Kapa çeneni diyeni mi diyorsunGizem K keşke şu adaşın kadar mütevazı olsan![]()
Kapa çeneni diyeni mi diyorsun![]()
Yattara'ya kardeşim diyor.Yılmaz Morgül'ü gönderirler inşallah.
Sms'de birinci olacağını herkes biliyor ama Semih oyinlarda da birinci olduğunu saniyor ve sorun bundan meydana geliyor.)))Nasil bir eziklik psikolojisi icindelerse artik herkesin Semih'e karsi kendini belli etme çabası var.
Semih egoist kabul ki bu hakli bir ego.Adam 1.cikicam dedi sms te 1.oldu.Damla gibi ayy 2.oldum cok sasirdim demedi.
Ama damla nihal efecan serkayin egolarimi napicaz? Damlayla nihaldeki egonun kaynagi ne acaba? Iste benim stilimdeki frikik videolari mi?
adam ayrı duruyor takımdan
Sms'de birinci olacağını herkes biliyor ama Semih oyinlarda da birinci olduğunu saniyor ve sorun bundan meydana geliyor.)))
Benım de miğdem bulanıyor artık yaŞu gönüllüler takımından midem bulanıyor ya nasıl bİr takım gibi Semihe hakaret eettikçe kendi egolarını rahatlatıyorlar.Hepsi birbirinden beter.
Hakaret ediyorlar birde ne yazık ki bazı arkadaşlar hala savunuyor.
Acun yuzunden onu pohpohladı semihle kavga ettiğinden beridir diyorum. Survivorın pınarı olacak. Elit gibi görünüp aslında paçozun teki. 2.oldu bideHakikaten Damla'ya ne olmuş öyle. Cidden o sessiz kız gitmiş yerine sinir küpü gelmiş. Semihe neler dedi.