Survivor 2016 - 18. Bölüm Yorumları

Semih yüzünden umarım oyun kaybedilmez keşke diğer güç oyununda olduğu gibi omuzum sakat uydurmasına sığınsaydi

Semih sürekli gömülüyor kurtarmak için kendi Nihale survivorun en kötü yarışmacisi bozuk plakini söylüyor başka bulduğu bir şey yok.

Selamlar herkese
yazamadım misafir geldide ama izliyorum gönüllülerde bugün nihal zafer ikilisi
süperdi semihe sinir oldum @Maskeli Fedai tartışmada nihalin suçu yoktu bence
haklıydı nihal ama semih dibe vurma derdindeydi yine
@beyazsoy seninle aynı fikirdeyim

Semih mi yoksa Nihal mi Nihal adamların psikolojisini bozdu .ss
Şaka yaptim de.. Nihal takımı için sen azkalsın Yılmaza bile kaybediyorsun dedi sen oynama en guclumuz oynasın dedi.. Semih. Kendini göstermek oynamak istedi (istediği kişiyi seçip hava atacak) Yılmaza bbile kaybetme tehlikesi yasayan Semih doğal olarak kaybetti üstelik puzzulu çözemediği halde yine atıldı çözmeye çalıştı))))

Şimdi kim olsa çıldırir ama Nihal fazla üstüne gitmedi üstelik oyun kazandi semihe nanik yapmadı.. Semih baktı sürekli gomuluyorum kendini kurtarmak için Nihale sataştı. Kız iki oyun almış sen survivorun en kötü yarismacisin deyip ortamı geriyor

Sence. İlk kez tarafsız bak kim haklı

Bu kavgalar tabiki senaryo. Semıh rolunu oynuyor. Oyuncu değil mi bu adam? Dayak da yer sevişir de:F reytingi eski survivorlara göre şahane değil. Diskalifiye şart :X eğer semih kitlesini arttırırsa bakalım masturbasyon olayı gibi neyle karalıcaklar?

o olayda semih resmen masturbasyon yapıyordu izledim ben videoyu:D

Şaka yaptim de.. Nihal takımı için sen azkalsın Yılmaza bile kaybediyorsun dedi sen oynama en guclumuz oynasın dedi.. Semih. Kendini göstermek oynamak istedi (istediği kişiyi seçip hava atacak) Yılmaza bbile kaybetme tehlikesi yasayan Semih doğal olarak kaybetti üstelik puzzulu çözemediği halde yine atıldı çözmeye çalıştı))))

Şimdi kim olsa çıldırir ama Nihal fazla üstüne gitmedi üstelik oyun kazandi semihe nanik yapmadı.. Semih baktı sürekli gomuluyorum kendini kurtarmak için Nihale sataştı. Kız iki oyun almış sen survivorun en kötü yarismacisin deyip ortamı geriyor

Sence. İlk kez tarafsız bak kim haklı
Semih haklı :A

@GunesinOglu adam olmadigini sende cok iyi biliyorsun zaten :F efendi görmesek inanacaz dedigine :F gökhan keseri izle ve efendi nasil olurmus görürsün :D