Adam isi biliyor reytingler bugun yukseldi hemen Cumaya koydu akıllı adamAslında 7/24 izlemeliyiz. Onca iddia haber cıktı hakkında![]()
Adam isi biliyor reytingler bugun yukseldi hemen Cumaya koydu akıllı adamAslında 7/24 izlemeliyiz. Onca iddia haber cıktı hakkında![]()
Valla bu sene hiçbir diziye başlamadiğim için her akşam survivor izleyebilirimAdam isi biliyor reytingler bugun yukseldi hemen Cumaya koydu akıllı adam![]()
İyimişValla bu sene hiçbir diziye başlamadiğim için her akşam survivor izleyebilirimbu sené reality yarişmalarına sardım
![]()
Atakanla ilgili belki ilk hafta mesaj yazdım onun dışında mesaj bile yazmadım biz hasanlari gommusuz atakan kim ya@beyazsoy o adam haftalik listede atakan 6. demis ama sen öyle demedin ayrica o liste sokak sanatinin paylastigi listeyse o da yanlis bir liste ve sana tavsiyem öyle her sayfanin paylasitgina inanma yarin acunn.com istatistigi yenileyince bakariz atakan 6.miymis degil miymisayrica yorumlarindan da atakana biraz takmissin gibi görünüyor kabul et bence bunu
![]()
Yok emir felan verdiği yok. Kimin ne diyeceğini tahmin ettiği için sms'leri ona göre ayarlıyor (kendi ekibi sms yollayarak istediği sonucu elde ediyor olabilir)Acun isini biliyor ordan emir veriyor yarismacilara onlarda ona göre söylüyor![]()
Parantez içi +1000000000000000000000 katılıyorum. Programı da bu şekilde yönlendirmiş oluyor zaten.Yok emir felan verdiği yok. Kimin ne diyeceğini tahmin ettiği için sms'leri ona göre ayarlıyor (kendi ekibi sms yollayarak istediği sonucu elde ediyor olabilir)
Herkese yagdiriyor aga bir gun ovdugu yarismacıyı diğer gün satıp eleştiriyor@beyazsoy karakterini bilemem ama yarislarda iyi adam kabul etyok artik sen hasana da mi takmistin merak ediyorum sen her yarismaciya illa ki bir laf atiyorsun hic sevdigin bir yarismaci yok mu senin
![]()
Aslında şimdi açmaya niyetlenmiştim ama o kadar izleyeni var forumda, birisi açar diye bıraktım.
İyi sen varsan sorun yok.Eda'nın arkasında ben varım!
İmse açmazsa yarım saate ben açarım
Aslında şimdi açmaya niyetlenmiştim ama o kadar izleyeni var forumda, birisi açar diye bıraktım.O gülüşünün amacını anladım yılan.
![]()
Abo @beyazsoy fena giydirdi sana.Herkese yagdiriyor aga bir gun ovdugu yarismacıyı diğer gün satıp eleştiriyor![]()
İmse açmazsa yarım saate ben açarım![]()