Survivor 2016 20. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eskici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@beyazsoy o adam haftalik listede atakan 6. demis ama sen öyle demedin ayrica o liste sokak sanatinin paylastigi listeyse o da yanlis bir liste ve sana tavsiyem öyle her sayfanin paylasitgina inanma yarin acunn.com istatistigi yenileyince bakariz atakan 6.miymis degil miymis :D ayrica yorumlarindan da atakana biraz takmissin gibi görünüyor kabul et bence bunu :F
Atakanla ilgili belki ilk hafta mesaj yazdım onun dışında mesaj bile yazmadım biz hasanlari gommusuz atakan kim ya

@beyazsoy karakterini bilemem ama yarislarda iyi adam kabul et :D yok artik sen hasana da mi takmistin merak ediyorum sen her yarismaciya illa ki bir laf atiyorsun hic sevdigin bir yarismaci yok mu senin :F

Yok emir felan verdiği yok. Kimin ne diyeceğini tahmin ettiği için sms'leri ona göre ayarlıyor (kendi ekibi sms yollayarak istediği sonucu elde ediyor olabilir)
Parantez içi +1000000000000000000000 katılıyorum. Programı da bu şekilde yönlendirmiş oluyor zaten.

Reklam arasında adaya kım veda eddcek diyordu şimdi Survivor yazıyor yine @beyazsoy eğer dediğin gibi program bölme olarak geçerse reytingte reklamlar ilkkez listeye girecek:F

Atakan eda dedi :D
@EFE UYSAL aynen aga hic kimseyi tuttugunu görmedim herkese laf söylüyor :F

Ebru elendi :D