Nimeti yere dökeriz lafından belliYalnız Serkay adamdır![]()
İyi giydirdin Semih'e yine bugün @Maskeli Fedai sinirlenecekSemih yüzünden umarım oyun kaybedilmez keşke diğer güç oyununda olduğu gibi omuzum sakat uydurmasına sığınsaydi
Semih mi yoksa Nihal mi Nihal adamların psikolojisini bozdu .ssSemih hala milleti aşağıya çekme derdinde
Nimeti yere dökeriz lafından belli![]()
Kendisi de itiraf ettiOrada onu demek istemediğini herkes biliyor
Adam olduğu kolundaki "Allah var Gam yok " dövmesinden belli!
Şaka yaptim de.. Nihal takımı için sen azkalsın Yılmaza bile kaybediyorsun dedi sen oynama en guclumuz oynasın dedi.. Semih. Kendini göstermek oynamak istedi (istediği kişiyi seçip hava atacak) Yılmaza bbile kaybetme tehlikesi yasayan Semih doğal olarak kaybetti üstelik puzzulu çözemediği halde yine atıldı çözmeye çalıştı))))Semih mi yoksa Nihal mi Nihal adamların psikolojisini bozdu .ss
Nihal de sürekli Semihe oynuyorSemih sürekli gömülüyor kurtarmak için kendi Nihale survivorun en kötü yarışmacisi bozuk plakini söylüyor başka bulduğu bir şey yok.
Bu kavgalar tabiki senaryo. Semıh rolunu oynuyor. Oyuncu değil mi bu adam? Dayak da yer sevişir dereytingi eski survivorlara göre şahane değil. Diskalifiye şart
eğer semih kitlesini arttırırsa bakalım masturbasyon olayı gibi neyle karalıcaklar?
@GunesinOglu adam olmadigi hareketlerinden belli![]()
Semih haklıŞaka yaptim de.. Nihal takımı için sen azkalsın Yılmaza bile kaybediyorsun dedi sen oynama en guclumuz oynasın dedi.. Semih. Kendini göstermek oynamak istedi (istediği kişiyi seçip hava atacak) Yılmaza bbile kaybetme tehlikesi yasayan Semih doğal olarak kaybetti üstelik puzzulu çözemediği halde yine atıldı çözmeye çalıştı))))
Şimdi kim olsa çıldırir ama Nihal fazla üstüne gitmedi üstelik oyun kazandi semihe nanik yapmadı.. Semih baktı sürekli gomuluyorum kendini kurtarmak için Nihale sataştı. Kız iki oyun almış sen survivorun en kötü yarismacisin deyip ortamı geriyor
Sence. İlk kez tarafsız bak kim haklı
@GunesinOglu adam olmadigini sende cok iyi biliyorsun zatenefendi görmesek inanacaz dedigine
gökhan keseri izle ve efendi nasil olurmus görürsün
![]()
Savunuyor cidden.@GunesinOglu adam olmadigini sende cok iyi biliyorsun zatenefendi görmesek inanacaz dedigine
gökhan keseri izle ve efendi nasil olurmus görürsün
![]()