu söndürürdü. Şşmdi yapılmıyor sanırım. Ya da ben sildim kafamdaDoğru LigTv gibi kavga çıksın da bize malzeme çıksın istiyorlar. Eskiden Survivor daha iyiydi yaa keşfe falan çıkıyorlardı balık tutuyorlardı, baraka inşaa etme bölümlerine daha çok süre ayırıyorlardı. Ben bu hayatta kalma mücadelesini seviyorum bana ne entrikadan zaten iki kanal ötede zibilyon tane entrika içerikli dizi var
Ben o uygulamayı sevmiyordum ya Boş ve aşırı şekilcilik içeriyordu. Ama hikaye kısmında haklısın şimdi dedikodudan başka bişey yok. İsmini değiştirin Dedikodu Adası vs. Falan yapın Survivor çok derin bir anlam katıyor ama o ruhu seneler önce kaybettiler.Entrike da yaşama mucadelesi işte elenmemek için strateji filan.. Elenmek survivorda ölmek demek. Acun bu sembolik tiyatrali daha yapmiyor(sanırım). oysa yarişmanın konseptinde bir hikaye vardı. Ellerşndeki meşaleler onların yaşamlarını temsil ediyordu. Elendiklerinde o meşaleyi sunucu söndürürdü. Şşmdi yapılmıyor sanırım. Ya da ben sildim kafamda
En has survivor ilk sezonlardı. Turabilerden sonra bozdular benceBen o uygulamayı sevmiyordum ya Boş ve aşırı şekilcilik içeriyordu. Ama hikaye kısmında haklısın şimdi dedikodudan başka bişey yok. İsmini değiştirin Dedikodu Adası vs. Falan yapın Survivor çok derin bir anlam katıyor ama o ruhu seneler önce kaybettiler.