Survivor 2016 - 18. Bölüm Yorumları

Semih senin puzili kötü sen niye ilk başta memisle onayalim kazanırız demedi.

Semih hem geç geldi. Hem de puzulda kaybediyor... Çıkmış acuna puzulda kaybettim diyor)))

Şu gönüllüler takımından midem bulanıyor ya nasıl bİr takım gibi Semihe hakaret eettikçe kendi egolarını rahatlatıyorlar.Hepsi birbirinden beter.

Hakaret ediyorlar birde ne yazık ki bazı arkadaşlar hala savunuyor.

Damla iki kez atakana karşı oynadı Semih kaybettin diyor)))

Kapa çeneni diyeni mi diyorsun :)

Gizem Kerimoğlu yu sevmiyorum :(

CcTKe5YUAAA_opt.jpg

Semih ezberlemiş bir kelime survivor tarihi diye ama bu oyunla Semih ile Nihal arasında istatistik yaklaştı))). Semih kendini. Herkül sanıyor)))

Birde kendi bakışlarına bakmadan damlanın bakışlarına sinsi diyor)). Tavuk kendini darı ambarında sanirmis.. Adadaki en gözü o yana bu yana oynayan Semihtir

Damlaya göre Semih haketmiyormuş orda olmayı orda Merve Aydın falan olsaydı görürdük seni karşısında güçsüz kişileri yenince ego tavan

Nihal de toplum diyor ya şaşırıyorum ibs gibi bir programa katılan da başkası zaten işin ilginç yani adama
hakaret ediyorlar.Semih reisin gücünü görecekler

Nasil bir eziklik psikolojisi icindelerse artik herkesin Semih'e karsi kendini belli etme çabası var.

Semih egoist kabul ki bu hakli bir ego.Adam 1.cikicam dedi sms te 1.oldu.Damla gibi ayy 2.oldum cok sasirdim demedi.

Ama damla nihal efecan serkayin egolarimi napicaz? Damlayla nihaldeki egonun kaynagi ne acaba? Iste benim stilimdeki frikik videolari mi?
Sms'de birinci olacağını herkes biliyor ama Semih oyinlarda da birinci olduğunu saniyor ve sorun bundan meydana geliyor.)))
adam ayrı duruyor takımdan

Damla o egonla beraber seni ordan göndericez rahat ol.Smsler gelicek ilk konseyi iple cekiyorum.

Sms'de birinci olacağını herkes biliyor ama Semih oyinlarda da birinci olduğunu saniyor ve sorun bundan meydana geliyor.)))

Ben senin görüslerine saygi duymuyorum deger vermiyorum.Sende benimkilere duyma mubattap alma.Konusmayalim.Oldu mu güzel kardesim?

Avatar nasıl olsa birinciyim babanene acunun yarışmasından diyor)))

Hakikaten Damla'ya ne olmuş öyle. Cidden o sessiz kız gitmiş yerine sinir küpü gelmiş. Semihe neler dedi.

Şu gönüllüler takımından midem bulanıyor ya nasıl bİr takım gibi Semihe hakaret eettikçe kendi egolarını rahatlatıyorlar.Hepsi birbirinden beter.

Hakaret ediyorlar birde ne yazık ki bazı arkadaşlar hala savunuyor.
Benım de miğdem bulanıyor artık ya:T: onlar semihe, semih onlara habıre laf dalaşı:T:

Hakikaten Damla'ya ne olmuş öyle. Cidden o sessiz kız gitmiş yerine sinir küpü gelmiş. Semihe neler dedi.
Acun yuzunden onu pohpohladı semihle kavga ettiğinden beridir diyorum. Survivorın pınarı olacak. Elit gibi görünüp aslında paçozun teki. 2.oldu bide:T: