Survivor 2016 - 18. Bölüm Yorumları

Gönüllüler kazandi tebrikler :D

Gönulluler kavga ederken unlululer kendilerini bi halt sanıp diyorlardı ya "bunlara yenılmeyelim" şuan gülesim var adshxsfaha:F

nagihan cok cok önde oldugu oyunu hediye edince o sira dedim tamam bu hata buyuk bedel. Atakanda yine ayni hatayi yaparak dokunulmazligi gönullulere verdi. diger verilen ve alinan oyunlar yerindeydi ama nagihan ve atakanin hediye ettigi oyunlar bence oyunun kaderini cizdi

Oh bee Acun Gizem M.yi övüyor şuan:oley: Damlayı övdüğünde g****tavan oluyor kız :X

Semih olayı captiriyor. Sen güçsüzsun oynama dendi.. Sen illa oynacagim dedin.. Zaten puzekllda kaybetmedim geç geldiğin için kaybettin

Yattara'ya baya destek geldi Yılmaz terbiyesizi yüzünden inşallah Atakan tahtını kaptırmaz ona. ss

Nasil bir eziklik psikolojisi icindelerse artik herkesin Semih'e karsi kendini belli etme çabası var.

Semih egoist kabul ki bu hakli bir ego.Adam 1.cikicam dedi sms te 1.oldu.Damla gibi ayy 2.oldum cok sasirdim demedi.

Ama damla nihal efecan serkayin egolarimi napicaz? Damlayla nihaldeki egonun kaynagi ne acaba? Iste benim stilimdeki frikik videolari mi?